Wedopties voor de eerste wedstrijd van Nederland op het EK 2024

Het Nederlands elftal begint hun campagne op het EK 2024 met een spannende wedstrijd tegen Polen. De bookmakers hebben hun verwachtingen duidelijk weergegeven met diverse wedopties voor deze confrontatie. Hieronder vind je de wedopties van JACKS.NL voor deze wedstrijd.

Nederlands elftal
© PROSHOTS | 16-06-2024 09:26

Voor de wedstrijd tussen Polen en Nederland zijn de odds voor een overwinning van Polen vastgesteld op 7.50. Dit geeft aan dat Polen als underdog wordt beschouwd in deze wedstrijd. Een gelijkspel heeft een odd van 4.30, terwijl een overwinning van Nederland als favoriet genoteerd staat met een odd van 1.48.

Historisch gezien heeft Nederland het voordeel in deze confrontatie, met vier overwinningen en één gelijkspel in de laatste vijf ontmoetingen tussen deze twee landen. De wedoptie voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd heeft een odd van 1.76.

Wat betreft de optie of beide teams scoren, staat de odd voor ‘ja’ op 1.91 en voor ‘nee’ op 1.79.

Voor de doelpuntenmakers zijn de odds als volgt: een doelpunt van Memphis Depay wordt gewaardeerd met een odd van 2.55, terwijl Cody Gakpo een odd van 3.05 heeft om te scoren. Aan de kant van Polen staan Piotr Zielinski en Sebastien Szymanski genoteerd met respectievelijke odds van 7.50 en 10.00 om een doelpunt te maken.