Barcelona, Inter en Bayern München in actie: pak tot ruim drie keer je inleg!

Woensdag staan er weer acht affiches op het programma in de Champions League. Onder meer Olympique Marseille en Bayern München komen in actie, maar de echte kraker in het miljardenbal is toch wel Barcelona – Internazionale. Pak tot ruim drie keer je inzet met deze wedtips!

Denzel Dumfries, verdediger van Internazionale
© PROSHOTS | 12-10-2022 07:00

Barcelona – Internazionale: Lewandowski scoort en wint (1.80)

Vorige week boekte Inter in eigen huis een minimale zege op FC Barcelona (1-0). Calhanoglu kroonde zich tot matchwinner, maar na afloop ging het vooral om het discutabele moment waarop Barcelona geen strafschop kreeg. Lewandowski wist voor zijn tweede keer dus niet te scoren, maar zal dat woensdag ongetwijfeld anders willen zien. Als de Pool trefzeker is en wint, verdien je 1.80 keer je inzet terug.

 

Sporting Club Portugal – Olympique Marseille: Olympique Marseille wint (3.20)

Afgelopen week was Olympique Marseille oppermachtig tegen Sporting Club Portugal. De Fransen bliezen de Portugezen in eigen huis met liefst 4-1 omver en zullen dan ook met vertrouwen naar Lissabon afreizen. Lukt het de nummer drie van de Ligue 1 ook het tweede duel met Sporting winnen? Op een zege van Payet en co staat een odd van 3.20!


Viktoria Plzen – Bayern München: Bayern München wint en er vallen vier of meer doelpunten (1.95

Bayern München was vorige week weer eens ouderwets op dreef. Der Rekordmeister stond na twintig minuten al op een 3-0 voorsprong tegen Viktoria Plzen en liep uiteindelijk uit naar 5-0. Waar het in de Bundesliga minder lekker loopt, gaat het Nederlands getinte Bayern in Europees verband met negen punten uit drie wedstrijden een stuk beter. Als ze tegen Plzen opnieuw winnen en er vier of meer goals vallen, pak je 1.95 keer je inzet.