Manchester City, Benfica en AC Milan in actie: pak bijna vijf keer je inzet!

Woensdag staan er weer mooie wedstrijden op het programma in de Champions League. Zo ontvangt Haaland's Manchester City Kopenhagen, strijdt Schmidt met Benfica tegen PSG en wacht Chelsea een ontmoeting met AC Milan. Holland Casino heeft een aantal mooie odds klaarstaan. Pak tot wel 4.75 keer je inzet!

Erling Braut Haaland, spits van Manchester City
© PROSHOTS | 05-10-2022 08:00

Manchester City – FC Kopenhagen: Haaland scoort twee of meer doelpunten (2.10)

Erling Braut Haaland is geweldig begonnen aan zijn dienstverband bij Manchester City. Afgelopen weekend was de boomlange spits in de Manchester Derby goed voor twee assists en drie goals. Daarmee scoorde de Noor zijn derde hattrick op rij in de Premier League, waardoor hij nu op zeventien goals in elf wedstrijden staat voor City. Als hij er tegen Kopenhagen wederom twee of meer scoort, pak je 2.10 keer je inzet.

Benfica – PSG: Benfica wint (4.333)

Benfica lijkt dit seizoen niet te stoppen. De ploeg van Roger Schmidt is ongeslagen koploper in de nationale competitie en ook in de Champions League vergaat het de Portugezen met zes punten uit twee wedstrijden voor de wind. Woensdag wacht de zwaarste groepswedstrijd tegen PSG, dat ook de volle buit pakte in de eerste twee Champions League-wedstrijden. Kan Benfica na de knappe zege bij Juventus opnieuw stunten? Als ze winnen, verdien je liefst 4.333 keer je inzet terug!

Chelsea – AC Milan: AC Milan wint (4.75)

Chelsea beleeft een slechte start van het Champions League-seizoen. De Londenaren verloren van Dinamo Zagreb en kwamen in eigen huis ook niet langs RB Salzburg (1-1). Woensdag komt AC Milaan op bezoek, dat ongeslagen aan kop staat in de groep. Pakt de kampioen van Italië de volle buit op het Stamford Bridge? Op een zege van I Rossoneri staat een quotering van liefst 4.75!