Haaland weer op schot voor Manchester City? Pak bijna tien keer je inzet met deze wedcombo!

Dinsdag staat alweer de vierde speelronde van de Champions League voor de deur. Onder meer Manchester City, Borussia Dortmund en PSG komen in actie in het miljardenbal. Met deze wedcombo maak je bij Holland Casino kans op liefst 9.737 keer je inzet!

Erling Braut Haaland, spits van Manchester City
© PROSHOTS | 11-10-2022 07:00

Borussia Dortmund – Sevilla: Borussia Dortmund wint en er vallen drie of meer doelpunten (2.20)

De ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Sevilla leverde vorige week een doelpuntenfestijn op. De Duitsers wonnen in Spanje met liefst 1-4, en dat kostte Sevilla-coach Lopetegui zijn baan. Afgelopen weekend boekte Dortmund met een 2-2 gelijkspel tegen Bayern München opnieuw een prima resultaat. Het was voor de ploeg van Malen de derde wedstrijd op rij waarin drie of meer doelpunten vielen. Gebeurt dat tegen Sevilla opnieuw en wint Dortmund opnieuw?

FC Kopenhagen – Manchester City: Haaland scoort twee of meer doelpunten (2.50)

Erling Braut Haaland had het vorige week weer eens op zijn heupen voor Manchester City. De boomlange Noor was in de eerste helft tegen Kopenhagen twee keer trefzeker, waarna hij door Guardiola werd gewisseld om wat rust te krijgen. Dinsdag neemt hij het met City opnieuw op tegen de Denen. Slaagt Haaland er opnieuw in twee of meer keer te scoren?

PSG – Benfica: Neymar scoort (1.90)

Neymar is dit seizoen weer lekker op dreef voor PSG. De Braziliaanse ster scoorde elf keer en gaf negen assists in veertien wedstrijden. Slaagt hij er tegen Benfica in om zijn tweede Champions League-goal van dit seizoen te maken?

Al met al levert deze wedcombinatie een mooie odd op. Wint Borussia Dortmund van Sevilla en vallen er minstens drie goals, scoort Haaland minstens twee doelpunten en vindt Neymar het net? Dan pak je 9.737 keer je inleg!

Wedcombo Champions League (11-10)