Strijd der titanen in de Champions League: odds tot 15 keer je inzet! 

In de tweede return van de halve finale staan Manchester City en Real Madrid tegenover elkaar. De heenwedstrijd in Madrid eindigde in 1-1 en dus kan het woensdag nog alle kanten op. Wij geven je een aantal wedtips voor deze Europese kraker waarmee je tot wel 15.00 keer je inzet pakt!

Carvajal (Real Madrid) in duel met Gundogan (Manchester City)
© PROSHOTS | 17-05-2023 07:00
  • Tip: Real Madrid wint, Vinicius Junior scoort en beide ploegen scoren (15.00)
  • Tip: Gundogan scoort (4.333)
  • Tip: De Bruyne scoort (3.70)

Odd van 5.25 op zege Real Madrid

Het zat er al even aan te komen, maar afgelopen weekend zag Real Madrid de La Liga 2022-2023 naar Barcelona gaan. Om het seizoen toch nog met een grote prijs af te sluiten moet er woensdag in de Champions League worden gewonnen van Manchester City. Pakt de Koninklijke binnen 90 minuten de zege, dan pak je 5.25 keer je inzet.

Manchester City strijdt nog op twee fronten mee om de hoofdprijs. In de Premier League kan titelprolongatie ze haast niet meer ontgaan. Maar een nog groter doel is het winnen van de eerste Champions League-bokaal in de geschiedenis. Lukt dat ze, dan zie je je inleg 1.615 keer terug.

Prijsboosts tot 15.00 keer je inzet

Holland Casino heeft ook weer twee prachtige verhoogde quoteringen klaarstaan voor de clash tussen Manchester City en Real Madrid. Zo pak je 10.00 keer je inleg als City wint, Haaland de eerste goal maakt en er minstens vier doelpunten vallen. Ook is er een prijsboost in het voordeel van Real Madrid. Als de Koninklijke wint, Vinicius scoort en beide ploegen scoren, zie je je inleg liefst 15 keer uitbetaald!

Gundogan en De Bruyne

Gundogan kan een verassende statistiek overleggen. De Duitse middenvelder was in de laatste twee Premier League-wedstrijden namelijk liefst vier keer trefzeker voor de Citizens. Is het tegen Real Madrid opnieuw raak voor Gundogan, dan pak je 4.333 keer je inleg. Vorige week was Kevin de Bruyne de grote uitblinker bij Manchester City. Hij maakte een prachtig doelpunt waardoor de ploeg van Guardiola met het thuisvoordeel de beste papieren heeft voor een finaleticket. Is de Belg in eigen huis ook trefzeker, dan zie je je inleg 3.70 keer uitbetaald.

Manchester City - Real Madrid live op tv

Manchester City - Real Madrid begint woensdag om 21:00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Sport. Een overzicht met alle voetbalprogramma's is te vinden op onze pagina Voetbal op TV.