BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij TV Vlaanderen

Voetbal kijken bij TV Vlaanderen geeft fans de ultieme keuzevrijheid. Kijk je het liefst televisie via een antenne, internet of via satelliet? Met het voetbalpakket van Eleven Sports geniet je op zes zenders van alle live wedstrijden uit België en de meest vooraanstaande Europese competities.

Nieuwe klanten van TV Vlaanderen krijgen een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag

Kijk je momenteel televisie bij een andere provider dan TV Vlaanderen en ben je daar tevreden over, dan komt dat waarschijnlijk doordat je niet op de hoogte bent van mogelijkheden elders. De grasmat is namelijk groener aan de overkant, de lijnen zijn net wat strakker uitgebalanceerd bij TV Vlaanderen. Het team heeft zoveel te bieden, dat je daar als speler deel van wil uitmaken.

Voetbal Vandaag treed hierbij op als zaakwaarnemer. Je hebt nu de mogelijkheid om een gedroomde overstap te maken naar een topleverancier, waarbij een exclusief aanbod op je staat te wachten. Bij televisie via satelliet of via internet (applicatie), krijg je bij minimaal de afname van een basispakket de zes Eleven Sports zenders helemaal gratis.

Dat zijn drie kanalen met de Jupiler Pro League, D1B Pro League, Women’s Super League en E-sports. Als aanvulling hierop geniet je op nog eens drie zenders van de verrichtingen uit La Liga, de Serie A, de Bundesliga, Britse bekertoernooien, landenvoetbal in de vorm van UEFA Nations League en de Amerikaanse MLS.

Ter vergelijking: Overige providers rekenen voor het totale zenderpakket van Eleven Sports een kostprijs die bijna gelijk staat aan het gehele tarief voor het televisie abonnement bij TV Vlaanderen.

Is gratis nog niet overtuigend genoeg? Voetbal Vandaag regelt dat je de eerste maand helemaal geen abonnementskosten hoeft te betalen. Dus ook niet voor je overige televisiezenders.

Klik op de banner om te starten met gratis kijken.

Bestaande klanten van TV Vlaanderen kunnen eenvoudig upgraden

Als klant van TV Vlaanderen ben je al bekend met de vele voordelen van deze leverancier en dat is alleen maar mooi. Het kan echter zijn dat je op dit moment een pakket afneemt waarbij Eleven Sports niet zit inbegrepen.

Je kunt in totaal zeven verschillende abonnementen afsluiten, waarbinnen er in drie geen voetbal is opgenomen. Dat zijn:

 • – Satelliet TV Basic Light
 • – App TV Light
 • – Antenne TV

Heb je een van de volgende vier abonnementen, dan zitten de zes zenders van Eleven Sports standaard in je pakket:

 • – Satelliet TV Basic
 • – Satelliet TV Basic +
 • – App TV Basic
 • – App TV Basic Plus

Statistisch gezien zit Eleven Sports dus standaard in 57% van het aanbod. Wil jij ook toegang krijgen tot live voetbal, dan is het een aanrader je pakket te upgraden. Voor een paar euro meer krijg je een onbetaalbare ervaring terug en ook nog eens veel meer zenders.

Upgraden kan via onderstaande banner. Daarmee wordt je doorgelinkt naar de omgeving van Mijn TV Vlaanderen.

Hoe heractiveer ik mijn smartcard precies

Soms kan het voorkomen dat je om verschillende redenen een tijdje geen televisie kijkt. In dat geval kan je smartcard ‘inactief’ raken. Dit kun je herkennen aan de meldingen ‘access denied’ of ‘geen rechten’. De heractiveer procedure verloopt in drie eenvoudige stappen.

 • – Zet je tv op VTM
 • – Verzoek een heractivatiesignaal. Dit kan op drie manieren:
  • * Surf naar www.tv-vlaanderen.be/heractivatie. Voer je smartcardnummer in
  • * Bel de klantenservice op 02 7902790
  • * SMS je smartcardnummer naar 0477606660

Het kan tot maximaal 60 minuten duren alvorens je signaal werkt zoals voorheen.

