Watford FC

Watford FC is een Britse voetbalclub die afkomstig is uit de gelijknamige stad ten zuiden van Engeland. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club vanuit een betting perspectief. Voorspel de volgende wedstrijd in het Watford FC programma, duik in de laatste tien uitslagen en bekijk de Watford FC stand

Bekijk de spelers die onderdeel uitmaken van de Watford FC selectie, inclusief de toevoeging van statistieken. De secties die hier aan bod komen zijn gemaakte doelpunten, gegeven assists en de verzameling gele en rode kaarten.

In een widget die aan de rechterzijde van deze pagina staat, vind je het nieuwe Watford FC shirt waarmee de formatie aantreed in thuiswedstrijden. Ook zie je de variant die op vreemde bodem wordt gedragen. Een tweede widget toont niets verhullend Watford FC nieuws.

Heb jij momenteel nog geen toegang tot sportzenders waarop je wekelijks naar Watford FC wedstrijden kunt kijken? Verderop deze pagina krijg je uitleg over zenderpakketten en kom je te weten wat Voetbal Vandaag voor jou betekent als je direct besluit om over te gaan tot het activeren van een pakket. Je komt aansluitend te weten waar je gratis kunt kijken naar een legale Watford FC live stream en welke stappen je moet nemen om jezelf toegang te verschaffen.

Watford FC speelt dit seizoen op het hoogste niveau van Engeland, in de wereldberoemde Premier League.

Hoe jij geld wint met het voorspellen van het Watford FC programma

Bovenaan de pagina zie je het eerstvolgende duel dat voor Watford FC op het programma staat. Daarbij vind je handige informatie over de competitie waarin er wordt gespeeld, het nummer van de speelronde, het stadion plus datum en aanvangstijd. 

Onder de vraag ‘wie gaat er winnen’, is er ruimte om je voorspelling kenbaar te maken. Dat doe je door te klikken op een van de teams ( 1- 2), waarbij een ‘X’ staat voor een gelijkspel. Met jouw prognose laat je het venster als het ware uitklappen en krijg je te zien hoeveel procent van de overige bezoekers dezelfde uitkomst verwacht. Dit hulpmiddel wordt wisdom of the crowd genoemd.

Interactief voorspellen is geinig, maar het hogere doel ligt natuurlijk in geld winnen met jouw voetbalkennis. Dat lukt alleen met voetbalwedden. Voetbal Vandaag helpt je graag op weg door bij bookmakers odds te vergelijken. 

Met de beste quotering haal je het maximale rendement uit je inzet. Kies het percentage van je bankroll dat jij gaat inzetten en bevestig je voetbalweddenschap. Op je betslip zie je het potentiële bedrag dat je kunt winnen.

Ga dieper in op Watford FC uitslagen door op scores te klikken

Uitslagen zijn een belangrijke graadmeter om te kunnen in welke vorm een club verkeert. Door de toevoeging van winst-verlies-gelijk iconen, zie je meteen hoeveel punten er zijn behaald in de laatste tien wedstrijden. Daarnaast kun je natuurlijk aflezen tegen welke clubs er is gespeeld.

Als je meer informatie wilt over een specifiek duel, klik dan op de uitslag. Op de wedstrijdpagina die opent, kom je alles te weten over het duel. Dat varieert van data over bijvoorbeeld corners, tot aan reddingen van de keeper en statistieken die berekend zijn over het gehele seizoen.

Vanaf nu is Voetbal Vandaag jouw ideale partner voor live uitslagen

Vergeet of blokkeer websites en live scorings apps die pretenderen uitslagen live door te geven, terwijl er in werkelijkheid een secondenlange vertraging wordt gehanteerd. In feite kun je dan niet spreken over live uitslagen.

Voetbal Vandaag gaat hierin onderscheidend te werk en vat de koe bij de hoorns, door live uitslagen automatisch te updaten zodra er op de velden wordt gescoord. Dat is nog eens service.

Drie statistieken van Watford FC spelers die bets waardevoller maken

Binnen het overzicht van de Watford FC selectie vind je niet alleen de namen van spelers die dit seizoen de strijd aangaan met andere teams uit de Premier League. Achter elk teamlid staan de huidige leeftijd en het aantal in actie gekomen wedstrijden tijdens het lopende seizoen. Drie statistieken die je eveneens achter alle Watford FC spelers ziet staan zijn:

  • ⚽ Het aantal gescoorde doelpunten

  • ⚽ De hoeveelheid gegeven assists

  • ⚽ De aantallen gele en rode kaarten

Als je gaat voetbalwedden, kun je verschillende kanten op met weddenschappen. Je kunt bijvoorbeeld een team aanwijzen dat na het laatste fluitsignaal drie punten kan bijschrijven, maar kunt ook ingaan op specifieke prestaties van voetballers. 

