West Bromwich Albion FC

Op deze pagina vind je informatie die je eventueel zou kunnen gebruiken voor voetbalwedden over West Bromwich Albion FC, bijgenaamd The Baggies, uit de Engelse Championship.

In het programma van West Bromwich Albion FC zie je direct met welk team de krachten worden gemeten. West Bromwich Albion FC uitslagen geven je zicht op de huidige vorm en de stand van West Bromwich Albion FC in de Championship is natuurlijk alleszeggend over de prestaties in het seizoen.

Wil jij meer weten over de West Bromwich Albion FC selectie en dan specifiek over goals, assists en kaarten? Scroll dan naar het midden van de pagina en kom ook leeftijden en het aantal gespeelde wedstrijden te weten.

Het shirt waarmee de club in het stadion van West Bromwich Albion FC speelt, is te bekijken en te bestellen. Voor de laatste betting gerelateerde nieuwtjes navigeer je eenvoudig naar het nieuwsoverzicht.

Vanaf vandaag kun je voetbal uit Engeland en andere competities live op televisie en via gratis livestreams kijken, als je het tenminste goed aanpakt. Ben jij benieuwd naar wat hiermee wordt bedoeld? Lees dan snel verder. Dit levert je namelijk ook een exclusieve aanbieding op.

Geld winnen met het programma van West Bromwich Albion FC

Elk duel dat op het programma van West Bromwich Albion FC staat, kun je op deze pagina voorspellen.  Dit jaar speelt West Bromwich Albion FC haar wedstrijden in de Championship League, de tweede league achter de Premier League. Dat doe je door een uitkomst aan te klikken die resulteert in een thuisoverwinning, een zege voor het uitspelende team of een puntendeling.

Alleen door jouw voorspelling aan te klikken krijg je te maken met wisdom of the crowd. Hiermee zie je exclusief welke uitkomst andere fans van het duel verwachten.

Als je zelfverzekerd genoeg bent, kun je ervoor kiezen om een weddenschap voor geld in te zetten. Je kiest een bedrag dat je hiervoor wilt reserveren en bevestigt de bet. Je kunt er ondertussen vanuit gaan dat jouw geld gematched worden met de best betalende quotering.

De laatste tien West Bromwich Albion FC uitslagen op een rijtje

WBA speelt elk jaar gegarandeerd competitieduels, maar ook wedstrijden in de FA Cup en EFL Cup. Het overzicht met de laatste tien West Bromwich Albion FC uitslagen laat je de tegenstanders en het doelsaldo zien.

Als je uitslagen wil weten van alle wedstrijden die zijn gespeeld in het grootste bekertoernooi van Engeland, ga je naar de pagina met alle standen en het programma van de FA Cup.

Belangrijke statistieken over de volledige West Bromwich Albion FC selectie

Als je kijkt naar het aankomende programma van West Bromwich Albion FC, is het handig om te weten welke spelers in ieder geval afwezig zullen zijn dankzij een schorsing of blessure.

Voordat je weddenschappen gaat plaatsen, is het daarnaast belangrijk om de West Bromwich Albion FC selectie grondig door te spitten op specifieke statistieken. De data die je van links naar rechts naast elke speler ziet staan betreft allereerst de huidige leeftijd van de voetballer in kwestie en het aantal duels waarin zij hun opwachting hebben gemaakt.

Wat je echter ook ziet, en dat leent zich uitstekend voor bets op prestaties van individuele spelers, zijn het aantal goals en assists. Speciaal voor de liefhebbers van weddenschappen op kaarten, zie je ook deze aantallen in het schema.

In deze shirts speelt West Bromwich Albion FC in de Championship

Er zijn duizenden voetbalclubs, maar voor fans van West Bromwich Albion FC bestaan er slechts twee shirts die het mooist van allemaal zijn. Deze twee tenues kun je op deze pagina vinden en zijn altijd actueel. Dat betekent dat wanneer het team in nieuwe shirts speelt, deze automatisch worden bijgewerkt.

Om het extra leuk te maken, kun je de een West Bromwich Albion FC shirt bestellen voor jezelf of voor je vrienden.

