BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live score, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal op tv vanavond

Voetbal op tv vanavond geeft een overzicht van aankomende wedstrijden die je vanavond kunt bekijken. Of je nu het voetbal vanavond op tv bekijkt of via een livestream, hieronder vind je het complete programmaoverzicht met alle wedstrijden van vanavond.

Is er voetbal op tv vanavond wordt op deze pagina direct beantwoord. Standaard zie je alle wedstrijden onder elkaar staan op basis van aanvangstijdstip. Dat betekent dus dat deze partij als eerstvolgende wordt gespeeld. Door de filter op tijd te laten staan, maakt het overzicht geen onderscheid tussen competities. Dit kun je zelf aanpassen, door rechtsboven op competities te klikken. Zo verandert de indeling.

Dit is bijvoorbeeld handig als je direct wil weten of het voetbal op tv vanavond, Nederland in de lijst heeft staan. Om vanavond live naar voetbal op televisie te kunnen kijken, staat de zender naast de wedstrijd aangegeven. Aan de rechterzijde op de pagina staan de providers die deze zender in een pakket aanbieden.

Deze competities kom je tegen bij voetbal op tv vanavond

Er is niet alleen voetbal vanavond n Nederland. Ook in de rest van Europa staan wekelijks de nodige topduels op het programma. Voetbal Vandaag neemt alleen de beste competities van ons continent op in het overzicht, dat verder wordt aangevuld met de Major League Soccer uit de Verenigde Staten.

Tussen de wedstrijden in het voetbal vanavond kunnen de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie staan. Je komt ook te weten of er vanavond voetbal op tv is in de Pro League, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A en La Liga.

Qua prestigieuze clubtoernooien plakt Voetbal Vandaag daar nog de KNVB Beker, Johan Cruijff Schaal, Champions League, Europa League en Conference League aan vast. Wordt er vandaag een EK of WK gespeeld, dan is de kans groot dat er vanavond voetbal op tv wordt uitgezonden. Natuurlijk staan ook deze wedstrijden in het overzicht van vanavond.

Hoe moet je wedden op Odd / Even bij een voetbal wedstrijd image-left

Selecteer het voetbal op tv vanavond op tijd of competitie

Zoals in de inleiding reeds genoemd, staat het voetbal op tv vanavond standaard ingedeeld op basis van aanvangstijdstip. Als er tot middernacht weinig duels in het schema staan, neem je het overzicht makkelijk in je op.

Bij wat meer matchen wordt dat wat lastiger. Om die reden kun je voor jezelf orde scheppen en selecteren op competitie. Hiermee wijzigen de rubrieken. Je ziet boven elk blok de naam van de competitie staan en daarmee wordt het direct duidelijk of er daarbinnen vanavond voetbal op tv is. Vanwege het feit dat Voetbal Vandaag een Nederlands domein betreft, dat gerealiseerd is door Nederlandse medewerkers, is de affiniteit met voetbal van eigen bodem onmiskenbaar groot.

Als er vanavond voetbal op tv is in een van de Nederlandse voetbalcompetities, worden deze wedstrijden bij het gebruik van de filter altijd het eerst weergegeven. Daaronder volgen de overige competities.

tips over online sports betting op voetbal

Voetbal vanavond op tv kijken volgens Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag wil dat jij zonder zelf na te hoeven denken, direct alles weet over het voetbal van vanavond op tv. Daar hoort dus ook informatie over de juiste zender bij. Als je rechts van de wedstrijd kijkt, staat daar als deze wordt uitgezonden een logo bij. Voor voetbal op tv vanavond Champions League is dit bijvoorbeeld Ziggo.

Voetbal op tv vanavond Eredivisie en de wedstrijden uit de Keuken Keuken Kampioen worden op hun beurt verzorgd door ESPN. Wanneer je een van deze twee logo’s ziet staan, dan weet je dus dat deze provider op een van haar beschikbare kanalen een live uitzending verzorgt.

Om daadwerkelijk het voetbal op tv vanavond te kunnen zien, dien je bij beide aanbieders over een extra zenderpakket te beschikken. Deze kanalen zijn namelijk niet standaard in je contract opgenomen.

Het kan zijn dat je een van deze twee, of wellicht beide, al hebt toegevoegd aan je pakket. Helemaal top, niks meer aan doen. Als dat echter nog niet het geval is, gaan Voetbal Vandaag en jij daar gezamenlijk verandering in brengen. In de volgende paragraaf lees je hoe we dat het beste kunnen doen.

Voetbal op tv vanavond Nederland bekijken met een provider naar keuze

De zenderpakketten dus. Als je de focus legt op de rechterkant van deze pagina, dan zie je een blok waar alle Nederlandse providers in staan die optionele tv zenders in pakketvorm aanbieden.

Het gaat hierbij uiteraard om wedstrijden die niet worden uitgezonden op openbare kanalen die standaard in je contract staan. Door een provider aan te klikken, kom je terecht op de pagina die speciaal aan deze leverancier gewijd is. Hier weet je zeker dat je het voetbal op tv vanavond kunt bekijken.

De redactie van Voetbal Vandaag verricht dagelijks een hoop uitzoekwerk om jou te kunnen voorzien van actuele informatie over de inhoud van voetbalzenders bij deze providers. Het enige wat we daarvoor terugvragen, is dat jij een keuze maakt die het best overeenkomt met jouw persoonlijke wensen.

Bekijk daarom alle informatie op de pagina’s goed en vergelijk zowel de pakketten als de prijzen en bijvoorbeeld de contractduur met elkaar. Zo maak je voor jezelf meest optimale combinatie en krijg je toegang tot al het voetbal op tv vanavond.

Het scheelt een slok op een borrel dat Voetbal Vandaag alvast heeft onderhandeld, zodat je via ons in ieder geval altijd een exclusieve aanbieding kunt verwachten. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker. Aan welke instantie behoort deze slogan eigenlijk nog meer toe 😉?

Wedstrijden op tv vanavond eenvoudig vanuit België kijken

Voetbal Vandaag is dan wel van Nederlandse origine, dat wil niet zeggen dat we niet graag meedenken met onze zuiderbuur. Ook in België moet voetbal op tv vanavond toegankelijk zijn op de meest voortreffelijke wijze.

Onder de Nederlandse providers, dat dan weer wel, staat het overzicht met Belgische providers zoals VOO Sports. Door deze beurtelings te selecteren, krijg je als inwoner van het prachtige Belgique de kans om binnen een kortstondig tijdsbestek de informatie te vinden die je nodig hebt om het voetbal op tv vanavond naar je huiskamer te halen.

We zouden geen Nederlanders zijn als we niet op de prijs zouden letten. Dat doen we natuurlijk wel. Het goede nieuws is dat we daar ook werk van maken. Inwoners met de Belgische nationaliteit staat daarom bij het afsluiten van een (extra) zenderpakket eveneens een speciale korting te wachten. Amaikes, is dat even mooi meegenomen?

Het volledige programma van deze week op Voetbal Vandaag

Er is vrijwel iedere dag van de week wel voetbal op tv te zien. En wanneer jij geen wedstrijd wilt missen kijken dan in het overzicht van voetbal op tv deze week. Hier staan alle duels van deze aankomende week in een actueel schema. De zender waar de wedstrijd wordt uitgezonden staat er natuurlijk bij. Nu alleen nog een TV provider waar je de wedstrijden op je gemak kan kijken.