Belangrijke avond voor Ajax: hoge odds op Amsterdams succes!

Ajax wacht vanavond een cruciaal duel met SSC Napoli. De ploeg van Alfred Schreuder is er na drie wedstrijden zonder overwinning op gebrand weer eens te winnen, maar moet daarvoor wel langs de koploper van de Serie A. Sportbookmaker Holland Casino heeft een aantal mooie odds klaarstaan voor vanavond!

Ajax-speler Mohammed Kudus
© PROSHOTS | 04-10-2022 08:00
  • Tip: Ajax wint en er vallen drie of meer doelpunten (3.00)
  • Tip: Kudus scoort en Ajax wint (3.75)
  • Tip: Kvaratskhelia scoort (3.10)

De generale van Ajax in aanloop naar het affiche met Napoli was verre van goed. De Amsterdammers kwamen net als vorig jaar in eigen huis niet langs Go Ahead Eagles en wachten daardoor nu al drie wedstrijden op een overwinning. Misschien haalt de regerend landskampioen hoop uit de vorige thuiswedstrijd in de Champions League: toen werd er ruim gewonnen van Rangers (4-0). Lukt het de Amsterdammers nu ook weer te winnen en vallen er drie of meer goals? Dan pak je 3 keer je inzet!

Mohammed Kudus is topscorer van Ajax in de Champions League. De Ghanees was in de duels tegen Rangers en Liverpool allebei trefzeker. Ook in de nationale competitie is hij met vier doelpunten lekker op dreef. Als Kudus tegen Napoli opnieuw het net weet te vinden en Ajax wint, zie je 3.75 keer je inzet uitbetaald worden.

Kvaratskhelia de grote man bij Napoli

Ajax moet dinsdag waken voor Kvaratskhelia. De Georgiër maakte afgelopen zomer de overstap naar Italië en heeft de fans nog geen moment teleurgesteld. Sterker nog, hij is met zeven goals gedeeld topscorer van de Serie A. Op een goal van Kvaratskhelia in de Arena staat een quotering van 3.10.