Wedtips voor PSV - Borussia Dortmund | Bodø/Glimt - Ajax | AS Roma - Feyenoord

De Europese competities staan deze week op scherp met enkele cruciale duels die de toekomst van PSV, Ajax, en Feyenoord in hun respectievelijke competities zullen bepalen. Elk van deze Nederlandse clubs staat voor een uitdagende opgave, bekijk hier een aantal uitgelichte wedtips van bookmaker JACKS.NL

Borussia Dortmund-speler Donyell Malen
© PROSHOTS | 20-02-2024 08:56

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund

Dinsdagavond om 21.00 uur is het Philips Stadion het toneel voor de Champions League-krachtmeting tussen PSV en Borussia Dortmund. Met odds die PSV licht in het voordeel zetten (2.18) belooft dit een spannende avond te worden. Mocht Dortmund aan het langste eind trekken staat daar een waarde van 3.30, voor een gelijkspel is dat 3.70.

Eerdere ontmoetingen, waaronder een 4-1 overwinning voor Dortmund in een vriendschappelijke wedstrijd in 2017, suggereren dat PSV voor een stevige uitdaging staat. De recente vorm van PSV, met drie overwinningen in hun laatste vijf wedstrijden, biedt echter hoop voor de Eindhovenaren. Dortmund doet het iets beter, met een drie overwinningen en en twee remises.

Luuk de Jong, met een indrukwekkend record van 19 doelpunten in 22 wedstrijden dit seizoen, wordt gezien als een sleutelfiguur, met odds op een doelpunt van hem op 2.28. Bij Dortmund zijn Niclas Füllkrug en Donyell Malen de mannen van de doelpunten, met respectievelijk 6 en 4 doelpunten in de laatste vijf wedstrijden. Mocht Fullkrug scoren dan staat daar een odd van 3.25 tegenover, voor Malen geldt een odd van 3.95.

Ajax - Bodø/Glimt

De Amsterdammers reizen donderdag om 18.45 uur af naar Noorwegen om het op te nemen in het Conference League-duel tegen Bodø/Glimt. De odds van 2.60 op winst voor Ajax weerspiegelen de uitdaging waar ze voor staan, met name gezien hun recente vorm van slechts één overwinning uit de laatste vijf wedstrijden. Als Bodø/Glimt wint, staat daar een odd van 2.45 tegenover, voor een gelijkspel is dat 3.90.

De held van de heenwedstrijd, Albert Grønbæk, die twee keer scoorde in Amsterdam, heeft odds van 3.35 om opnieuw het net te vinden. Brian Brobbey, die ook tegen NEC scoorde, heeft een odd van 2.55 voor een doelpunt.

Feyenoord - AS Roma

Feyenoord treft AS Roma donderdagavond om 21.00 uur in de Europa League, met het gelijkspel van vorige week in Rotterdam nog vers in het geheugen. De odds voor een overwinning van Feyenoord staan op 3.55, wat de uitdaging benadrukt tegen een Roma-team dat de overhand had in eerdere ontmoetingen. Voor winst van AS Roma geeft JACKS.NL een odd van 2.08, voor een gelijkspel is dat 3.60.

Met Paulo Dybala en Romelu Lukaku is Roma voorin gevaarlijk, respectievelijk staat er een odd van 2.85 en 1.92 tegenover voor een doelpunt van een van deze twee. Ondanks dat Feyenoord aanvallend worstelt, zou een doelpunt van Santiago Gimenez, met een odd van 2.95, cruciaal kunnen zijn voor hun ambities.