BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live score, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal Voorspellingen

Welkom in het overzicht met al onze voetbal voorspellingen van vandaag, morgen en deze week. Je ziet tevens de resultaten van alle voorspellingen van reeds gespeelde wedstrijden. Op voetbal voorspellingen vandaag staan de beste gratis betting tips gegeven door onze tipsters. Al onze tipsters zijn onafhankelijk en hebben jaren lang ervaring met voetbalwedden en betting. Op Voetbal Vandaag brengen we je dagelijks de beste voorspellingen en betting tips gratis, in een handig overzicht.

Tips, prognoses en voorspellingen voor voetbal

Iedereen heeft weleens gehoord van de wekelijkse toto voorspellingen. In het programma Voetbal Inside geven de coryfeeën Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in hun prognoses voor aankomende wedstrijden. Voetbal vandaag specialiseert zich in betting tips en voorspellingen voor voetbal.

Wanneer je een weddenschap wil afsluiten maar weinig voelt voor uitgebreid onderzoek naar de juiste bet, ben je hier aan het goede adres. Een compleet overzicht met dagelijkse voetbal voorspellingen en wedtips die zijn samengesteld door onze kenners. Alle voorspellingen en tips die zijn weergegeven, zijn uitvoerig onderbouwd met een geschreven voorbeschouwing door de tipper (de betreffende voorspeller).

Voetbal Vandaag - Sitemap

Het type wedtips die je kunt verwachten op Voetbal Vandaag

Op Voetbal Vandaag geven we twee soorten betting tips. Dit zijn zogenaamde value bets en betting tips die worden verstrekt door onze professionele voorspellers.

Value Bets

De value bets die we geven komen tot stand met behulp van onze geavanceerde Ai die een kansberekening maakt op basis van historische data. Het percentage dat uit de kansrekening naar voren komt, wordt vergeleken met de odds van de bookmakers die op onze site zijn geïntegreerd. Wanneer de computer vervolgens een voordeel vind in de kans van een bepaalde weddenschap ten opzichte van de odds van de bookmaker, dan geeft de computer een melding.

Voorspellingen en betting tips gegeven door Voetbal Vandaag

Bij Voetbal Vandaag werken we uitsluitend met ervaren voorspellers de een bewezen staat van dienst hebben. Over het algemeen zijn dit spelers die het tegen de bookmaker opnemen met een, over de lange termijn genomen, positief trackrecord.
Daarnaast hebben we hulp van enkele (anonieme) tippers die zelf trademanager zijn bij een bookmaker en ons voorzien van interessante inzichten en tips.

Wat voor soorten voorspellingen en weddenschappen kun je verwachten?

De voetbal voorspellingen die we hier geven gaan verder dan uitsluitend de vraag welk team er gaat winnen. Onze professionals zullen behalve de meest bekende 1 x 2 weddenschappen gebruik maken van het gehele arsenaal aan verschillende soorten weddenschappen die voorhanden zijn bij alle legale Nederlandse bookmakers.

Denk aan wedtips over doelpuntenmakers, over/under weddenschappen, doelpunten in de eerste helft, asian handicap, draw no bet en nog veel meer. Mochten deze termen je niet bekend voorkomen, lees dan eerst de voetbalwedden-guide door met daarin uitleg over alle soorten weddenschappen waarmee je hier te maken krijgt.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Hoe werken de voetbal voorspellingen op voetbalvandaag.nl?

Op deze pagina zie je het overzicht met al onze voorspellingen gegeven door alle tipsters die onderdeel uitmaken van Team Voetbal Vandaag. Ieder blokje staat voor een afzonderlijke wedstrijd, waardoor een bepaalde voorspelling een voorbeschouwing op de wedstrijd wordt gegeven. In een blok met een bepaalde voorbeschouwing kunnen meerdere tips staan.

Binnen ieder blok geven we naast de specifieke voorspelling, ook de wedstrijd en aanvangstijd weer. Daarnaast zie je de beste odds / quoteringen die gelden voor de betreffende weddenschap die hoort bij de aangegeven tip.

