BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Ziggo

Voetbal kijken bij tv provider Ziggo biedt veel verschillende opties. De hoofdsponsor van Ajax biedt namelijk drie verschillende voetbalpakketten aan.

Met ESPN Eredivisie, ESPN Compleet en ZiggoSport Totaal mis je vanaf vandaag geen enkele wedstrijd uit binnen- en buitenlandse competities. Precies wat je als voetballiefhebber nastreeft.

Exclusieve aanbieding voor Ziggo bij Voetbal Vandaag

Bezoekers van Voetbal Vandaag genieten tijdelijk van extra veel voetbalvoordeel. Nieuwe klanten profiteren optimaal van een overstap naar Ziggo. Wanneer je besluit om internet en TV af te nemen, krijg je van Ziggo een korting op je pakket gedurende periode. Daarnaast kijk je de drie kanalen van ESPN Eredivisie voor een maandelijks bedrag van €17,95.

Heb je niets met de Eredivisie? Een voordeel van Ziggo is dat zij los daarvan het pakket ESPN International aanbieden. Je kunt nu instappen en betaalt voor Bundesliga, UEFA Europa League en nog veel meer €12,95 per maand.

Omdat Voetbal Vandaag van mening is dat iedereen voetbal moet kunnen kijken voor een acceptabele prijs, hebben we speciaal voor jou een combinatiepakket samengesteld. Snelle beslissers krijgen hiermee drie zenders van ESPN Eredivisie en zes zenders van ZiggoSport Totaal. Dat zijn negen zenders met voetbal uit binnen- en buitenland. Van de Eredivisie naar de Premier League en daarvandaan naar de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga. Door op deze banner te klikken, betaal je tijdelijk maar €19,95.

Het kan overigens nog mooier want wie Ziggo internet en televisie afneemt en daarbij nog een mobiel Vodafone abonnement afneemt, krijgt ZiggoSport Totaal helemaal gratis. Deze exclusieve combinatie ga je nergens anders vinden, dat is een 100% garantie.

Voetbal Vandaag vergeet bestaande Ziggo klanten niet

Het zou oneerlijk zijn als alleen nieuwe klanten allerlei voordelen in hun schoot geworpen krijgen. Voetbal Vandaag heeft daarom bedongen dat ook bestaande klanten gebruik kunnen maken van de aanbiedingen voor nieuwe klanten. Dat zie je niet vaak, maar door op de banner van Voetbal Vandaag te klikken, kom je er vanzelf achter.

Dus wat is de deal? Sluit nu ESPN Eredivisie af voor €17,95 en/of ESPN International voor €12,95. Combineer je Ziggo diensten met een mobiel abonnement van Vodafone en krijg ZiggoSport Totaal voor niets, gratis en kosteloos.

Wanneer je je afvraagt wat er in de kleine lettertjes hierover is opgenomen, dan wijzen deze uit dat het abonnement per maand opzegbaar is. Er komen verder niets vervelends zoals aansluitkosten of andere vormen van extra uitgaven bij kijken. Voetbal Vandaag: As real as it gets.

5 stappen voor het afsluiten van een Ziggo voetbalabonnement.

Het afsluiten van een losse zender of combinatiepakket is met enkele muisklikken geregeld. Is je basis abonnement niet ondergebracht bij Ziggo, dan is het invullen van adres en persoonlijke gegevens vereist.

Ben je al klant bij deze provider, dan kun je inloggen in MijnZiggo. De vervolgstappen zien er zo uit:

 • – Zoek op het pakket dat je wil toevoegen

 • – Selecteer jouw keuze

 • – Bevestig je bestelling

 • – Ontvang een e-mail ter bevestiging

 • – Kijk binnen een uur op je tv


Wat zijn de kosten van elk voetbalpakket bij Ziggo

Vooropgesteld kun je bij Ziggo kiezen tussen drie verschillende pakketten. Zou je deze los bestellen,dan zouden daar de volgende kosten uitkomen.