Dit type bet wordt weggeschreven onder ‘speler specials’. Een voorbeeld hiervan is wedden op goals, waarbij je inzet op een of meerdere doelpunten van een betreffende speler. De odds die een bookmaker hieraan toekent zijn vaak enorm interessant en leveren je een lekkere winst op.   

Bekijk de nieuwe shirts van de club en bestel jouw exemplaar

Voorafgaand aan een fonkelnieuw seizoen maakt de club de nieuwe shirts bekend, waarin wordt gespeeld in de Premier League en de FA Cup. Meteen na de lancering vind je de tenues terug in de widget aan de rechterzijde van deze pagina. Hierbij heb je de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen.

Hoe jij tijdelijk extra voordelig naar de Premier League op tv kijkt

De aantrekkingskracht van de Engelse Premier League reikt mijlenver. Ook in Nederland worden deze wedstrijden live uitgezonden. In het geval van de Premier League is daar een speciaal zenderpakket voor nodig, dat je kunt afsluiten via je tv provider.

De naam verraad je context enigszins, want met een voetbalpakket krijg je niet alleen het beste voetbal uit Engeland. Standaard inbegrepen zijn andere aantrekkelijke competities uit Europa, zoals bijvoorbeeld La Liga uit Spanje. Om dit meteen naar je huiskamer te halen, maak je gebruik van een exclusieve aanbieding die je cadeau krijgt van Voetbal Vandaag.

Ga naar voetbal op tv en selecteer de provider waarmee jij een televisiecontract hebt lopen. Klik op de banner van Voetbal Vandaag en activeer het pakket dat het beste bij jouw voorkeuren past.

Hoe jij gratis voetbal kunt kijken via de online diensten van bookmakers

Voor toegang tot een gratis Watford FC live stream kun je het overzicht met bookmakers raadplegen. Hierbinnen kun je eenvoudig zien welke betting sites streams aanbieden. Om kosteloos te kunnen kijken, maak je binnen maximaal twee minuten een account aan. Met een beetje mazzel staat daar een heerlijke welkomstbonus tegenover, in de vorm van een No Deposit Bonus of bijvoorbeeld een Free Bet.

Wees standaard up to date met het doorlezen van het Watford FC nieuws 

Binnen het nieuwsbulletin vind je artikelen over de club uit Engeland met informatie vanuit een betting perspectief. Dat betekent dat de geschreven inhoud een directe bijdrage levert aan de analyse die je maakt. Spijker direct je clubkennis bij en lees alle berichten in het overzicht aandachtig door.

Vijf interessante feiten over The Hornets uit Watford

  • ⚽ Nederlanders met een verleden bij de ploeg zijn onder meer Nathan Aké en Daryl Janmaat. Ook Steven Berghuis kwam er in twee jaar tijd tot een respectabel aantal van negen duels.

 

  • ⚽ De club bestaat sinds 1881 en wacht nog altijd op zijn eerste prijs. In 1985 en 2019 bereikt men de FA Cup finale. Die laatste is een dag om nooit meer te vergeten, getuige de spijkerharde 6-0 nederlaag tegen Manchester City.

 

  • ⚽ Al bijna een eeuw lang is Vicarage Road, geopend in 1922, de thuisbasis van het team. Er is plek voor 20.877 supporters.

 

  • ⚽ De grootste overwinning wordt behaald in 1982, wanneer Sunderland AFC met 8-0 afdruipt. Manchester City ziet men in Watford liever gaan dan komen, de drie hoogste nederlagen worden allen behaald tegen deze club.

 

  • ⚽ In 2018 verkoopt de club Richarlision voor bijna 40 miljoen pond aan Everton FC. Minus salariskosten en een eerder betaald transferbedrag van 12,5 miljoen pond, levert dat onder de streep een mooie winst op.

 

Een historische blik van 115 woorden op de clubgeschiedenis

Watford FC ziet het levenslicht in het jaar 1881 en speelt tot aan 1982 nauwelijks een rol van betekenis in het Engelse voetbal. Soms is men actief in de Second Division, maar even zo vaak in de Third en Fourth Division.

Met een promotie naar de First Division in 1982 is de weg naar boven ingezet. Dat gaat met vallen en opstaan, want de club pendelt vanaf dat moment tussen de First en Second Divsion. In 1999 wordt voor het eerst de Premier League bereikt, al duurt het verblijf slechts een jaar. Vanaf 2015 gaat het sportief gelukkig stukken beter en is de club op een seizoen na een vaste bespeler van de Premier League.

De M1 derby staat voor een treffen met aartsrivaal Luton Town

Vraag fans naar de grootste sportieve rivaal van Watford FC en het overgrote deel wijst naar Luton Town. Wedstrijden tussen de twee teams kennen twee verschillende classificaties. Allereerst is dat de M1 derby, vernoemd naar de snelweg die beide steden met elkaar verbindt. 

De naam Beds-Herts Derby ontleent deze benaming aan de gebieden waarin Luton Town en Watford FC liggen; Bedfordshire en Hertfordshire.