Liverpool wacht clash met Real Madrid: tot 100x je inzet als beide ploegen scoren!

Met Liverpool - Real Madrid staat dinsdag een prachtige wedstrijd op het programma in de UEFA Champions League. Om dat te vieren heeft Jack's een fraaie welkomstactie in petto voor alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Scoren Liverpool en Real Madrid dinsdag allebei, dan pak je 50 of 100x je inleg bij Jack's!

Cody Gakpo, Oranje-international en aanvaller van Liverpool
© PROSHOTS | 20-02-2023 08:00

Win tot 100x je inleg

Liverpool eindigde in de Champions League-poule met Ajax tweede achter Napoli. De ploeg van Gakpo en Van Dijk pakte liefst vijftien punten en stelde daarmee overwintering veilig. In de Premier League beleven de Reds met momenteel een achtste plaats een minder seizoen, maar de laatste twee wedstrijden won het wel. Real Madrid eindigde eerste in een groep met Celtic, Sjachtar en RB Leipzig. In La Liga staan de manschappen van Ancelotti tweede met grote achterstand op FC Barcelona. Dinsdag hervatten Liverpool en Real Madrid hun Europese avontuur dus met een onderlinge clash. Weten de Champions League-finalisten van 2022 beide te scoren, dan pak je bij Jack's liefst 50 tot 100 keer je inleg!

Meedoen

  1. Registreer je bij Jack's.
  2. Stort geld op je account. Minstens €20 voor de boosted odd van 50, minstens €50 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet €1 in op 'beide teams scoren' bij Liverpool - Real Madrid.

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.

50 of 100x je inzet als Liverpool en Real Madrid scoren

Liverpool - Real Madrid live op tv

Liverpool - Real Madrid begint dinsdag om 21:00 uur. De wedstrijd is live te zien op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. Ga voor een overzicht van alle voetbalprogramma's naar onze pagina Voetbal op TV.