Doet Haaland zijn oude liefde opnieuw pijn? Pak 16 keer je inzet!

Dinsdag wacht in groep G van de Champions League de kraker Borussia Dortmund – Manchester City. Voor Erling Haaland is het een extra bijzonder affiche: hij keert even terug op het oude nest. Kroont de superster zich wederom tot de held van de dag? Jack’s heeft een aantal fraaie odds in huis!

Erling Braut Haaland schudt de verdedigers van Southampton van zich af
© PROSHOTS | 25-10-2022 08:00
  • Tip: Haaland scoort meer goals dan Foden (2.05)
  • Tip: Haaland scoort minstens twee doelpunten (4.70)
  • Longshot: Haaland scoort minstens drie doelpunten (16.00)
  • Tip: De Bruyne geeft een assist (2.60)
 

Manchester City is met tien punten uit vier duels al verzekerd van overwintering in de Champions League. Ook Borussia Dortmund lijkt na het WK uit te komen in het miljardenbal: de Duitsers staan vijf punten los van Kopenhagen en Sevilla en hebben daarnaast een veel beter doelsaldo. In het heenduel vorige maand tussen City en Borussia leek het er heel lang op dat de geel-zwarten er met de zege vandoor gingen, maar door geweldige goals van Stones en Haaland stelde de ploeg van Guardiola toch nog de drie punten veilig.

TOT €100 FREE BET

Haaland de man in vorm

De grote vraag is of Haaland vanavond weer de heldenrol opeist. Afgelopen weekend draaide de boomlange spits in ieder geval al lekker warm met twee doelpunten tegen Brighton & Hove Albion. Scoort hij vanavond opnieuw minimaal twee goals, dan verdien je 4.70 keer je inzet. Op een hattrick van de Noor staat een quotering van 16.00! Denk je dat Haaland er meer inlegt dan zijn teamgenoot Foden? Dan pak je 2.05 keer je inzet.

Slaat assistkoning De Bruyne weer toe?

Kevin de Bruyne levert dit Premier League-seizoen de ene na de andere assist. De Belgische spelmaker was al negen keer succesvol aangever voor een teamgenoot. Ook in het miljardenbal was KDB in drie wedstrijden al goed voor twee assists. Levert hij tegen Borussia Dortmund opnieuw een assist, dan pak je 2.60 keer je inleg.