BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Telenet

Voetbal kijken bij Telenet is voor fans van Belgisch en Europees topvoetbal een verademing. In het basis televisiepakket hebben alle klanten namelijk de mogelijkheid om gratis een selectie wedstrijden te kijken op het open Play Sports kanaal 11.

Om live te kijken naar al het moois dat er bijna dagelijks te zien is op de Europese velden, neem je het extra zenderpakket Play Sports af. Hierbij bepaal je zelf wat je kijkt en op welk apparaat.

Exclusieve aanbieding bij Voetbal Vandaag voor nieuwe Telenet klanten

Voetbal is een sport waarvan aanhangers terug te vinden zijn in alle sociale lagen van de maatschappij. Voetbal Vandaag vindt het aansluitend belangrijk dat ieder huishouden voor een acceptabele prijs live kan genieten van zijn of haar favoriete club.

Die mening komt tot uiting in een samenwerking met Telenet en in het bijzonder middels een exclusieve aanbieding via Voetbal Vandaag op afname van het voetbalpakket Play Sports.

Dit combinatiepakket bevat naast vier Belgische competities ook de hoogste afdelingen uit Engeland, Duitsland, Nederland en Spanje. Dat is gigantisch veel live voetbal in je eigen comfortabele huiskamer of op een andere plek waar je graag kijkt.

Het mooie is dat je helemaal zelf mag bepalen hoe hoog je voordeel is bij Telenet.

Dat werkt als volgt. Kies je alleen voor Telenet TV, dan betaal je tijdelijk slechts €29,95 per maand voor het zenderpakket Play Sports.

Wil je naast televisie kijken ook kunnen internetten, wat enorm handig is met het oog op interactieve tv, dan krijg je €5,00 extra korting op Play Sports en bedraagt de maandprijs €24,95.

Voetbal Vandaag kan het pakket zelfs nóg €5,00 goedkoper aanbieden, wanneer je besluit om al je thuisproducten over te hevelen naar Telenet. Dan heb je televisie, internet en vast bellen en betaal je maandelijks slechts €19,95 voor Play Sports.

Maak je keuze en klik op de banner om direct doorgelinkt te worden naar de juiste pagina.

Bestaande klanten van Telenet hebben alles in eigen hand

Neem jij al televisie van Telenet, een combinatie van televisie en internet / vast bellen of een alles-in-1 pakket bestaande uit alle drie de thuisproducten? Dan hoef je niet langer te zoeken naar een aantrekkelijke aanbieding.

Voetbal Vandaag biedt bestaande klanten van Telenet namelijk de kans om binnen 15 minuten na aanvragen hun debuut te maken bij Play Sports. Alles-in-1 klanten betalen maandelijks een bedrag van €19,95 voor twaalf sportkanalen, bestaande uit zes Eleven Sports en zes Play Sports zenders.

Kijk je thuis televisie, maar heb je ook internet van Telenet? Dan haal je Play Sports naar je woonkamer voor €24,95 per maand. Natuurlijk wordt er niet gesproken over wurgcontracten waar je pas na minimaal een jaar weer vanaf komt. Play Sports heeft de looptijd van minimaal een maand, waarna het dagelijks op te zeggen is, zonder opzegtermijn.

7 stappen voor het afsluiten van Play Sports bij Telenet

Het extra zenderpakket is te activeren via de banner van Voetbal Vandaag. Dit is met maximaal 15 minuten ook de meest snelle manier van bestellen. Doe je dit telefonisch, dan duurt het minimaal een uur, terwijl de TV shop een verwerkingstijd hanteert van maar liefst drie uur.

Via mijn Telenet kun je eenvoudig de zeven stappen die hieronder worden opgesomd.

 • – Log in bij Mijn Telenet
 • – Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in
 • – Bevestig dat je geen robot bent
 • – Selecteer het tabblad ‘mijn producten’
 • – Klik op de knop ‘beheren’
 • – Zoek Play Sports en kies voor ‘toevoegen’
 • – Bevestig je bestelling

Welke voetbalpakketten heeft Telenet en wat zijn de kosten

Telenet biedt een groot sportpakket aan, Play Sports genaamd. Dit pakket komt altijd met twaalf kanalen waarbij het niet mogelijk is om losse zenders of een gedeelte af te nemen. De kosten zijn gebaseerd op wat klanten aan thuisproducten afnemen.

Afgenomen diensten Pakket Prijs per maand
Televisie Play Sports €29,95
Televisie + internet of vast bellen Play Sports €24,95
Televisie + internet + vast bellen Play Sports €19,95

Wanneer moet je een factuur betalen bij Telenet en hoe kan dit

Bij Telenet betaal je de factuur altijd vooraf. Ben je net klant geworden bij de provider, dan wordt er op de eerste nota een bedrag in rekening gebracht dat bestaat uit:

 • – De periode van de installatie van de diensten tot de factuurdatum
 • – De abonnementskosten van de daaropvolgende maand.

