Wolverhampton Wanderers FC

Op deze pagina vind je het programma, de laatste tien uitslagen en de stand van Wolverhampton Wanderers FC in de Engelse Premier League.

Het eerste dat je ziet, is de volgende wedstrijd binnen het Wolverhampton Wanderers FC programma. Hierbij mag essentiële informatie zoals de speellocatie, de datum en het aanvangstijdstip natuurlijk niet ontbreken. Dit wordt opgevolgd door de laatste tien Wolverhampton Wanderers FC uitslagen uit alle competities en toernooien waar het team dit seizoen in speelt.

De stand is voor Wolverhampton Wanderers FC enorm belangrijk, omdat deze na de laatste competitieronde bepaalt hoe het volgende seizoen eruit gaat zien. Je kunt de exacte locatie van de ploeg in de ranglijst gemakkelijk terugvinden, dankzij de aanwezige markering rondom de ploeg.

Wil jij specifieke statistieken over bijvoorbeeld het aantal gescoorde doelpunten van selectiespelers, dan raadpleeg je het overzicht met de Wolverhampton Wanderers FC selectie. Hier vind je ook actuele informatie over geblesseerde en geschorste teamgenoten.

Aan de rechterzijde zijn twee widgets te zien. Hier zie je het huidige Wolverhampton Wanderers FC shirt en vind je het laatste nieuws over de club vanuit het oogpunt van voetbalwedden.

Als je op zoek bent naar een goedkope en effectieve manier om live voetbal uit Engeland te kunnen kijken, lees dan snel verder. Je komt onder meer te weten welk pakket je nodig hebt om Wolverhampton Wanderers FC wedstrijden te kunnen zien en waarom jij illegale livestreams vanaf vandaag gedag kunt zeggen.

Toon je Premier League kennis en voorspel het volgende Wolves duel

Bij een blik op de aankomende confrontatie van Wolverhampton Wanderers FC  in de Premier League of FA Cup heb je vast een vermoeden welk team het duel gaat winnen, of misschien denk je dat het een puntendeling gaat worden. Onder het affiche kun je een voorspelling aanklikken, waarmee je tegelijkertijd een uniek hulpprogramma opent dat wisdom of the crowd heet. Het komt erop neer dat je in procenten te zien krijgt welke uitkomst andere fans verwachten.

Je kunt je intuïtie echter ook omzetten naar een echte weddenschap, waarbij je voor geld speelt of anders gezegd: waarbij je geld wint. Om je hierbij te helpen vergelijkt Voetbal Vandaag bookmakers met elkaar voor de best betalen odd. Knaken pakken met het Wolverhampton Wanderers FC programma, kan het nog beter?

Als je in het vervolg eerst zelf je odds wilt berekenen om deze te vergelijken met de bookies, dan kun je dit doen op de Odds pagina. Handig in gebruik en nog als applicatie te downloaden ook.

Bekijk de tien meest recente Wolverhampton Wanderers FC uitslagen

Voor de volgende weddenschap, is het belangrijk om een blik te werpen op behaalde prestaties in de afgelopen weken. Aan de laatste tien Wolverhampton Wanderers FC uitslagen kun je exact aflezen hoe de ploeg presteert in thuiswedstrijden en op vreemde bodem. De meeste wedstrijden zullen de Wanderers dit jaar spelen in de Premier League en FA Cup.

Daarnaast is het een koud kunstje om te zien welke teams de tegenstanders waren en hun sterkte, het aantal behaalde punten en natuurlijk het doelsaldo.

Voetbal Vandaag geeft je als eerste de meest actuele tussenstanden

Live uitslagen zijn allesbehalve slechts een weergave van een score. Het zegt veel over het wedstrijdverloop van Wolverhampton Wanderers FC en daarom is het extreem belangrijk dat jij zo snel mogelijk op de hoogte bent van de juiste live score.

Voetbal Vandaag heeft er een missie van gemaakt om anderen te overtreffen in het live uitslagen aanbieden. Daarvoor zijn de handen ineengeslagen met betrouwbare bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een Wolverhampton Wanderers FC stand of een score van elk ander duel dat bezig is, op de homepage is elke score actueel. Updaten gebeurt zonder vertraging.

Belangrijke cijfers over de gehele Wolverhampton Wanderers FC selectie

Tijdens een transferwindow in de zomer of winter kan er vanalles gebeuren. Het overzicht met de Wolverhampton Wanderers FC selectie laat zien welke spelers er momenteel onder contract staan bij de club uit Engeland. Daar houd het niet op, want er is ook een horizontaal rijtje met data te zien. Van links naar rechts is dit informatie over:

 • De leeftijd van elke speler
 • Het aantal in actie gekomen wedstrijden
 • De hoeveelheid gescoorde doelpunten
 • Het aantal gegeven assists
 • De cijfers met betrekking tot gele en rode kaarten

Wie ga jij blij maken met een officieel Wolverhampton Wanderers FC shirt

Het moderne logo van de Wolves blinkt uit in simpelheid en juist dat gegeven maakt het zo mooi. In de widget die geplaatst is aan de rechterzijde op deze pagina, vind je altijd het nieuwe thuis- en uitshirt. Als je het tenue zelf niet wilt dragen, verras dan iemand anders met een klassiek shirt.

