BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Voo

Voetbal kijken bij Voo brengt de spanning uit de twee hoogste Belgische competities en alleen de beste Europese competities tot een hoogtepunt in je eigen comfortzone. Met de pakketten VooSport en VooSport World kijk je interactief via je televisie, of via een tablet of smartphone. De dag is aangebroken dat je niet langer achter de feiten aan loopt en het bier alvast koud kunt zetten voor de aankomende wedstrijden.

De vragen die overblijven zijn: Waar kijk je en met wie?

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Voo klanten via Voetbal Vandaag

Aanbiedingen, we zijn er gek op. Helemaal wanneer er zoveel voordeel te halen valt, dat je het moreel gezien maar moeilijk kunt weigeren. Laat dat bij Voetbal Vandaag nu net het geval zijn. Huishoudens die momenteel elders thuisproducten afnemen dan bij Voo, doen er verstandig aan onderstaand aanbod goed door te nemen.

Welke producten gebruik je thuis? Je kijkt (soms) televisie en hebt je mobiele telefoon met Wi-Fi signaal altijd in je buurt. Concluderend: TV, internet en mobiele telefonie. Soms wordt er nog gebeld vanaf een vaste lijn. Dit kun je vergelijken met een uitstervende diersoort. De huistelefoon bestaat immers nog steeds, maar verliest langzaamaan terrein.

In samenwerking met Voo zorgt Voetbal Vandaag ervoor dat je interactieve televisie, internet, mobiele en vaste telefonie kunt afnemen voor een marktconforme prijs. Hoe je vervolgens voetbal kijkt, is een zorg minder. Met het Quatro Max pakket krijg je VooSport World er gratis bij. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Dit pakket vertegenwoordigd een losse waarde van €16,99 per maand.

Geen vast bellen nodig? Trio Max heeft met tv, internet en mobiel alles wat je nodig hebt op live voetbal na. Weet je wat? Snelle beslissers krijgen VooSport World óók helemaal gratis bij een bestelling.

Je slaat hiermee niet twee, maar vijf vliegen in één klap. Klik op de banner om je producten per direct over te laten sluiten.

Bestaande Voo klanten lopen de voorzet eenvoudig binnen

Als je reeds klant bent bij Voo, dan ken je de voordelen van deze provider. Het aanbod dat Voetbal Vandaag voor je heeft klaarstaan, hangt samen met het product of pakket dat je afneemt. VooSport en VooSport World zijn alleen te verkrijgen wanneer je tenminste interactieve televisie afneemt. In combinatie hiermee, heb je de opties:

 • – Solo TV
 • – Duo Net + TV
 • – Trio Mobile
 • – Quatro

Verder uitgesplitst heb je de mogelijkheden tussen ‘Relax’ en ‘Max’. Het verschil tussenbeide is de internetsnelheid.

Met VooSport haal je op drie zenders voetbal uit de Jupiler Pro League in huis. Beschik jij over een Max pakket? Dan kun je dit trio kanalen toevoegen voor maar €4,90 per maand.

Voor Relax pakket bezitters geldt eveneens een aantrekkelijke prijs van slechts €7,90. Maak je gebruik van vast bellen en tv, of enkel solo tv? Dan is de maandprijs vastgesteld op €10,99. Het is een aanrader om over te stappen naar internet + tv, dit is goedkoper dan een solo tv-aansluiting.

Vandaag nog voetbal op tv kijken, dan krijg je van Voetbal Vandaag de eerste maand VooSport helemaal gratis. Klik op de banner om jouw pakket(ten) meteen toe te voegen, of om je pakket te upgraden.

6 stappen om Voo Sport toe te voegen aan je abonnement

Nu je gebruik maakt van interactieve televisie van Voo, kun je zelf je pakket toevoegen. De stappen die hieronder staan, zijn voor klanten waarbij VooSport en VooSport World niet zijn opgenomen in het pakket. Het activeren van een of beide pakketten kan eenvoudig via de website.

