Champions League-promo: 100x je inzet als Milan de halve finale bereikt!

AC Milan bezorgde Napoli vorige week in het heenduel van de Champions League een bittere avond. De regerend landskampioen won met 1-0 en bezorgde zich daarmee een goede uitgangspositie voor de return. Maakt AC Milan het karwei dinsdag af en reikt het tot de halve finale van het miljardenbal? Dan pak je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder 100x je inzet bij Jacks.nl!

AC Milan juicht na een goal
© PROSHOTS | 17-04-2023 18:00

Tot 100 keer je inleg

Gezien de recente historie tussen Milan en Napoli was het geen verassing dat de ploeg van Pioli na negentig minuten de beste papieren had voor de return. Een aantal weken eerder eindigde de onderlinge ontmoeting tussen de Italiaanse grootmachten namelijk in een 0-4 zege voor AC Milan. De rood-zwarten weten dus wel hoe het is om te winnen in het Diego Armando Maradona Stadion. Boeken ze dinsdag in de Champions League opnieuw resultaat tegen de onnavolgbare koploper van de Serie A? Als Milan zich weet te plaatsen voor de laatste vier van het miljardenbal, pak je als nieuwe speler 50 (bij storting € 20) of 100 (bij storting € 100) keer je inleg!

Meedoen

  1. Meld je aan op Jack's.nl.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet in op 'Team bereikt volgende ronde, AC Milan'.
50 of 100x je inzet als Milan doorgaat

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.nl.

Napoli - AC Milan live op TV

Napoli - AC Milan wordt live uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Ga voor een tv-gids met alle voetbalgerelateerde programma's naar onze pagina Voetbal op TV.