‘Remontada’ Real Madrid tegen Liverpool: odd van 13.00!

Hoe Real Madrid te verslaan? Een vraagstuk waar veel clubs zich dit seizoen op stukgebeten hebben. Zaterdag staat de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid op het programma en een nieuwe ontsnapping van Karim Benzema en co levert je nu 13 keer je inleg op!

Karim Benzema Liverpool - Real Madrid
© ProShots | 27-05-2022 14:00

Wedden op Liverpool - Real Madrid

Voetballend is Real Madrid dit seizoen zeker niet de beste ploeg, maar op mentaliteit en veerkracht is De Koninklijke niet te verslaan. Denk alleen al aan de Champions League-campagne van de Spanjaarden na de winter, waarin Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester City op wonderlijke wijze na een late ontsnapping werden uitgeschakeld.

De Comeback Kings, onder leiding van topscorer Karim Benzema, mogen het zaterdag tegen het dit seizoen oppermachtige en prijswinnende Liverpool weer laten zien. Komt Real Madrid opnieuw terug van een achterstand? Dit scenario levert je nu een odd van 13.00 op bij Bet365!

SPECIAL! Real Madrid wint binnen 90 minuten na achterstand: 13 keer je inzet!

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma

Benzema in Champions League-finale

Alle ogen zullen zaterdag natuurlijk gericht zijn op Benzema. Met vijftien doelpunten in dit Champions League-seizoen staat er geen maat op de Fransman.

Bij Liverpool is natuurlijk Mo Salah de grote man, maar heel doeltreffend is de Egyptenaar de laatste maanden niet. Collega-aanvaller Sadio Mané overlegt wat dat betreft betere cijfers: in de laatste acht wedstrijden was de Senegalees vier keer trefzeker, tegenover één doelpunt voor Salah.

TIP: Benzema & Mané scoren voor 7 keer je inzet!

Liverpool - Real Madrid: Odds vergelijken

De wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid begint zaterdag om 21.00 uur en wordt gespeeld in het Stade de France in Parijs. Gebruik onze oddsvergelijker voor de beste odds voor de Champions League-finale!

Registreer je nu voor Bet365 en krijg een welkomstbonus tot 100 euro!