De voetbal voorspelling pagina van een specifieke wedstrijd uitgelegd

Wanneer je binnen het blok op de “meer info” knop drukt, dan ontvouwt zich de specifieke pagina met de uitleg over de betreffende voorspelling. Op deze pagina wordt de voorspelling gegeven, inclusief een uitvoerige voorbeschouwing waarin de wedtip wordt onderbouwd door de betreffende voorspeller.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma

Uitgebreide wedstrijd statistieken vanuit een betting perspectief

Wanneer je op de voorspelling pagina van een bepaalde wedstrijd bent beland, dan zie je naast de tip en de voorbeschouwing een overzicht van handige statistieken. Deze data is super interessant en ideaal om te gebruiken wanneer je jouw voetbalkennis wil omzetten in echt geld met betting. De volgende onderdelen komen aan bod.

Wisdom of the Crowd

Welk team er volgens jou gaat winnen vormt een belangrijk onderdeel op Voetbal Vandaag en met een reden. We vragen aan al onze bezoekers om hun 1 x 2 voorspelling te geven over de wedstrijd waarover de tipster eveneens zijn licht heeft laten schijnen.
De uitkomsten van een poll (Wisdom of the Crowd), mits ingevuld door voldoende bezoekers, kan een zeer interessante referentie zijn om tot een potentiële value bet te komen.

Winkansen

In de winkansen-kolom geven we unieke statistieken die je alleen op Voetbal Vandaag tegenkomt. Onze Ai die de data verzorgt, berekent de procentuele kans dat een bepaalde weddenschap uitkomt.

Vervolgens zie je de beste quoteringen van bookmakers die horen bij de betreffende weddenschap. De odds worden automatisch vergeleken en we geven hier alleen de hoogste odds en de daarbijbehorende bookmaker weer.

Laatste resultaten

Bij de laatste resultaten zie je een overzicht van weddenschappen benoemd bij winkansen. Hier zie je de uitkomsten van weddenschappen in een handig “head to head” overzicht.

Odds vergelijken

Van iedere wedstrijd die wordt uitgelicht door een van onze voorspellers, hoort een overzicht met alle bookmakers, inclusief hun odds voor deze wedstrijd. Hierbij geven we meteen aan welke quoteringen het meest lucratief zijn.

Vermoedelijke opstelling

De vermoedelijke opstelling geeft aan welke 22 spelers er hoogstwaarschijnlijk aan de aftrap staan. Hierbij wordt rekening gehouden met geblesseerde spelers en mogelijke schorsingen in beide selecties.

Stand ranglijst

In de stand op de ranglijst worden de twee teams en hun actuele posities gehighlight, met relevante stats als aanvulling.

Dit gaat om het aantal punten, gewonnen en verloren wedstrijden, gelijke spelen en het aantal voor en tegendoelpunten.

Voorspellingen, Tips en Prognoses Nederlands Voetbal

Voorspellingen Eredivisie

Aan het Nederlands voetbal hechten we uiteraard veel belang. Met name op het gebied van de Eredivisie hebben we veel experts. Wekelijks kun je hier dan ook terecht om de laatste Eredivisie voorspellingen en betting tips van onze professionals te bekijken.

Voorspellingen Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie heeft een speciaal plekje in ons hart en we volgen de Eerste Divisie daarom ook op de voet. Met onze Keuken Kampioen Divisie betting tips kun je vele succesvolle weddenschappen tegemoet zien.

Voorspellingen KNVB Beker

De KNVB Beker is altijd interessant om op te wedden, zeker wanneer je fervent volger van het amateurvoetbal bent.  Vooral in de eerste speelronden van de KNVB beker verwachten we veel tips en goede KNVB Beker voorspellingen.

Voorspellingen Johan Cruijff Schaal

Normaal gesproken is de Johan Cruijff schaal niet de meest interessante wedstrijd om een voorspelling aan te wagen. Het is de eerste wedstrijd van het seizoen en de teams zijn vaak op een heleboel plaatsen gewijzigd.

