Chelsea, PSG en Real Madrid in de Champions League: win bijna drie keer je inzet!

Dinsdag belooft het weer een prachtige Champions League-avond te worden. In het miljardenbal staan acht wedstrijden op het programma en gaan er veel beslissingen vallen. Onder meer Chelsea, PSG en Real Madrid komen in actie. Holland Casino heeft een aantal fraaie odds in petto om jouw voetbalavond nog mooier te maken!

Kyllian Mbappé, spits van PSG
© PROSHOTS | 25-10-2022 07:00

Red Bull Salzburg – Chelsea: Aubameyang scoort (2.375) 

De vijfde speeldag van de Champions League wordt in gang gezet door Red Bull Salzurg en Chelsea in een poule waar alle scenario’s nog op tafel liggen. Nummer twee Red Bull Salzburg is met één zege en drie gelijke spelen nog ongeslagen in het miljardenbal en ontvangt Chelsea. De Londenaren begonnen hun Europese campagne dramatisch, maar zijn door twee zeges op AC Milan opeens koploper in de poule. Zomeraankoop Aubameyang was in de laatste twee wedstrijden telkens trefzeker. Op een nieuwe goal van Auba staat een odd van 2.375.


PSG – Maccabi Haifa: Mbappé scoort minstens twee doelpunten (2.85)

Groep H van de Champions League lijkt beslist te zijn. PSG en Benfica, die elkaar in de afgelopen twee wedstrijden in evenwicht hielden, staan beiden vijf punten los van Juventus en Maccabi Haifa. De Parijzenaren hebben dat vooral te danken aan Kylian Mbappé. De razendsnelle Fransman maakte vier van de zeven goals en staat tweede in het topscorersklassement. Ook afgelopen weekend was het weer eens twee keer raak voor Mbappé, die in de nationale competitie wel het meest heeft gescoord. Als hij er tegen Maccabi wederom minstens twee maakt, zie je 2.85 keer je inzet terug.


RB Leipzig – Real Madrid: Real Madrid wint (2.50)

Real Madrid is na vier speeldagen al zeker van overwintering in het miljardenbal. Toch zal de ploeg van Ancelotti ook van RB Leipzig willen winnen. De Koninklijke speelde dit hele seizoen pas twee keer gelijk en wist de rest van hun wedstrijden allemaal te winnen. Afgelopen weekend werd er 3-1 gewonnen van Sevilla, terwijl tegenstander Leipzig niet voorbij Augsburg kwam (3-3). Slaagt de koploper van Spanje te winnen van de nummer acht van de Bundesliga? Op een zege van Los Blancos staat een quotering van 2.50!