BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Youfone

Voetbal kijken bij Youfone is een garantie op alle live wedstrijden uit de Eredivisie. Ook is er voldoende aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie, de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

Youfone is eveneens de aangewezen plek voor het beste internationale voetbal. Met de zenderpakketten ESPN International en Ziggo Sport Compleet kijk je het beste voetbal op twaalf zenders.

Exclusieve aanbieding voor Youfone via Voetbal Vandaag

Voetbal is volkssport nummer een in Nederland. Er is geen andere sport die zoveel interesse betrokkenheid kent. Naast zelf voetballen, puilen de stadions in de weekenden uit. Omdat deze echter een maximum capaciteit hebben, kan helaas niet elke fan de tocht naar een voetbaltempel maken.

Als je wel eens op de Facebook pagina van je club kijkt, zie je soms opmerkingen onder berichten als:

Wie weet er een livestream
Waar kan ik de wedstrijd zien

Als je nu klant wordt bij Youfone, hoef je bovenstaande twee vragen in ieder geval zelf nooit meer te stellen. Voetbal Vandaag heeft namelijk een exclusieve aanbieding voor nieuwe klanten. Iedereen die vandaag nog overstapt naar Youfone en minimaal een combinatie van interactieve tv en internet afneemt, krijgt het zenderpakket ESPN Eredivisie een jaar lang gratis.

Dat zijn wekelijks legio wedstrijden uit de drie hoogste Nederlandse competities, die je relaxed op je bankstel of via je smartphone kijkt. En na een jaar? Dan blijft ESPN 1 gewoon gratis. Voor de zenders ESPN 2 en ESPN 3 betaal je laag bedrag van €7,50 per maand.

Profiteer van de ESPN International en Ziggo Sport Totaal actie van Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag gaat echter all the way, want je hoeft ook niets te missen uit de Duitse Bundesliga en heerlijke affiches uit de UEFA Europa League. Sluit je via de banner aan bij Youfone en activeer direct je ESPN International pakket. Dat zijn nog eens drie voetbalzenders.

Het kan voorkomen dat je niet genoeg hebt aan zes kanalen met live wedstrijden, de meest interessante voetbalprogramma’s en documentaires. Daarom kun je via onderstaande banner ook live topvoetbal uit de grootste Europese competities in huis halen.

De zes sportkanalen van Ziggo Sport Totaal, zijn tijdelijk in de aanbieding voor slechts €13,50 per maand.

Bestaande klanten van Youfone zitten bij Voetbal Vandaag ook in een skybox

Als je reeds klant bent bij Youfone en interactieve televisie en internet afneemt, dan profiteer je net als nieuwe klanten een jaar lang kosteloos van ESPN Eredivisie. Heb je dit pakket nog niet geactiveerd, dan is het een aanrader om dit meteen te doen.

Maak je voetbalpakket compleet met het toevoegen van ESPN International en/of Ziggo Sport Compleet. Voor een totaalprijs van maar €21,00 per maand bepaal je zelf wat je kijkt en ben je niet langer afhankelijk van wat zenderbazen je voorschotelen. Profiteer daar nu, vanmiddag of vanavond.

5 stappen om een voetbalabonnement af te sluiten bij Youfone

Wanneer je bent overgestapt naar interactieve televisie van Youfone, of dit al hebt, zijn er een aantal te volgen stappen om je Premium voetbalpakket(ten) te activeren. Dit is met een paar muisklikken geregeld.

 • – Klik op de website MyYoufone aan
 • – Ga naar ‘Mijn abonnement’
 • – Kies hier voor ‘Toevoegen’
 • – Selecteer je zenderpakket’
 • – Bevestig je bestelling’

Wat zijn de kosten van ESPN en Ziggo Sport Totaal bij Youfone

Youfone rekent historisch lage kosten voor voetbalpakketten. Maak je geen gebruik van acties, dan zijn de standaardtarieven als volgt:

Pakket Kosten per maand
ESPN Eredivisie €7,50 
ESPN International €7,50
Ziggo Sport Totaal €13,50

Een rekening betalen bij Youfone en welke opties zijn er

Net als bij veel providers, betaal je maandelijks je abonnementskosten vooruit. Standaard ga je bij het afsluiten van een contract akkoord met een automatische afschrijving. Je krijgt iedere maand per e-mail bericht over de aanstaande factuur.

