BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live score, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Win To Nil

Win to Nil is een weddenschap waarbij het winnende team ook nog eens de nul houdt. Bij voetbalwedden kun je veel verschillende kanten op. Zo kun je het eenvoudig houden door pakweg alleen op 1X2 weddenschappen in te zetten, maar is het ook mogelijk om wat meer risico te nemen.

Een goed voorbeeld van een weddenschap die juist dat beetje extra risico toevoegt is de Win To Nil. Op deze pagina vind je uitleg over deze bet.

Wat is een Win To Nil bet bij voetbalwedden

In tegenstelling tot een hoop weddenschappen waarbij de naam vaak direct de lading dekt kan Win To Nil juist vraagtekens oproepen.

Wanneer je deze weddenschap opbreekt in twee delen wordt het een stuk eenvoudiger. ‘Win’ staat hierbij voor het laten winnen van het thuisspelende of uitspelende team. ‘To Nil’ betekent in dit geval dat de tegenstander van die ploeg die je laat winnen geen enkel doelpunt mag maken.

Win to nil een combi weddenschap van BTTS en 1×2

Win To Nil is feitelijk een combi-weddenschap, omdat het bestaat uit twee single bets die gecombineerd worden in één weddenschap. Twee weddenschappen die het dichtst in de buurt komen van deze bet zijn de 1X2 en de Both Teams To Score. Je gokt er immers op dat een van de twee teams wint en de andere ploeg mag geen doelpunt(en) maken.

Bij deze bet hoef je dus geen einduitslag te voorspellen. Aan de andere kant is inzetten op een gelijkspel ook uitgesloten. Omdat een van de twee ploegen geen doelpunt mag maken zijn de odds die de bookmaker aan deze weddenschap toekent erg aantrekkelijk.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Voorbeeld van Voetbal Vandaag met wedden op winnen zonder tegengoal

In dit fictieve voorbeeld speelt Ajax de klassieker tegen Feyenoord, dat aan de opstelling te zien de intentie heeft vooral tegen te houden. Je verwacht daarom dat het een heuse ‘walk over’ wordt en zet 10 euro op een Win To Nil in op je betslip in het voordeel van Ajax.

De bookmaker keert voor deze gebeurtenis een odd van 4.25 uit. Ajax scoort uiteindelijk drie keer, terwijl Feyenoord niet een keer op doel schiet. De einduitslag is 3-0 en jij wint je weddenschap.

Je winst bedraagt in totaal €32.50 (€10 x €4.25 = €42.50 – €10 inzet).

Op Voetbal Vandaag volg je alle wedstrijden uit de Eredivisie op de voet. Je ziet als eerst wie er heeft gescoord of misschien wel wie er de nul heeft gehouden. Actuele livescores, standen en statistieken.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma

De juiste strategie bij voetbalwedden op deze win to nil

Zoals je kunt zien is Win To Nil een vrij riskant als het gaat over voetbalwedden voetbalweddenschap. Lukt het een team niet om kansen te creëren, dan kan er ook nog gescoord worden uit dode spelsituaties als corners, vrije trappen en/of penalty’s. Daar staat tegenover dat de odds de gok natuurlijk waard zijn.

Win To Nil kun je op een aantal momenten overwegen. Kijk naar een wedstrijd waarbij een van de twee teams de absolute favorietenrol heeft. Daarnaast is het aan te raden om een defensie onder de loep te nemen. Het is leuk als een ploeg veel scoort, maar als zij aan de andere kant even zoveel doelpunten tegen krijgen dan schiet het niet op.

Dat gezegd hebbende is een ‘losing streak’ van een team niet alleszeggend. Het kan zijn dat alles net even tegenzit in de verdediging, maar de aanval degelijk functioneert. Kijk hier dus goed naar. Tenslotte is het een absolute aanrader om te kijken naar ‘Fair Play’, waarmee gele en rode kaarten bedoeld worden. Wanneer een team veel doelpunten maakt maar ook veel penalty’s en vrije trappen weggeeft, kan dat nadelig zijn voor je voetbalweddenschap.