Live Premier League voetbal kijken of televisie of via een livestream

Voetbal kijken op televisie is heerlijk relaxed. Even lekker wegzwijmelen bij topduels die wekelijks worden afgewerkt. Het is ook de perfecte oplossing voor als je niet lijfelijk aanwezig kunt zijn in het Molineux stadion en elk weekend meerdere voetbalwedstrijden uit verschillende competities in Europa live wil aanschouwen.

Het is geen publiek geheim dat kanalen waarop uitzendingen uit de Engelse nationale competitie te zien zijn, verscholen zitten achter een betaalmuur. Om jezelf toegang te verlenen, zul je een abonnement moeten afsluiten op Ziggo Sport Totaal. De snelste en goedkoopste manier is dit korte stappenplan:

 • Ga naar de voetbal op tv pagina
 • Selecteer je tv provider
 • Bekijk pakketten en prijzen
 • Klik op de Voetbal Vandaag banner
 • Profiteer van een exclusief aanbod

Wil je ook op andere locaties dan je thuisnetwerk binnenlands en/of internationaal voetbal kunnen bekijken? Op de livestream pagina staan bookmakers die je geheel kosteloos een Wolverhampton Wanderers FC live stream aanbieden. Een extra voordeel is dat je met live betting kunt inspringen op het wedstrijdverloop.

Een echte sportsbetter verdiept zich volledig in de club

Voordat de volgende match binnen het Wolverhampton Wanderers FC programma aanvangt, doe je er al wedder goed aan voldoende informatie te verzamelen. Naar een blik op Wolverhampton Wanderers FC in de stand, kijk je natuurlijk ook naar de uitslagen en statistieken uit de Wolverhampton Wanderers FC selectie.

Een andere essentieel analysepunt is het naspeuren van nieuwsberichten over de club, in de hoop dat jij iets opmerkt wat bij bookmakers (nog) niet bekend is. Het nieuws dat je in deze categorie ziet staan, is volledig opgesteld vanuit een betting perspectief. Meten is immers weten.

Vijf boeiende feiten over de Wolverhampton Wanderers FC

 • ⚽ De club wint in bijna 150 jaar 13 prijzen, waaronder drie landstitels. De laatst gewonnen trofee is de League Cup in het seizoen 1979/1980. Tegenstander op Wembley is Nottingham Forest, dat met 1-0 wordt verslagen.

 

 • ⚽ In een dusdanig lang bestaan wordt er soms wel eens uitgehaald. De grootste zege in de Premier League (de voormalige Football League dus niet meegeteld) wordt behaald op 26 februari 2011. Die dag wordt er met 4-0 gewonnen van Blackpool FC.

 

 

 • ⚽ Het seizoen 2020/2021 begint prima voor de penningmeester. Met de verkoop van Diogo Jota, Matt Doherty en Helder Costa wordt er in totaal een bedrag opgehaald van 79,20 miljoen euro.

 

 • ⚽ De opbrengsten worden er bijna meteen weer doorheen gejast. Fábio Silva en Nélson Semedo komen over van FC Porto en FC Barcelona voor 40 en 30 miljoen euro.

Een 135 woorden tellende korte geschiedenisles over de club

Waar het cadeau krijgen van een voetbal allemaal wel niet tot kan leiden. In 1877 richten twee scholieren er de club St. Luke’s mee op. Twee jaar later fuseert men met voetbal- en cricketclub The Wanderers, waarmee Wolverhampton Wanderers FC een onvoldongen feit is.

In de jaren vijftig behaalt de club haar enige drie landskampioenschappen van Engeland. Tot aan 1985 wordt er af en aan gependeld tussen de First en Second Division. Zwaar is het de vier seizoenen die daarop volgen, met allereerst degradatie naar de Third Division. In 1987 en 1988 komt de club zelfs uit in de Fourth Division.

Gelukkig gaat het daarna weer stroomopwaarts en sinds 2018 is de Premier League de competitie waarin je de Wolves kunt bewonderen. Het authentieke stadion heet Molineux en is in gebruik sinds het jaar 1889.

The Black Country Derby tussen Wolves en West Brom

De twee clubs die het dichtst bij elkaar liggen in de Engelse West Midlands, rivaliseren bijna vanzelfsprekend met elkaar. De naam Black Country is afgeleid van de aanwezige steenkool in de regio.

Andere clubs waarmee Wolverhampton Wanderers FC enige spanningen onderhoud zijn Aston Villa FC, Birmingham City FC, Coventry City FC en Stoke City FC.