 • – Klik op de banner van Voetbal Vandaag
 • – Login met je e-mailadres en wachtwoord
 • – Ga naar de TV pagina
 • – Selecteer het tabblad ‘Extra’s Sport’
 • – Selecteer VooSport of VooSport World
 • – Klik op activeren

Welke abonnementen zijn er en wat zijn de kosten van deze pakketten

Het pakket VooSport staat voor de drie voetbalzenders Eleven Pro League 1, 2 en 3. Hiermee kijk je al het voetbal van Belgische bodem. Met VooSport World voeg je hier Europese topcompetities als de Premier League, de Serie A, La Liga en nog veel meer aan toe.

De prijzen van VooSport en VooSport World zijn afhankelijk van de enkele diensten of pakketvorm die je afneemt. Om een en ander overzichtelijk te maken, kun je in onderstaande tabel precies zien waar je aan toe bent.

Pakket Abonnement Prijs per maand
Quatro Max VooSport  €0,00
Quatro Max VooSport World €0,00
Quatro Relax VooSport €7,90
Quatro Relax VooSport World €16,99
Trio Mobile Max VooSport  €0,00
Trio Mobile Max VooSport World €0,00
Trio Mobile Relax VooSport  €7,90
Trio Mobile Relax VooSport World €16,99
Duo Net + TV Max VooSport €4,90
Duo Net + TV Max VooSport World €16,99
Duo Net + TV Relax VooSport €7,90
Duo Net + TV Relax VooSport World €16,99
Duo Net + Mobile Max VooSport €4,90
Duo Net + Mobile Max VooSport World €16,99
Duo Net + Mobile Relax VooSport €7,90
Duo Net + Mobile Relax VooSport World €16,99

Het is binnen Voo mogelijk om alleen televisie af te nemen. Echter is het letterlijk €1,00 goedkoper om een combinatie van televisie en internet af te sluiten. Daarmee wordt je aansluiting direct interactief, wat veel voordelen met zich meebrengt.

Hoe kun je facturen inzien en betalen

De facturatie verloopt via MyVoo. Je kunt op de website rechtsboven klikken om naar het portaal te gaan. Hier log je in met je gegevens en navigeer je naar het overzicht met rekeningen. Ook is het mogelijk om Voor te downloaden in de Google Play Store, of App Store van Apple.

Standaard ga je akkoord met een automatische incasso. Wanneer er echter een factuur open staat, kun je deze direct betalen met Zoomit of middels een handmatige overboeking.

De contractduur van VooSport (World) en hoe kun je opzeggen

Een extra zenderpakket wordt aangegaan voor de duur van een maand, waarna je kosteloos en per dag kunt opzeggen. Dit kun je doen door de tv-optie te deactiveren, zoals je het eerder geactiveerd hebt.

Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 078 50 50 50. Een medewerker zal het pakket vervolgens voor je beëindigen. De factuur na je opzegging is gebaseerd op het pakket dat je afneemt, in combinatie met het aantal dagen dat je hebt gekeken vanaf de laatste factuurdatum.

Welke diensten kun je afnemen bij Voo

Voo is een provider die klanten de mogelijkheid biedt op het afnemen van de thuisproducten interactieve televisie, internet, vast bellen en mobiel telefonie. Optioneel zijn daarbij de aanschaf van mobiele toestellen en extra zenderpakketten.

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij Voo

Bij Voo kijk je voetbal op tv zoals het bedoeld is, zowel thuis als onderweg. Met de streamingdiensten VooMotion en de opvolger Voo TV+ heb je de beschikking over over tien kanalen waarvan acht in HD kwaliteit. Daarnaast kun je vijf programma’s tegelijk kijken.

Deze feature is te gebruiken op een computer en laptop en is te downloaden op tablets en smartphones.

Welke competities kan ik allemaal kijken met VooSport en VooSport World

De competities die in de pakketten zijn opgenomen variëren van binnenlands tot buitenlands voetbal. Onderstaande opsomming geeft de inhoud weer van VooSport en VooSport World.

