Coman verloor nog nooit als hij scoorde: 7 keer je inleg als hem dat tegen PSG opnieuw lukt!

Bayern München en PSG spelen woensdag het terugduel in de achtste finale van de Champions League. De eerste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door de Duitsers door een goal van Kingsley Coman. Is de rappe Fransman woensdag opnieuw trefzeker tegen zijn oude werkgever? Dan pak je tot wel zeven keer je inleg bij Jack's!

Kingsley Coman, aanvaller van Bayern München
© PROSHOTS | 08-03-2023 08:00
  • Tip: Mbappé scoort (2.38)
  • Tip: Coman scoort (5.10)
  • Tip: Coman scoort en Bayern München wint (7.00)

Drie weken geleden ontwaakte de Champions League uit haar winterslaap met de heerlijke kraker PSG - Bayern München. De uitploeg kroonde zich na negentig minuten tot winnaar en heeft daardoor een ideale uitgangspositie voor de thuiswedstrijd. Pakt Die Rekordmeister woensdag opnieuw de volle buit tegen PSG, dan pak je 1.87 keer je inzet. Gaan de Parijzenaren er met de zege vandoor, dan zie je je inleg 3.75 keer terug.

6 x €10 Free Bet

Coman verloor nog nooit als hij scoorde

Voor Kingsley Coman is de wedstrijd tegen PSG extra bijzonder. De 26-jarige aanvaller doorliep van 2004 tot 2013 de jeugdopleiding van de Parijzenaren, voor hij in 2013 debuteerde in de hoofdmacht van de Franse kampioen. In de heenwedstrijd kroonde hij zich dus tot matchwinner. Scoort hij woensdag opnieuw, dan pak je 5.10 keer je inzet. Daarnaast is er een opvallende statistiek over Coman: hij verloor nog nooit een wedstrijd waarin hij doeltreffend was. Scoort én wint hij tegen PSG, dan zie je je inzet 7.00 keer terug.

Mbappé

Nu Neymar lange tijd geblesseerd is, zijn de ogen bij PSG gericht op Lionel Messi en Kylian Mbappé. Laatstgenoemde was vijf keer trefzeker in de laatste drie wedstrijden. Weet de WK-topscorer tegen Bayern opnieuw het net te vinden, dan zie je je inzet 2.38 keer terug.

Bayern München - PSG live op TV

Bayern München - PSG begint woensdag om 21:00 uur en is live te zien op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal.