Wie wordt topscorer van het WK 2022? Dit zijn de odds van bookmaker Jack’s!

Ieder toernooi is het weer de grote vraag wie er met de topscorerstitel aan de haal gaat. Wordt het Mbappé, Kane of Neymar of gaat Memphis stiekem met de individuele prijs aan de haal? Dit zijn de verwachtingen van bookmaker Jack’s!

Harry Kane (Engeland) is volgens bookmaker Jack's favoriet voor de topscorerstitel
© PROSHOTS | 18-11-2022 10:00
 

Kane de grote favoriet

Twaalf jaar geleden werd Sneijder samen met Müller, Villa en Forlán topscorer van het WK 2010. Vier jaar later was die eer toebedeeld aan James Rodríguez en in 2018 ging Harry Kane met de individuele prijs aan de haal. Met een odd van 10.00 is de Engelsman, die twaalf keer scoorde in de WK-kwalificatie, wederom favoriet om de gouden schoen te winnen. In een poule met de Verenigde Staten, Iran en Wales liggen er in ieder geval kansen voor de spits van Tottenham Hotspur.


Met een quotering van 11.00 wordt Mbappé door Jack’s ingeschat als tweede grote kanshebber voor de topscorerstitel. De Fransman was op het WK van 2018 al goed voor vier doelpunten. Na de Franse aanvaller heeft PSG-ploeggenoot Messi (12.00) de grootste kans om de meeste goals te maken volgens Jack’s. De eerste Nederlander vinden we terug op plek acht: Memphis krijgt een odd van 25.00 toebedeeld.


Wie levert de meeste assists?

Bij Jack’s kun je ook inzetten op de meeste assists op het WK 2022. Kevin de Bruyne maakt met een odd van 6.50 volgens de bookmaker de meeste kans op de titel assistkoning van het WK, gevolgd door Lionel Messi en Neymar (8.00).