Man in vorm Kudus trefzeker op Anfield? Pak 3.7 keer je inzet bij Jack’s!

Ajax wacht dinsdagavond een clash met het Liverpool van Virgil van Dijk. Met een in bloedvorm verkerende Mohammed Kudus kunnen de Amsterdammers met vertrouwen afreizen naar Anfield. Op een goal van de Ghanees staat een odd van 3.70 bij Jack’s!

Kudus juicht na zijn goal tegen Rangers
© PROSHOTS | 13-09-2022 07:00
  •  Ajax wint (5.50)
  • Ajax wint en houdt de nul (12.50)
  • Kudus schiet op doel (1.80)
  • Mohammed Kudus scoort (3.70)

Ajax verkeert in bloedvorm. Sinds de verloren finale om de Johan Cruijff Schaal wonnen de Amsterdammers al hun wedstrijden en incasseerde het slechts vier tegentreffers. In de afgelopen drie wedstrijden scoorde de regerend kampioen liefst dertien keer (4-0 tegen Cambuur en Rangers, 5-0 tegen Heerenveen). Liverpool beleeft daarentegen een zware start van het nieuwe seizoen. The Reds staan teleurstellend zevende in de Premier League en gingen er vorige week in de Champions League met 4-1 af tegen Napoli. Op een zege van Ajax staat een odd van 5.50.

Hoge odd op Amsterdamse zege in combinatie met clean sheet  

De defensie van Ajax staat als een huis. De laatste keer dat Amsterdammers een goal tegen kregen was op 14 augustus (6-1 tegen FC Groningen). Houdt Pasveer op Anfield voor de zesde wedstrijd op rij zijn doel schoon en wint Ajax de wedstrijd, dan pak je liefst 12.50 keer je inleg.

Free Bet tot €100!

Kudus in topvorm

In de hoop op een transfer naar Everton weigerde Mohammed Kudus op deadlineday nog met Ajax mee te trainen, maar zonder succes. De Ghanees bleef in Amsterdam en is nu zelfs een belangrijke spil in de ploeg van Schreuder. Voor zijn goede prestaties tegen Rangers (1 goal en 1 assist) werd hij bekroond tot Man Of The Match en na zijn twee goals tegen Heerenveen kreeg hij die prestigieuze titel opnieuw toebedeeld. Schiet de spits tegen Liverpool een bal op doel? Dan pak je al 1.8 keer je inleg. Op een goal van de Ghanees staat een lekker odd van 3.70.