VooSport (kanalen 41, 42 en 43)

Jupiler Pro League
D1B Pro League
Scooore Super League (vrouwen)
E-Sports

VooSport World

UEFA Europa League
UEFA Champions League
UEFA Nations League
FA Cup
EFL Cup
Bundesliga
La Liga
Serie A
Major League Soccer

Op welke manier kun je voetbal terugkijken en wat heb je nodig

Het terugkijken van voetbal is mogelijk met de interactieve Voo decoder .évasion-box. Je kunt hiermee niet alleen programma’s terugkijken tot maximaal zeven dagen, ook de volgende functies zijn mogelijk:

 • – Begin gemist
 • – Opnames op afstand programmeren
 • – Tegelijk opnemen
 • – Zenders hernummeren

Terugkijken via de applicatie Voo TV+ kan net als op televisie tot maximaal zeven dagen. Wil je graag een gemist programma zien, navigeer dan binnen de app naar de tv gids van desbetreffende zender.

Scroll terug in de tijd naar de uitzending die je wil zien. Als Voo de rechten heeft tot het beschikbaar stellen van herbekijken, dan wordt dat aangegeven middels de woorden ‘en replay’.

Welke applicatie heb ik nodig om tv te kijken op een smartphone of tablet

Er zijn twee verschillende applicaties beschikbaar; VooMotion en Voo TV+,waarbij TV+ de opvolger van Motion is.

De applicatie is beschikbaar voor smartphone- en tablet klanten van Android en Apple. Een Android-apparaat dient hierbij minimaal te beschikken over het besturingssysteem 5.0, terwijl dit bij Apple iOS en iPadOS 11.0 betreft. Voordat je gebruik kunt maken van de apps, dien je een nieuw account te registreren.

Is het mogelijk om live voetbal te kijken in het buitenland

Wanneer je in het buitenland verblijft, kun je vanzelfsprekend geen gebruik maken van je tv-decoder. Gelukkig ben je met Voo TV+ verzekerd van live televisie in vrijwel de gehele Europese Unie. Slechts met de non-EU lidstaten Engeland, Noorwegen en Zwitserland zijn geen afspraken gemaakt, waardoor de applicatie helaas niet werkt.

Met hoeveel personen kan ik tegelijk kijken op één abonnement

De Voo TV+ en VooMotion applicaties kunnen maar liefst op vijf identieke apparaten tegelijk worden bekeken. Hierbij geldt de kanttekening dat hiervan sprake is op een IP-adres. Maak je buiten je thuisnetwerk gebruik van de app, dan is het aantal apparaten gelimiteerd tot een.

Beschik je dus over een grote familie, dan kunnen jullie afzonderlijk van elkaar zelf bepalen wat je kijkt.

Waarom zou je kiezen voor Voo en wat maakt hen uniek

Voo blinkt uit op het aanbieden van sportzenders. Neem je een Quatro Max of Trio Mobile Max af, dan betaal je helemaal niets voor de pakketten VooSport en VooSport World. Dat zijn tien! zenders boordevol live voetbal.

Behoorlijk uniek is eveneens dat je naast de ‘huis-app’ Voo TV+ geen externe applicaties hoeft te downloaden voor toegang tot de voetbalzenders. Alles blijft simpel en overzichtelijk en deze gebruiksvriendelijkheid is terug te zien. Tenslotte profiteren Voo-klanten die over de decoder .évasion-box beschikken gratis van de interactieve functies zoals opnemen en programma gemist.

Vergelijk je opties en kijk ook naar Telenet als TV Provider

Het gras is altijd groener aan de ander kant maar vaak blijkt dat enorm tegen te vallen als je eenmaal aan die andere kant staat. Toch is het altijd de moeite waard om even te gaan kijken. Kijk bijvoorbeeld eens bij Telenet om als Belgische tv kijker een provider te vinden die veel live voetbal aanbiedt.

CONTACT DETAILS

Adres: Rue Louvrex 95B, 4000 Luik
Telefoonnummer: 0032 078 50 50 50
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: SPA Template (voo.be)
Live Chat: Nee
Facebook: VOO&vous | Verified Facebook Page
Facebook Messenger: Ja
Instagram: VOO (@voo_et_vous) • Instagram photos and videos
Twitter: VOOetvous (@VOOetvous) / Twitter