Nederland hervat WK-missie: 3.10 keer je inzet als Gakpo scoort tegen Ecuador!

Nederland speelt vrijdag haar tweede groepswedstrijd op het WK 2022. In Doha is Ecuador, die net als Oranje haar openingswedstrijd won, de tegenstander. Weet Gakpo net als tegen Senegal te scoren voor het Nederlands elftal? Op een goal van de Eindhovenaar staat een quotering van 3.10!

Cody Gakpo en Louis van Gaal
© PROSHOTS | 25-11-2022 07:00
  • Tip: Nederland wint (1.769)
  • Tip: Nederland wint en houdt de nul (2.85)
  • Tip: Gakpo scoort (3.10)

Duel tussen koplopers van groep A

Ecuador opende het WK afgelopen zondag met een 2-0 zege op Qatar. Enner Valencia was de grote man: hij scoorde twee keer en zag ook nog een goal afgekeurd worden. Ook Oranje won haar eerste wedstrijd door met 2-0 af te rekenen met Senegal. Vrijdag staan de koplopers van groep A voor het eerst sinds 2014 tegenover elkaar: het werd destijds 1-1. Weet Oranje dit keer wel af te rekenen met de Zuid-Amerikanen, dan pak je 1.769 keer je inleg bij Holland Casino!

Odd van 2.85 voor clean sheet Noppert

Louis van Gaal had maandag in de naam van Andries Noppert een grote verassing in huis. De goalie van Heerenveen startte tegen Senegal in de basis en was met een aantal goede reddingen verantwoordelijk voor een clean sheet in zijn debuutwedstrijd. Met Ecuador treft Oranje een ploeg dat in voorbereiding op het WK drie keer op rij 0-0 speelde. Weerhoudt Nederland Ecuador weer van scoren? Op een zege en clean sheet van Oranje staat een odd van 2.85!

3.10 keer je inzet als Gakpo scoort

Cody Gakpo kreeg van Louis van Gaal het vertrouwen in de wedstrijd tegen Senegal. De creatieveling startte achter spitsen Bergwijn en Janssen en beloonde het vertrouwen met een doelpunt in de slotfase. Frenkie de Jong gaf een puntgave voorzet op Gakpo, die goed binnenkopte. Slaagt de topscorer en assistkoning van de Eredivisie er vrijdag weer in te scoren? Voor een goal van Gakpo pak je 3.10 keer je inleg.