Als Youfone er niet in slaagt om het verschuldigde bedrag af te schrijven, dan heb je twee opties.

iDeal
Binnen de omgeving van MyYoufone kun je een factuur betalen met het in Nederland populaire iDeal. De verwerking van je betaling is vrijwel direct.

Handmatige overboeking
Mogelijkheid nummer twee is het handmatig overmaken van het factuurbedrag. Het rekeningnummer van Youfone is NL94 RABO 0303300000. Vermeldt bij je betaling altijd je factuur- en klantnummer.

De contractduur van een zenderpakket en opzeggen bij Youfone

Youfone is duidelijk geen fan van lange contracten met betrekking tot zenderpakketten. Dat blijkt uit de mogelijkheid tot maandelijks opzeggen.

Voeg je een pakket toe, dan gaat de wijziging per direct in. Anderzijds gaat de wijziging bij een opzegging in per de eerste dag van een nieuwe maand.

Opzeggen is mogelijk op maar liefst vier wijzen.

 • – Telefonisch op nummer 088-2229222
 • – Live chat
 • – MyYoufone
 • – Contactformulier (E-mail)

Welke diensten zijn er via Youfone te verkrijgen

Youfone is een provider die Alles-in-1 pakketten aanbiedt, aangevuld met sim-only abonnementen die worden aangeboden over het netwerk van KPN. Het totale aanbod bestaat uit:

 • – (Interactieve) Televisie
 • – (DSL en glasvezel) Internet
 • – Vast bellen
 • – (Sim-only) Mobiele telefonie

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken via Youfone

De vraag omdraaien naar wat de nadelen van voetbal op tv kijken via Youfone zijn, levert als antwoord op dat die er niet zijn. Dan heb je dus alleen maar voordelen. Voetbal kijken via Youfone is een ervaring van gebruiksvriendelijkheid die je bijna nergens anders vindt. Dat begint met de drie gratis kanalen die in ieder pakket zitten.

Daarbij zijn de optionele toevoegingen ESPN International en Ziggo Sport Totaal ook nog eens voor schijntje te activeren. Je kijkt via televisie, via een computer of laptop en via de te downloaden applicaties ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal Go.

Met Youfone is het dus onmogelijk om te beweren dat je die keepersblunder of dat afstandsschot gisteravond hebt gemist.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij Youfone

Youfone heeft het allemaal. Door de zenders die in het basispakket zitten en de voetbal zenderpakketten heb je bijna twintig kanalen met live voetbal.

ESPN Eredivisie (kanalen 21, 410 en 411)

Eredivisie
Keuken Kampioen Divisie
Tweede Divisie
Eredivisie Vrouwen
TOTO KNVB Beker
Johan Cruijff Schaal

ESPN International (kanalen 412, 413 en 414)

Bundesliga
UEFA Europa League
MLS (Major League Soccer)
Copa Sudamericana
Copa Libertadores

Ziggo Sport Totaal (kanalen 420, 421, 422, 423, 424 en 425)

Premier League
Serie A
La Liga
Pro League
UEFA Champions League
FA Cup
League Cup
Copa del Rey
UEFA Nations League
WK 2022 kwalificatieduels

Hoe kan ik voetbal terugkijken op televisie bij Youfone

Met twaalf voetbalzenders in je extra pakket, is het haast onmogelijk om alle zenders tegelijkertijd te bewonderen. Daarom is het handig dat er een terugkijk-optie bestaat. Daarmee kun je zodra je tijd hebt, in alle rust terugkijken.

Met uitzondering van het ‘Standaard pakket’, kun je met de pakketten ‘Comfort’ en Premium’ de zenders ESPN en Ziggo Sport Totaal op je interactieve televisie eenvoudig terugkijken.

Met uitzondering van het kanaal ESPN 1 kun je ook vooruit en achteruit spoelen. Alle kanalen zijn binnen elke pakketvorm in HD te bekijken. Daarnaast voorzien de pakketten Comfort en Premium van de functies opnemen en begin gemist.

Voetbal terugkijken bij Youfone op smartphones en tablets

Op smartphones en tablets is de download van de Youfone TV App noodzakelijk om live en/of gemist voetbal te kijken. Android- en Apple gebruikers kunnen de naam van de app zoeken in respectievelijk Google Play en de App Store.

