West Ham United FC

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de Engelse voetbalclub West Ham United FC, uit het oosten van hoofdstad Londen.

Je ziet meteen het eerstvolgende duel binnen het programma van West Ham United FC, gevolgd door de laatste tien uitslagen die de ploeg in alle competities heeft geboekt. Wil jij weten op welke plek West Ham United FC in de stand bivakkeert? Scroll dan door naar de ranglijst van de Premier League.

Er staan specifieke statistieken over spelers uit de West Ham United FC selectie, waaruit je individuele prestaties kunt afleiden zoals het aantal gespeelde wedstrijden en de hoeveelheid gemaakte goals.

Op deze pagina staan twee speciale widgets. In een van deze vensters staat het West Ham United FC shirt dat wordt gedragen in het stadion van West Ham United FC. Het andere kader heeft betrekking op nieuws over de club vanuit een betting perspectief.

Wist jij dat er een perfect alternatief bestaat voor allang afgeserveerde illegale livestreams, waarmee je altijd een gratis West Ham United FC live stream tot je beschikking hebt? Als jij het liefst kosteloos naar live topvoetbal uit de beste competities uit Europa kijkt, dan is het een aanrader om snel verder te lezen.

Verdien geld aan voetbalwedstrijden van West Ham United FC

Dankzij de verstrekte informatie, weet je direct welk team de volgende tegenstander is in het West Ham United FC programma. Daarbij staat aangegeven onder welke competitie het duel valt. Dit kunnen bijvoorbeeld de Premier League, maar ook de FA Cup of EFL Cup zijn.

Om de uitkomst van het duel extra spannend te maken, kun je aanklikken welk team er volgens jou gaat winnen. Je kunt hierbij ook kiezen voor een gelijkspel. Heb je wel eens gehoord van het begrip ‘wisdom of the crowd’?

In dit geval is dat de tool die alle voorspellingen van bezoekers opslaat. Zodra jij jouw keuze aanklikt, toont dit hulpstuk middels percentages de verwachtingen van bezoekers. Bekijk onderstaand voorbeeld voor een duidelijke uitleg.

Stel dat er onder een overwinning voor West Ham United FC een percentage van 70% staat. Bij een zege voor het uitspelende team staat 20% en onder een gelijkspel staat 10%. In dat geval denken zeven van de tien mensen dat West Ham United FC de wedstrijd zal gaan winnen. 

Die kennis kun je benutten door een weddenschap in te zetten. Het voordeel bij Voetbal Vandaag, is dat quoteringen met elkaar worden vergeleken. Daardoor krijg jij de best betalende odd. Verzilveren doe je door het bedrag dat je wilt inzetten in te voeren in het daarvoor bestemd veld.

Check hier de laatste tien uitslagen van West Ham United FC

Het schema met de laatste tien uitslagen van The Irons, laat je direct zien welke eindstanden er genoteerd zijn in alle competities. De aangehouden volgorde gaat van ouder naar meest recent, dit kun je ook zien aan de datum die voor een wedstrijd staat genoteerd.

Voetbal Vandaag geeft alle live uitslagen zonder vertraging

Of je nu op zoek bent naar de stand van West Ham United FC of je wil de live uitslagen weten van andere teams die momenteel spelen. Op de homepage van Voetbal Vandaag vind je altijd actuele live scores.

De tussenstanden worden bijgewerkt zonder vertraging, Als je meer informatie wil over een specifieke wedstrijd, klik dan op de live uitslag. Die leidt je naar de wedstrijdpagina, waar je statistieken kunt bekijken zoals de virtuele stand en gemiddelden die zijn berekend over het gehele seizoen.

Bestudeer statistieken van de West Ham United FC selectie

Wil jij weten welke spelers er dit seizoen onder contract staan bij WHUFC en wil je meer weten over specifieke prestaties? Het overzicht met de West Ham United FC selectie geeft je per speler de volgende informatie:

  • Leeftijd
  • Gespeelde wedstrijden
  • Gemaakte doelpunten
  • Succesvolle voorzetten
  • Gekregen gele en rode kaarten

De getoonde statistieken kun je gebruiken bij het plaatsen van weddenschappen. Op de weddenschappen-pagina vind je meer informatie over bestaande soorten sets en de betekenissen hiervan.

Bekijk de nieuwe shirts van dit seizoen en plaats een bestelling

Aan de rechterzijde zie je de twee shirts die worden gedragen in thuis- en uitwedstrijden. Wanneer de nieuwe collectie bekend wordt gemaakt, worden de nieuwe tenues op deze pagina meteen vervangen.

