Wedtips voor de startwedstrijd van het EK 2024: Duitsland - Schotland

Het EK 2024 begint met een spannende wedstrijd tussen gastland Duitsland en Schotland. De bookmakers verwachten een sterke start van de Duitsers, maar er zijn altijd verrassingen mogelijk in het voetbal. Ontdek hieronder de wedopties van JACKS.NL voor deze openingswedstrijd.

Schotland-spelers
© PROSHOTS | 14-06-2024 09:10

Voor de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland liggen de odds voor een overwinning van Duitsland op 1.27. Dit maakt Duitsland de duidelijke favoriet om hun eerste wedstrijd op het EK 2024 winnend af te sluiten. Een gelijkspel heeft een odd van 6.00, terwijl een overwinning van Schotland met een odd van 11.00 als een grote verrassing zou worden beschouwd.

Historisch gezien heeft Duitsland het voordeel in deze confrontatie, met vier overwinningen en één gelijkspel in de laatste vijf ontmoetingen tussen de twee landen. Dit benadrukt de sterke positie van de Duitsers in deze wedstrijd.

De wedoptie voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd heeft een odd van 1.64. Wat betreft de optie of beide teams scoren, staat de odd voor ‘ja’ op 2.07 en voor ‘nee’ op 1.67.

Voor de doelpuntenmakers zijn de odds als volgt: een doelpunt van Kai Havertz wordt gewaardeerd met een odd van 2.40, terwijl Thomas Müller een odd van 2.95 heeft om te scoren. Aan de Schotse kant staan Scott McTominay en Che Adams beide genoteerd op een odd van 7.50 om een doelpunt te maken.