JACKS.NL trakteert: tot 100x je inzet bij doelpunt Gimenez of overwinning Marokko!

Bookmaker JACKS.NL pakt dit weekend uit met twee aanbiedingen voor nieuwe spelers. Feyenoord speelt een uitwedstrijd tegen Vitesse en de ogen zullen gericht zijn op goaltjesdief Santiago Gimenez. De Mexicaan is goed op schot in de Eredivisie dit seizoen, met 19 doelpunten uit 17 wedstrijden. Daarnaast speelt Marokko, na een uitstekende start tegen Tanzania, in het tweede duel van de Afrika Cup tegen Congo.

Feyenoord-speler Santiago Gimenez
© PROSHOTS | 21-01-2024 09:18

50 of 100 keer je inzet bij doelpunt Gimenez of winst Marokko

De actie voor nieuwe spelers gaat als volgt. Bij registratie kan er een keuze gemaakt worden tussen de twee bonussen, waar een stortbedrag van 20 euro zorgt voor een verhoging van 50 keer en een stortbedrag van 100 de odd boost naar 100. Marokko is denderend begonnen aan de Afrika Cup met een 3-0 overwinning op Tanzania en zal het opnemen tegen Congo, dat begon met een 1-1 gelijkspel tegen Zambia. Daarnaast kan er gekozen worden voor een verhoging van 50 of 100 als Feyenoord-spits Santiago Gimenez scoort tegen Vitesse. De Arnhemmers zijn dit seizoen in degradatienood en dat is met een negatief doelsaldo van 25 ook terug te zien in de ranglijst. Meedoen gaat als volgt:

  1. Maak een account aan op JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet bij de wedstrijd Marokko - Congo in op 'Marokko wint' of bij de wedstrijd Vitesse - Feyenoord op 'Doelpunt Gimenez'
  5. Komt je voorspelling uit? Dan pak je 50 of 100 keer je inzet!