Binnen de Youfone TV app bestaat er geen mogelijkheid om de zenders ESPN 1 tot en met 6 en zes kanalen van Ziggo Sport te bekijken. Hiervoor dien je twee externe applicaties, ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal te downloaden en te koppelen.

5 stappen om je Youfone zenderpakket te koppelen aan ESPN Watch

De eerste stap die gezet moet worden om de ESPN kanalen op een mobiel apparaat zoals een telefoon en tablet te kijken, is het downloaden van de app. De softwarevereisten zijn bij Android minimaal versie 5.0 en bij iPhone en iPads iOS 13. Het koppelen werkt middels onderstaand stappenplan.

 • – Log in met een bestaand account of registreer jezelf in de app of op www.espn.nl
 • – Koppelen via een computer: Klik op ‘TV abonnement activeren’.
 • – Koppelen via de app: Klik op ‘TV aanbieder beheren’.
 • – Selecteer Youfone, waarna je wordt doorgelinkt naar de koppelpagina
 • – Voer de koppelcode in en begin na verificatie direct met kijken.

Hoe moet je Ziggo Sport Totaal koppelen aan je Youfone abonnement

Om de zes kanalen van Ziggo op een mobiele telefoon of tablet te bekijken, dien je een koppeling te maken tussen je Youfone abonnement en de Ziggo Sport Totaal App. Deze applicatie is te downloaden voor smartphone gebruikers met een iPhone of iPad en bezitters van een tablet die op Android draait.

Belangrijk om te weten is dat de Ziggo Sport Totaal app niet beschikbaar is op Android smartphones. Je kunt natuurlijk wel genieten van je zenderpakket via je computer, laptop en televisie.

Nadat je de applicatie hebt gedownload, maak je de koppeling als volgt: je gaat naar de website Ziggo Sport Totaal.

 • – Selecteer Youfone in de lijst met providers
 • – Voer je gebruikersnaam en koppelcode in
 • – Maak op de getoonde pagina een nieuw account aan
 • – Kies wederom voor inloggen
 • – Selecteer Ziggo Sport Totaal als provider
 • – De koppeling is succesvol.

Kan ik voetbal in het buitenland kijken via Youfone

Voetbal in het buitenland kijken is mogelijk met de Youfone TV App, ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal Go.

De enige restricties die er geleden, zijn kijken vanuit landen die geen lidstaat zijn van de Europese Unie. Dit zijn het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland. Wil je toch kijken vanuit een van deze landen, dan verschijnt er een foutmelding in beeld.

Met hoeveel personen kan ik tegelijk voetbal kijken via Youfone

Er zijn dus drie apps, waarbij elke applicatie een eigen policy heeft aangaande voetbal kijken met meerdere apparaten tegelijk.

Youfone TV App

Deze app is volgens de website van Youfone te installeren op ‘meerdere apparaten’ Hoeveel dat er precies zijn, is onduidelijk. Wel is het zo dat er drie mobiele apparaten tegelijk ingelogd kunnen zijn.

ESPN Watch

ESPN Watch is te bekijken op drie apparaten die gebruikmaken van hetzelfde IP-adres. Verblijf je dus ergens anders en je wil live voetbal kijken, dan kan er niemand anders tegelijkertijd kijken.

Ziggo Sport Totaal GO

Deze applicatie is te downloaden op liefst vijf verschillende apparaten. Er kan op een apparaat actief worden gekeken.

Wat maakt Youfone uniek

Uniek aan Youfone is dat de provider het kanaal ESPN 1 standaard in elk televisiepakket heeft zitten. Bij Youfone krijg je premium kwaliteit voor een lage prijs. Over echt uniek gesproken is dat de provider als enige in Nederland digitale TV powered by Android TV aanbiedt. Zo krijg je via je TV ontvanger toegang tot Google Play.

CONTACT DETAILS

Adres: Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam
Telefoonnummer: 088-2229222
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Ja
Live Chat: Ja
Facebook: Youfone Nederland – Startpagina | Facebook
Instagram: Youfone (@youfone.nl) • Instagram-foto’s en -video’s
Twitter: (19) simonly.youfone (@simonlyyoufone) / Twitter