Pak 100x je inzet als Real Madrid en Chelsea allebei scoren!

In de kwartfinale van de UEFA Champions League neemt Real Madrid het in eigen huis op tegen Chelsea. Om dit prachtaffiche nog wat mooier te maken, heeft Jack's een fraaie welkomstactie in huis. Nieuwe spelers pakken namelijk tot wel 100x hun inzet als beide ploegen het net vinden!

Benzema en Vinicius Junior namens Real Madrid
© PROSHOTS | 11-04-2023 12:00

Real Madrid gaat voor titelprolongatie

Real Madrid was na de fascinerende 0-4 zege op Barcelona in Camp Nou helemaal in de zevende hemel. De Koninklijke werd daar afgelopen weekend echter snel weer vanaf gehaald. In eigen huis gingen de manschappen van Ancelotti met 2-3 onderuit tegen Villareal, waardoor het La Liga definitief lijkt te kunnen vergeten. Wel mag Real Madrid hoop blijven houden op prolongatie van de Champions League. Daarvoor moet het eerst afrekenen met Chelsea.

Chelsea gooit hoop op Champions League

De Londenaren beleven tot op heden een rampseizoen. The Blues smeten de afgelopen winter miljoenen over de toonbank voor een kwaliteitsinjectie van de spelersgroep, maar dat heeft nog niet het gewenste effect. Chelsea bezet na de 1-0 nederlaag tegen Wolves de elfde plek in de Premier League. Ook nam Chelsea voortijdig afscheid van Potter. Lampard nam het stokje over en hij zou maar wat graag de Champions League pakken. Om dat te bewerkstelligen moet er wel worden gewonnen van Real Madrid. Lukt het zowel Chelsea als Real Madrid woensdag te scoren, dan pak je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder 50 of 100 keer je inleg bij Jack's.

Meedoen

  1. Registreer je bij Jack's.
  2. Stort minstens € 20 op je account voor de boosted odd van 50. Stort minstens € 100 op je account voor de boosted odd van 100.
  3. Zet bij de wedstrijd Real Madrid - Chelsea in op 'beide ploegen scoren'.
Pak 50 of 100x je inzet als Real Madrid en Chelsea scoren

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.