Voorspellingen Bot Update: Algoritme geeft nog betere wedtips!

De BOT voorspellingen op voetbalvandaag.nl hebben zojuist een belangrijke update ondergaan. De voorspellingen worden berekend op twee belangrijke parameters. Aan de ene kant de kansen en aan de andere kant de waarschijnlijkheid. Elke maand exporteren we alle resultaten uit de database naar excel. Elke voorspelling wordt geanalyseerd en het resultaat wordt gebruikt om de voorspellingsmotor te verfijnen. Het doel is om zo veel mogelijk voorspellingen te krijgen, met een hoge waarde en een hoge return on investment (ROI). Zojuist is er een belangrijke update gedaan aan ons systeem. Hier lees je hoe deze aanpassingen gaan zorgen voor een nog beter resultaat..

voorspellingen bot doet een 1x2 voorspelling
© Voetbal Vandaag | 25-01-2022 16:04

Hoe worden komen de voorspellingen tot stand

Eerst even terug naar de basis, hoe komen de voorspellingen en wedtips op Voetbal Vandaag tot stand?

In de eerste plaats wordt er gekeken naar de kansen van beide teams in een 3 way weddenschap. Deze 3-way is niets anders een vertrouwde 1 x 2.... U weet wel... Een eentje hier en een tweetje daar... 3-way, 1X2, betekend dat er 3 mogelijke uitkomsten bij een voetbalwedstrijd zijn.

  1. Thuis spelende ploeg wint
  2. De bezoekers winnen
  3. De wedstrijd eindigt met een gelijke stand (X)

Op basis van een gigantische database van uitslagen en statistieken berekenen we de procentuele kansen op de drie mogelijke uitkomsten. Deze kansen worden dan vergeleken met de kansen van de bookmakers. Als de bot hier een kans of waarde ziet, waagt hij een voorspelling.Waarom zijn de voorspellingen nu nog beter

Voorspellen is een 'ongoing process', oftewel blijven we continue analyseren en verbeteren.

Voetbalvandaag.nl is veel meer dan alleen de zeer uitgebreide website die je als bezoeker ziet. In onze 'backoffice' hebben we de mogelijkheid om alle voorspellingen die je op de site ziet te analyseren en aan te passen.

Die analyses hebben de mogelijkheden voor fijnafstelling verder uitgebreid. Nu zul je begrijpen dat we niet alle details hiervan kunnen delen, maar het komt op het volgende neer. Het bereik waarbinnen de BOT naar waarde zoekt (value-bets) kan nu in meerdere qeries gesponnen worden. Als gevolg daarvan is de BOT nu nog beter in het vinden van die waardevolle weddenschappen.

Dit alles wordt gedaan met het oog op één doel: jou geld opleveren! De voorspellingen op Voetbal Vandaag zijn nu nog nauwkeuriger en moeten je een hoger rendement opleveren. Kijk dus zeker op onze website voor de nieuwste wedtips en voorspellingen. En vergeet niet je weddenschappen te plaatsen.

Zijn nu alle voorspelling en wedtips goed

Was dat maar waar, alles goed is natuurlijk onmogelijk. Sterker nog uit onze analyses blijkt dat een return on investment (ROI) van 10% tot 20% echt al heel uitzonderlijk goed is.

Gratis tip: vertrouw geen tipsters die hogere percentages claimen!

Het algoritme staat nu zo afgesteld dat er een goede balans is tussen:

  • Aantal weddenschappen
  • Lage en hoge odds
  • Winst maken op de lange termijn


Voorspellingen toepassen in een strategie

Dus nu weet je waar onze voorspellingen op gebaseerd zijn, hoe pas jij dat toe in een strategie?

Je hebt verschillende strategieën die je kunt toepassen op de voorspellingen van Voetbal Vandaag. Dit zijn slechts enkele voorbeelden:

  • Plaats iedere voorspelling

Laten we dit de copy-paste methode noemen. Elke voorspelling die je op de website ziet is geplaatst bij de bookmaker met de hoogste kansen. Als op de voorspelling een Bet365 logo staat, klik dan op het logo en registreer je bij Bet365.

  • Cherry picking

De term cherry picking staat voor het maken van een persoonlijke keuze. Kies degene die je het beste vindt uit alle voorspellingen. Je kijkt vooral naar kansen en waarschijnlijkheden. Deze optie omvat altijd de beste Nederlandse bookmakers, hoewel ze kunnen variëren. Je hebt daarom meerdere rekeningen nodig.

  • ACCA betting

Om de odds een flinke boost te geven is een combinatie van weddenschappen de snelste methode. Bij deze methode is het belangrijk dat je de voorspellingen van dezelfde bookmaker combineert. Speel je graag bij Jacks.nl? Maak dan een selectie van weddenschappen met het logo van Jacks en plaats je weddenschap daar.

Zelf de voorspellingen van Voetbal Vandaag proberen

Wil je weten of de voorspellingen juist zijn? Om te beginnen kun je de voorspellingen terugkijken op voetbalvandaag.nl. Ga terug in de tijd met de kalender. Een juiste voorspelling wordt groen, een onjuiste krijgt een rode rand. Geheel doorzichtig dus.

De leukere optie is om je eigen account bij een bookmaker aan te maken. Als nieuwe speler krijg je een Bet365 welkomstbonus. Als je een account aanmaakt bij Bet365, wordt je eerste storting verdubbeld! Tot € 100 extra. Je kunt daarmee heel wat voorspellingen uitproberen.


BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker bet365 review