Pakket Kosten per maand
ESPN Eredivisie €17,95
ESPN International €12,95
ZiggoSport Totaal €14,95
Combinatiedeal ESPN Eredivisie + ZiggoSport Totaal €19,95

Hoe moet je betalen voor live voetbal bij Ziggo

Zenderpakketten van Ziggo hoef je niet direct na aankoop te betalen. Het totale bedrag wordt toegevoegd aan je maandfactuur. Deze factuur is inzichtelijk via je persoonlijke account bij MijnZiggo.

De contractduur en hoe moet ik mijn pakket opzeggen bij Ziggo

Voordat je een contract afsluit, wil je natuurlijk de termijn van die overeenkomst weten. Elk optioneel voetbalpakket heeft een opzegtermijn van één maand. Hierdoor zit je niet aan langdurige contracten vast en heb je bewegingsvrijheid.

Wil je opzeggen, dan kan dat op twee mogelijke manieren. Allereerst kun je contact opnemen met de klantenservice. Ten tweede kun je op de website van Ziggo een beëindigingsformulier invullen. De verwerkingstijd bedraagt hierbij 14 dagen.

Uit welke diensten bestaat het totale aanbod van Ziggo

Ziggo werkt sinds 2017 samen met Vodafone. Dat betekent een samenvoeging van het het krachtige mobiele netwerk van Vodafone met de thuisproducten van de tv provider. Je kunt er nu terecht voor:

 • – Interactieve televisie

 • – Vast internet

 • – Vaste telefonie

 • – Mobiele telefonie

   

Welke voordelen heeft voetbal op tv kijken bij Ziggo Sport

Voetbal op tv kijken bij Ziggo heeft enorm veel voordelen. Zo kijk je als klant van deze provider gratis naar ZiggoSport op kanaal 14.

Hier bepaalt de zenderbaas voor jou welke live voetbalwedstrijden er worden uitgezonden uit Europa’s meest vooraanstaande voetbalcompetities. Dat betekent geselecteerde topduels uit de Premier League, de Serie A en La Liga.

Als aanvulling hierop kijk je ook nog eens naar de strijd tussen de beste Europese voetbalclubs in de UEFA Champions League.

En dat is nog niet alles. Dankzij de combinatie Vodafone-Ziggo krijg je als klant van beiden voordeel bovenop voordeel. Dat houdt concreet in dat je ZiggoSport Totaal volledig gratis krijgt.

Daarmee wordt toch even mooi een maandelijks bedrag van bijna €15,00 weggestreept.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij Ziggo

Bij Ziggo bepaal je zelf wat je wil kijken. Hieronder kun je zien waaruit de pakketten zijn opgebouwd.

ESPN Eredivisie (kanalen 421, 422 en 423)

 • – Eredivisie

 • – Keuken Kampioen Divisie

 • – Tweede Divisie

 • – Eredivisie Vrouwen

 • – TOTO KNVB Beker

 • – Johan Cruijff Schaal

ESPN International (kanalen 424, 425 en 426)

 • – Bundesliga

 • – UEFA Europa League

 • – MLS (Major League Soccer)

 • – Copa Sudamericana

 • – Copa Libertadores

ZiggoSport Totaal (kanalen 401, 402, 403, 404, 405 en 406)

 • – Premier League

 • – Serie A

 • – La Liga

 • – Pro League

 • – UEFA Champions League

 • – FA Cup

 • – League Cup

 • – Copa del Rey

 • – UEFA Nations League

 • – WK 2022 kwalificatieduels

   

Voetbal op je mobiel, tablet en computer kijken

Om live voetbal te kunnen kijken op je telefoon of tablet, is het downloaden van de applicatie Ziggo Go vereist.

Deze app is beschikbaar voor iOS, Android, Windows en Google besturingssystemen. Met deze app kijk je alle zenderpakketten net zo makkelijk op een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet.

Je hebt dus geen ESPN Watch of ZiggoSport Totaal nodig, het downloaden van de applicatie ZiggoSport GO volstaat. Deze app is overigens alleen te gebruiken door klanten van Ziggo.

Wil je voetbal kijken via een computer, dan hoef je niets te downloaden. Je gaat naar de website www.ziggogo.tv en logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kun je de juiste zender aanklikken en beginnen met kijken.

Overigens is het niet verplicht om een extra voetbal zender te nemen als je ziggo klant bent. Je kan bijvoorbeeld BBC sport gewoon kijken met je standaard pakket.