Vind jij de shirts zó mooi dat je er minimaal een in je kast wilt hebben hangen? Ga dan over tot het plaatsen van een bestelling.

Zo kijk jij voetbal op televisie en gratis via een legale livestream

Omdat de club in Engeland ligt, is het een lastig verhaal om tijdens elke thuiswedstrijd in het stadion van West Ham United FC aanwezig te zijn. Gelukkig kun je alle wedstrijden uit de Premier League en uit andere grote competities in Europa live via televisie kijken met het zenderpakket Ziggo Sport Totaal.

Dit pakket kun je aanvragen via de voetbal op tv pagina. Hier selecteer je jouw tv provider, waarna je informatie krijgt over pakketten en prijzen. Om dit zenderpakket te activeren met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag, klik je op de banner en volg je de aangewezen stappen.

Een legale West Ham United FC live stream kun je vinden op de livestream pagina van Voetbal Vandaag. Hier vind je bookmakers waar je na het aanmaken van een account, altijd terecht kunt voor gratis voetbalstreams. Het voordeel van West Ham United FC live kijken via een betting site, is dat je direct de mogelijkheid hebt om weddenschappen te plaatsen.

Lees het laatste clubnieuws vanuit een betting perspectief

De categorie met nieuwsartikelen is er niet zo maar een. Hier vind je berichten over spelers of het team, die statistisch van aard zijn. Dat betekent niet dat de inhoud volledig uit cijfers bestaat, maar wel dat de content gebruikt kan worden bij het analyseren van West Ham United FC. Open meteen een artikel om te lezen wat daarmee bedoeld wordt.

Vijf bijzondere feiten over The Hammers

  • ⚽ Wist jij dat de club zich in meer dan 120 jaar voetbal zich nimmer heeft gekroond tot kampioen van Engeland? Met driemaal FA Cup winst, een Community Shield, een War Cup en een Europa Cup II (de voorloper van de UEFA Europa League) is de prijzenkast echter verre van leeg.

 

  • ⚽ West Ham United FC is een van de acht Engelse clubs die nooit lager heeft gespeeld dan de Championship. Hiermee schaart West Ham zich in het rijtje  met de grootmachten zoals onder andere Chelsea FC en uiteraard Manchester United FC.

 

  • ⚽ Bury FC speelt de rol van figurant in het voetbalgala dat West Ham United FC zijn grootste winstpartij oplevert. Op 25 oktober 1985 eindigt het duel in de EFL Cup in maar liefst 10-0.

 

  • ⚽ De grootste nederlaag wordt geleden in de First Division. In 1963 gaan The Irons in het eigen Upton Park met 2-8 onderuit tegen Blackburn Rovers FC.

 

  • ⚽ Op transfergebied is het seizoen 2019/2020 een peperdure, als er meer dan honderd miljoen euro wordt uitgetrokken voor drie nieuwe spelers. Sebastian Haller is met 50 miljoen euro de duurste.

De korte samenvatting over de geschiedenis van WHUFC

West Ham United FC ziet het levenslicht in 1895 onder de naam Thames Ironworks FC. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een bedrijfsteam van de scheepsbouwfirma Thames Ironworks and Shipbuilding Company. In 1900 splitst het team zich af van het bedrijf en gaat verder als West Ham United FC.

In 1904 neemt het stadion Boleyn Ground, ofwel Upton Park in gebruik. Deze iconische voetbaltempel in het oosten van London staat bij veel fans op hun netvliezen gebrand, al is het alleen maar vanwege de twee prachtige torens die aan de hoofdingang de wacht hielden. Het onderkomen is inmiddels afgebroken en de club is verhuisd naar het London Stadium.

Dit stadion werd speciaal gebouwd voor de Olympische Zomerspelen van 2012. Om leegstand te voorkomen werd besloten dat West Ham United FC per 2016 de nieuwe bespeler van het miljoenencomplex zou worden.

Rivaliteit in de Dockers Derby met Millwall FC

Millwall FC is de absolute aartsrivaal van The Hammers. Niet alleen liggen de clubs op nog geen vijf kilometer afstand van elkaar, de geschiedenis van beide clubs vindt zijn oorsprong in de scheepswerven.

Andere clubs waarmee spanningen bestaan zijn Tottenham Hotspur FC en Chelsea FC, beiden eveneens afkomstig uit Londen.