Aan de andere kant is het ook de aftrap van het nieuwe seizoen en na een lange zomerstop staat op dat moment iedereen te popelen om weer aan het nieuwe seizoen te beginnen, zo ook onze kenners. Betting tips op de Johan Cruijff schaal zijn niet gegarandeerd maar zeker niet uitgesloten.

Voorspellingen, Tips en Prognoses Europees Voetbal

Voorspellingen Champions League

Verwacht weinig value bets wanneer we een Champions League voorspelling zullen geven. Omdat de grote bookies alles over de grote clubs weten, zul je weinig kansen in de odds tegenkomen. Echter zullen onze professionals je niet teleurstellen en je wekelijks voorzien van de beste betting tips met betrekking tot Champions League weddenschappen.

Voorspellingen Europa League

De Europa League is vooral in de eerste fase een bron van mogelijkheden om een goede weddenschap te plaatsen. We verwachten een stormvloed aan succesvolle Europa League voorspellingen en interessante value bets.

Voorspellingen, Tips en Prognoses Buitenlands Voetbal

Jupiler Pro League België

De Belgische competitie wordt uitvoerig behandeld op voetbalvandaag.nl De reden hiervoor is dat we degelijke Belgische voorspellers hebben met hun nationale competitie als specialisatie.

Premier League England

De Premier League is de competitie waar wereldwijd de meeste weddenschappen op worden afgesloten.

Hoewel bookmakers clubs en spelers van top tot teen doorlichten, weten onze kenners met regelmaat een goede betting tip te plaatsen met betrekking tot de Premier League

Serie A Italië

De Serie A is de hoogste competitie binnen Italië met bekende topclubs zoals Juventus, AC Milan en Napoli. De Italiaanse competitie heeft enorme aantrekkingskracht en onze kenners volgen de Serie A dan ook op de voet.

Wekelijks kun je hier terecht voor de beste voorspellingen en betting tips gericht op wedstrijden uit de Serie A.

La Liga Spanje

De Spaanse competitie is een van de belangrijkste en tevens sterkste competities die er bestaat. De professionals van Voetbal Vandaag voorzien je wekelijks van de beste voorspellingen en betting tips van al je favoriete La Liga teams zoals FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid en Valencia.

Bundesliga Duitsland

De Bundesliga is de hoogste divisie van Duitsland met topteams zoals Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Red Bull Leipzig. Wekelijks lees je hier de beste betting tips en voorspellingen van al het Bundesliga voetbal.

Ligue 1 Frankrijk

Met Paris Saint Germain, AS Monaco en Olympique Lyon is de Franse extreem aantrekkelijk om op te wedden. Op Voetbal Vandaag kun je wekelijks terecht voor betting tips en voorspellingen, specifiek gericht op de Franse competitie Ligue 1.

MLS Amerika

De Major League Soccer ofwel MLS is de Amerikaanse voetbalcompetitie. Op Voetbal Vandaag besteden we veel aandacht aan de MLS League en deelnemende teams.

Een voordeel van de MLS is dat het programma aanvangt in een andere tijdzone. De aanvangstijden van deze wedstrijden vallen voor ons midden in de nacht, waardoor je dus ook op dergelijke tijdstippen kunt live wedden.

Onze professionals maken geen onderscheid, waardoor je de beste betting tips en voorspellingen gericht op de MLS hier regelmatig voorbij zult zien komen.

EK en WK voorspellingen

Het EK en WK zijn de grootste voetbalevenementen ter wereld. Naar geen ander sportevenement wordt zoveel gekeken als naar het EK voetbal en dan met name naar het WK.

Ondanks dat dit over het algemeen niet de makkelijkste wedstrijden zijn om op te wedden, kun je er gerust vanuit gaan dat we tijdens deze toernooien vele voorspellingen en betting tips zullen geven. Het is aan onze tipsters de taak om zich vooral gedurende deze toernooien te bewijzen.