Kijk Europees topvoetbal op televisie of live via een stream

West Bromwich Albion FC is zoals gezegd actief op meerdere fronten. Jij kunt vanaf vandaag alle wedstrijden van WBA in de Championship, Premier League en tal van andere spannende topcompetities op je televisie kijken. Dit doe je met een Ziggo Sport Totaal pakket, dat je kunt afsluiten via je leverancier waarmee je een televisiecontract hebt.

Hiervoor ga je direct naar de voetbal op tv pagina en selecteer je jouw tv provider. Vervolgens krijg je alle informatie over beschikbare pakketten inclusief prijzen. Activeren doe je middels de banner van Voetbal Vandaag, dan maak je namelijk gebruik van een exclusieve korting. Wie wil dat nu niet?

Een West Bromwich Albion live stream komt automatisch met het Ziggo Sport Totaal pakket, maar is ook gratis te verkrijgen. Aan de rechterzijde zie je bookmakers staan welke speciaal voor jou een livestream verzorgen. Het enige dat je hoeft te doen, is een account aanmaken.

Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je bij betting sites weddenschappen kunt afsluiten. Dit kan zowel pre match als live. Zo kun je mooi een extra zakcentje verdienen met jouw voetbalkennis.

Het laatste nieuws over de club vanuit een betting perspectief

De categorie met het nieuwsoverzicht toont berichten die relevante inhoud bevatten over West Bromwich Albion FC. Voor de een zijn spelersvrouwen belangrijk, terwijl iemand anders meer waarde hecht aan statistieken van individuele spelers of de voltallige West Bromwich Albion selectie.

Laten we een ding helder stellen: Voor nieuws over spelersvrouwen en mooie auto’s kun je beter een transfer naar een andere website maken. Als jij serieus wilt gaan voetbalwedden, is het nieuwsbulletin jouw beste bron.

Vijf interessante feiten over Baggies

  • ⚽ In haar gehele clubhistorie zijn er in totaliteit negen prijzen gewonnen. De FA Cup werd met vijfmaal het vaakst gepakt. De laatste toernooizege dateert alweer uit het seizoen 1967/1968.

 

  • ⚽ De grootste zege ooit wordt geboekt in de First Division, de voorloper van de Engelse Premier League. In 1952 wordt Manchester City met 9-2 naar huis gestuurd. In de Championship is een 7-0 overwinning op FC Barnsley in 2007 een recordbrekende wedstrijd voor de club.

 

  • ⚽ In 1976 verliest West Bromwich Albion FC met 7-0 van Ipswich Town. Iets recenter in 2010 gaat men met 6-0 onderuit bij Chelsea FC.

 

  • ⚽ Salomon Rondon is de duurste speler die ooit wordt aangetrokken. Het Russische Zenit St. Petersburg ontvangt in 2015 ruim 17 miljoen euro voor de centrumspits.

 

  • ⚽ Opmerkelijk genoeg is Rondon ook de speler die qua transferinkomsten het meest oplevert. Na vier jaar Engeland wordt de spits doorverkocht met 1,27 miljoen euro winst aan Dalian Professional, dat uitkomt in de Chinese Super League.

De korte samenvatting over de historie van West Bromwich

De club ziet het levenslicht in 1878 en is in eerste instantie opgericht door fabrieksarbeiders onder de naam West Bromwich Strollers. Omdat veel spelers woonden en werkten in het district Albion, werd de clubnaam in 1880 gewijzigd naar West Bromwich Albion FC. De bijnaam Baggies is afgeleid van entreegelden van wedstrijden, dat in twee grote zakken werd vervoerd.

Hoewel WBA geen onbetwiste kampioenskandidaat is, heeft het meer dan 90 seizoenen op het hoogste niveau gespeeld en dat is een prestatie op zich. Het stadion van West Bromwich Albion FC heet The Hawthorns en is het onderkomen van de club sinds het jaar 1900. Vanzelfsprekend is het stadion in de loop der jaren verschillende malen onderworpen aan renovaties en nieuwbouw.

Klassieke rivaliteit openbaart zich in de Black Country Derby

De aartsrivaal van The Baggies is zonder twijfel Wolverhampton Wanderers, dat op zo’n 25 minuten rijden ligt. De Black Country Derby is gelieerd aan de steenkoolwinning in de omgeving

Een andere geduchte concurrent op sportief gebied is Aston Villa FC. Het treffen tussen beide wordt The West Midlands Derby genoemd, naar de regio waarin de twee teams zich bevinden.