Welke pakketten biedt TV Vlaanderen aan en wat zijn de kosten

Zoals je hebt kunnen waarnemen in de voorgaande paragraaf, biedt TV Vlaanderen in totaal zeven verschillende televisiepakketten aan. Onderstaande tabel geeft de prijs weer van abonnementen met en zonder Eleven Sports.

Pakket Zenders Eleven Sports Kosten per maand
Satelliet TV Basic Light 55 €15,90
Satelliet TV Basic 86 €21,90
Satelliet TV Basic+ 109 €28,90
Pakket Zenders Eleven Sports Kosten per maand
App TV Light 35 €9,95
App TV Basic 54 €14,95
App TV Basic Plus 71 €19,95
Pakket Zenders Eleven Sports Kosten per maand
Antenne TV 16 €9,95

 

Voetbalkanalen bekijken via televisie of de mobiele applicatie

Bij de vier pakketten waarbij de kanalen van Eleven Sports zijn inbegrepen, kun je de zenders op drie verschillende manieren kijken. Dat kan op televisie, op een televisie met interactieve decoder en per de mobiele applicatie van TV Vlaanderen.

Onderstaand staat opgesomd hoe de verdeling momenteel geldt. Hieraan kun je zien wat je nodig hebt om elke zender te kunnen kijken.

Televisie

 • – Eleven 1
 • – Eleven 2
 • – Eleven Pro League 1

TV Vlaanderen App

 • – Eleven 3
 • – Eleven Pro League 2
 • – Eleven Pro League 3

TV met interactieve decoder

 • – Eleven 1
 • – Eleven 2
 • – Eleven 3
 • – Eleven Pro League 1
 • – Eleven Pro League 2
 • – Eleven Pro League 3

Je kunt dus concluderen dat je interactieve decoder nodig hebt om het gehele pakket via je televisie te bekijken. In het andere geval is de download van de TV Vlaanderen App vereist. Hoe je dit doet, is verderop in dit artikel te lezen.

Hoe kan ik mijn factuur betalen en welke opties bestaan er

Bij TV Vlaanderen betaal je abonnementskosten vooruit. Je eerste factuur is gebaseerd op de datum van aansluiting tot de laatste dag van de maand, plus de som van de nieuwe maand.

Je kunt bij deze provider kiezen voor automatische incasso, of een overschrijving. Via Mijn TV Vlaanderen vind je een overzicht van je facturen alsmede uitleg over de opbouw. Indien je kiest voor een handmatige overboeking, zul je rekeningen per post toegestuurd krijgen.

Bij het verzuimen van de betaalplicht, heb je de mogelijkheid om een overboeking te doen met:

 • – Bancontact / Mister Cash
 • – VISA / MasterCard
 • – PayPal

Wat is de contractduur en hoe zeg ik een abonnement op

Qua contractduur is TV Vlaanderen een zeer goede keuze. De minimale termijn bedraagt namelijk zes maanden, waarna je kunt kiezen om stilzwijgend te verlengen of een opzegging door te voeren. Opzeggen is mogelijk via vier kanalen:

 • – Contactformulier
 • – Telefonisch op het nummer 0032 027902790
 • – Via de post naar TV Vlaanderen, Postbus 12250, 1930 Zaventem
 • – Via Easy Switch met je ID bij je nieuwe provider

Welke diensten kun je afnemen bij TV Vlaanderen

Tot voor kort was het mogelijk om All-In-One abonnementen af te sluiten bij TV Vlaanderen. Dit was een combinatie van televisie via satelliet, een internetverbinding en een vaste telefoonaansluiting.

Momenteel richt TV Vlaanderen zich echter puur op de wondere wereld van televisie kijken. Je kunt de volgende vormen afnemen:

 • Televisie via satelliet
 • Televisie via internet
 • Televisie via antenne

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij TV Vlaanderen

Een van de meest grote voordelen van voetbal op tv kijken is dat je bij deze leverancier zelf bepaalt hoe je kijkt, je wordt niet beperkt in je keuze.

Natuurlijk is het een gigantisch groot pluspunt dat alle zes zenders van Eleven Sports standaard zijn opgenomen in de meeste pakketvormen. Dat scheelt je maandelijks een fors bedrag en je hoeft niets toe te voegen of te activeren.

