Nederland wacht clash met Argentinië: hier zie je het live!

Nederland komt vrijdag eindelijk weer in actie op het WK. Om 20:00 uur wacht de manschappen van Louis van Gaal een ontmoeting met het Argentinië van Messi. Ook Brazilië en Kroatië staan tegenover elkaar. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Denzel Dumfries (Internazionale) in actie namens Oranje
© PROSHOTS | 08-12-2022 20:00

Kijk Nederland - Argentinië live

Oranje plaatste zich voor de kwartfinale door met 3-1 af te rekenen met de Verenigde Staten. Vrijdag staat het, net als in 2014, tegenover Argentinië, dat Australië uitschakelde op het WK. De topwedstrijd begint om 20:00 uur en is live te zien op NPO 1 en een livestream op NOS.nl.

Kijk Brazilië - Kroatië live

Er staat vrijdag nog een affiche op het programma op het WK. Om 16:00 uur nemen Brazilië en Kroatië het namelijk tegen elkaar op. Brazilië swingde in de achtste finale langs Zuid-Korea, terwijl Kroatië na strafschoppen won van Japan. Je ziet Brazilië - Kroatië om 16:00 uur live op NPO 1 en een livestream op NOS.nl.

WK tv-gids 9-12

50 keer je inzet als Nederland scoort tegen Argentinië

Om te vieren dat Nederland is doorgedrongen tot de kwartfinale heeft Jack's een mooie welkomstactie in huis. Alle nieuwe spelers bij de bookmaker krijgen namelijk vijftig (!) keer hun inzet uitbetaald als Oranje scoort tegen Argentinië! Ga naar de actiepagina van Jack's om mee te doen.

50 keer je inzet als Nederland scoort tegen Argentinië

WK live op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).