BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier
  • Vandaag 24 september
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Champions League

  • Vandaag 24 september
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal Vanavond Champions League

Voetbal Vanavond Champions League is te bekijken op daarvoor aangewezen televisiezenders en online livestreams van diezelfde zenders. Bij Voetbal Vandaag zie je in de TV Gids direct welke Champions League wedstrijden er vandaag worden uitgezonden op in Nederland beschikbare TV-zenders. Comfort tot de max.

De TV Gids van Voetbal Vandaag, de plek voor Voetbal Vanavond Champions League

Bij de gedachte aan een standaard tv gids doemt er wellicht een horrorbeeld op van een minimaal veertig pagina’s tellend papieren boekje. Om voetbal op TV te vinden rest je geen andere optie dan met een vergrootglas-blik minutieus pagina voor pagina af te speuren, waarna de gids bij het oud papier belandt.

Voetbal Vandaag legt de focus op gebruiksgemak, door de ontwikkeling van een online TV Gids die inspringt op de behoeften van bezoekers. Zoeken naar Voetbal Vanavond Champions League levert binnen enkele seconden een gedetailleerd overzicht op.

Indien gewenst kun je een filter gebruiken die afgesteld kan worden op competitie en aanvangstijdstip. Het blok aan de rechterzijde van de wedstrijd(en) toont de zender waarop je kunt kijken op televisie, of middels een livestream. Dit overigens allemaal zonder reclame banners, pop-ups en ander soort hinderlijk advertentiemateriaal.

voetbal op tv champions-league-logo image-left

Aangewezen zenders om te genieten van het miljoenenbal

Er zijn in Nederland drie zenders die de uitzendrechten van de UEFA Champions League in beheer hebben.

 

⚽ SBS6

Veronica

⚽ Ziggo Sport (Totaal)

 

Het Talpa van John de Mol zendt op dinsdagen en woensdagen gratis live wedstrijden uit de UEFA Champions League uit op SBS6 of Veronica. Mocht er een Nederlandse afgevaardigde uitkomen in het miljoenenbal, dan wordt deze wedstrijd natuurlijk uitgezonden. In andere gevallen kiest Talpa voor een ander aantrekkelijk affiche.

Klanten van Ziggo kunnen voor een gratis wedstrijd uit de UEFA Champions League terecht op kanaal 14, dat openbaar is. Aantrekkelijk voetbal vanavond is vooral het schakelprogramma, dat aanvangt om 21.00 uur. Hierin worden de grootste kansen en doelpunten getoond uit diverse wedstrijden.

Ziggo Sport Totaal biedt alle wedstrijden die op dat moment gespeeld worden aan op zes! kanalen. Dit zenderpakket betreft een abonnementsvorm waaraan dus extra kosten zijn verbonden.

Ziggo Sport Totaal is niet exclusief voor Ziggo-abonnees.  Vrijwel elke TV-provider heeft Ziggo Sport Totaal als optioneel zenderpakket.

Tot slot de manier van kijken naar voetbal vanavond op tv. Naast de televisie behoort een livestream ook tot de mogelijkheden. Daar heb je allereerst een werkende internetverbinding voor nodig. De tweede en laatste stap is het downloaden van een mobiele applicatie van ofwel je TV-provider, of in dit geval Ziggo Sport.