Welke voetbalcompetities zitten er in het pakket van Eleven Sports

Op de zes zenders is een veelvoud aan live voetbal te bekijken. Feitelijk bestaat het pakket uit drie zenders met nationaal voetbal en drie zenders met internationale competities. De onderverdeling ziet er als volgt uit:

Eleven Sports Pro League

Jupiler Pro League
D1B Pro League
Scooore Super League (vrouwen)
E-Sports

Eleven Sports International

UEFA Champions League
UEFA Nations League
FA Cup
EFL Cup
Bundesliga
La Liga
Serie A
Major League Soccer

Hoe kan ik voetbal terugkijken bij TV Vlaanderen en wat heb ik nodig

TV terugkijken is mogelijk wanneer je de beschikking hebt over een interactieve decoder. Deze zit niet standaard inbegrepen bij zowel satelliet als antenne televisie en vereist een losse aanschaf. Hiermee kun je echter geen voetbal dat wordt uitgezonden op de kanalen van Eleven Sports herbekijken op televisie.

Dat is enkel mogelijk via de mobiele applicatie van TV Vlaanderen. Als je een abonnement hebt op een pakket waar de voetbalzenders bij zijn inbegrepen, is de app gratis te downloaden en te bekijken.

Waar kan ik de applicatie van TV Vlaanderen downloaden

TV Vlaanderen biedt applicaties voor een Smart TV en een mobiele apparaten als tablets en smartphones aan. Je kunt de applicatie voor een Smart TV downloaden op televisietoestellen van de volgende merken:

 • – LG
 • – Sony
 • – Philips
 • – Samsung
 • – Panasonic
 • – Vestel

De mobiele applicatie is te downloaden voor gebruikers van apparaten die draaien op de besturingssystemen Android en iOS. Je kunt hiervoor terecht in de Google Play Store en/of Apple App Store

Wat zijn de softwarevereisten voor de mobiele applicatie

Wil je de app van TV Vlaanderen installeren op een Android toestel, dan dien je te beschikken over een toestel of tablet met daarop minimaal versie 6.0. Bij iPhones en iPads functioneert de applicatie het best via iOS / iPadOS versie 11. Gebruik je een lagere versie, kijk dan of er eventueel een update beschikbaar is.

Kan ik live voetbal in het buitenland kijken en in welke landen

Via de applicatie van TV Vlaanderen kun je alle zes kanalen van Eleven Sports kijken. Je hoeft hiervoor niets te koppelen. Een vereiste om in het buitenland te kunnen kijken, is dat je jouw abonnement hebt afgesloten in België. Verblijf je momenteel in het buitenland, dan is het niet mogelijk om vanuit het land waar je resideert een App TV-abonnement aan te vragen.

De app is te bekijken in alle 27 lidstaten van de Europese Unie, maar ook buiten de EU. Hierbij is het afhankelijk van plaatselijke wetgeving of sommige programma’s ook daadwerkelijk te zien zijn.

Met hoeveel personen kan ik de app van TV Vlaanderen gebruiken

De applicatie van TV Vlaanderen kan geïnstalleerd worden op maximaal vijf verschillende computers, tablets of smartphones. Je kunt met twee schermen tegelijk kijken op een abonnement. Hierbij is het irrelevant over welk IP-adres beide toestellen beschikken.

Wat maakt TV Vlaanderen uniek

Wat TV Vlaanderen uniek maakt, is het feit dat je geen alles-in-1 pakketten of extra zenderpakketten hoeft af te sluiten om live voetbal te kunnen kijken. Met slechts een TV abonnement ben je verzekerd van alles wat je nodig hebt.

Behoorlijk uniek is daarnaast dat je de TV App overal ter wereld kunt bekijken, binnen en buiten de Europese Unie. Zorg in verband met de dataprijzen buiten de EU altijd voor een signaal via een Wi-Fi verbinding ter zelfbescherming.

CONTACT DETAILS

Adres: Postbus 12250, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 0032 027902790
Email: Niet van toepassing
Contactformulier: Ja
Live Chat: Ja
Facebook: TV VLAANDEREN – Home | Facebook
Facebook messenger: Ja
Instagram: TV VLAANDEREN (@tv_vlaanderen) • Instagram photos and videos
Twitter: TV-Vlaanderen (@tvvlaanderen) / Twitter