7 stappen om je zenderpakket te koppelen aan ESPN Watch

Hoewel dus niet noodzakelijk, ben je vrij om te kiezen voor ESPN Watch. Deze app is gratis te downloaden voor Android gebruikers (minimaal versie 5.0) en klanten van Apple (iOS 13).

Om de zenderpakketten ESPN Eredivisie en ESPN International te kunnen bekijken dien je echter wel een koppeling tot stand te brengen. Dit doe je door onderstaand stappenplan via de computer te doorlopen.

 • – Surf naar ESPN

 • – Voer je inloggegevens in of creëer een nieuwe account

 • – Klik op het profielicoon rechtsboven en ga naar accountinstellingen

 • – Kies voor TV abonnement activeren

 • – Selecteer Ziggo

 • – Login met de jou bekende inloggegevens van Ziggo

 • – Het koppelen gebeurt nu automatisch

   

Is het nodig om Ziggo Sport Totaal te koppelen met een app

Hoewel er eveneens een stappenplan bestaat om het premium zenderpakket van ZiggoSport Totaal te koppelen aan de ZiggoSport Totaal App, is die handeling volstrekt overbodig.

Eens te meer doordat het downloaden van deze app, niet mogelijk is voor mensen die een smartphone gebruiken waar Android op fungeert als besturingssysteem.

Met de Ziggo GO app hoef je niets te koppelen en heb je als Ziggo klant toegang tot alle zenders uit je extra zenderpakketten. Voetbal Vandaag raad je dus aan om deze te app te downloaden en te gebruiken.

Hoe kun je voetbal terugkijken bij Ziggo

Voetbal terugkijken is bij Ziggo afhankelijk van het interactieve abonnement dat je afsluit. Er zijn drie type abonnementen te weten:

 • Internet en TV Start

 • Internet en TV Complete

 • Internet en TV Max

Bij internet en TV Complete en Max heb je de mogelijkheid tot terugkijken binnen een tijdsbestek van zeven dagen. Heb je internet en TV Start, dan kun je geen gebruik maken van de terugkijk-optie.

Hoe werkt live voetbal kijken in het buitenland

Het kan zijn dat je even niet in Nederland bent, of misschien wel emigreert. In dat geval ben je aangewezen op Ziggo GO op een computer of een mobiel apparaat.

Live kijken is mogelijk binnen de gehele Europese Unie, met uitzondering van Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland.

Hoeveel personen kunnen gebruik maken van een enkel abonnement en wat zijn de regels

Ziggo biedt klanten de mogelijkheid om met maximaal drie personen gebruik te maken van een abonnement. Hierbij telt je televisie mee.

Wat maakt tv provider Ziggo uniek

Wat Ziggo allereerst uniek maakt is dat het de hoofdsponsor van Nederlands meest succesvolle voetbalclub Ajax is.

Op het gebied van voetbal geldt dat abonnees gratis de zender ZiggoSport kunnen bekijken. Hier worden wekelijks veel live wedstrijden op uitgezonden, waarbij je niets hoeft te betalen.

Wil je alles zelf in de hand hebben en niet afhankelijk zijn van wat anderen voor jou bepalen, dan zijn er twee ijzersterke combi-aanbiedingen. Als je geen klant bent van Vodafone, kun je voor slechts €19,95 een abonnement nemen op ESPN Eredivisie en ZiggoSport Totaal.

Heb je al je diensten ondergebracht bij Vodafone en Ziggo, dan kijk je helemaal gratis naar beide sportkanalen van Ziggo. Omdat je natuurlijk niets wilt missen van de spanning en sensatie van onze eigen Nederlandse competities, hoef je alleen nog een abonnement op ESPN aan te laten sluiten.

CONTACT DETAILS

Adres: Atoomweg 100, 3542 AB Utrecht
Telefoonnummer: 1200 vanaf vaste lijn, 0900-1884 (€0,10 ct per minuut)
E-mailadres: [email protected]
Reactieformulier: Ja
Live Chat: Ja
Facebook: Ziggo – Startpagina | Facebook
Instagram: Restricted profile • Instagram
Twitter: (20) Ziggo (@ZiggoWebcare) / Twitter