De eerste factuur is daarmee altijd hoger. Je kunt betalen op een aantal manieren. Dat is mogelijk via:

 • – Automatische incasso
 • – Mijn Telenet
 • – Bankoverschrijving op rekeningnummer: BE11 4050 5046 1148

Hoe lang is het contract bij Telenet en hoe kun je opzeggen

Het zenderpakket Play Sports heeft een minimale looptijd van een maand, waarna je dagelijks kunt opzeggen. Om het deativatieproces in gang te zetten zijn er twee mogelijkheden.

 • – Bel gratis naar telefoonnummer 0800 66 350 (maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00)
 • – Voer de wijziging door via Mijn Telenet. Volg dezelfde stappen als tijdens het activeren van Play Sports, maar kies hierbij voor deactiveren.

Aangezien je abonnementskosten vooruit betaalt, worden de kosten vanaf de datum van opzegging tot aan de dag van een nieuwe facturatieperiode op je eerstvolgende nota in mindering gebracht.

Welke diensten kun je nog meer afnemen bij Telenet

Je kunt bij Telenet in totaliteit vier producten afnemen, waarvan drie voor je thuisomgeving en mobiele telefonie.

 • Televisie
 • Internet
 • Vast bellen
 • Mobiele telefonie

Het is mogelijk om een combinatie te maken van meerdere losse diensten. Dit pakket kun je zelf samenstellen onder de naam ‘ONE’.

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij Telenet

De voordelen van Telenet zijn allereerst terug te leiden naar het aanbod. Met twaalf sportzenders ontvang je hoogstaand voetbal uit de beste en meest hoog aangeschreven competities van Europa.

Telenet biedt daarnaast veel verschillende opties om live voetbal op tv te kijken. Dat is al mogelijk vanaf een televisieaansluiting. Klanten die echter meerdere producten afnemen, worden hiervoor beloond met een lagere maandprijs.

Tenslotte kun je bij deze provider via de Play Sports applicatie en de TV Yelo of de TV App van Telenet op een mobiel apparaat voetbal kijken. Hoe dat precies werkt lees je in een latere, daarvoor bestemde, paragraaf.

Welke competities kun je kijken bij Telenet

Met Play Sports kijk je voetbal bij Telenet uit meer dan tien verschillende competities. Dit zijn:

Jupiler Pro League
1B Proximus League
Women’s Super League
Supercup
Premier League
La Liga
Finale Copa del Rey
Bundesliga
Serie A
Eredivisie
UEFA Europa League

Hoe kun je voetbal terugkijken bij Telenet

Voetbal terugkijken kan bij Telenet via verschillende mediums.

TV Iconic

Kijk op de website van Telenet allereerst na over welke van de zes mogelijke decoders je beschikt. Open met de afstandsbediening de tv gids. Selecteer een programma uit het verleden, dat voorzien is van een ‘replay-icoon’. Druk op de ‘ok’ knop en kies voor ‘nu kijken’. Je kunt tot maximaal zeven dagen terugkijken.

TV Flow

TV Flow is de applicatie voor klanten die alleen televisie afnemen bij Telenet en dat zonder apparatuur. Het werkt dus via een stream. Natuurlijk heb je eveneens een abonnement op Play Sports nodig om deze zenders terug te kunnen kijken.

De applicatie is te downloaden voor Android toestellen die over minimaal versie 6.0 beschikken en Apple apparaten met tenminste iOS 13. Met de TV Flow app tv gids kom je te weten wat de programmering voor de komende twee weken is en kijk je gemiste uitzendingen tot maximaal zeven dagen terug.

Heb je een televisie en internet abonnement bij Telenet, dan kun je de huis applicatie gratis downloaden. Hier kun je meer dan 80 zenders op bekijken. Om zenders van Play Sports terug te kijken, open je de tv gids en selecteer je een programma dat voorzien is van een ‘replay-icoon’.

Staat dit er niet bij, dan heeft het desbetreffende programma geen terugkijk rechten. Net als bij de overige mogelijkheden kun je maximaal zeven dagen teruggaan in de tijd.

Play Sports App

Play Sports beschikt over een eigen applicatie waar klanten van Telenet gebruik van kunnen maken. Je kunt deze applicatie downloaden in Google Play en de App Store. Ook kun je via de website terugkijken.

Ga hiervoor naar playsports.be. Hier kies je voor aanmelden, waarna je toegang verkrijgt door je gebruikersnaam en wachtwoord van Telenet in te voeren. Je hoeft dus geen koppeling te maken. Terugkijken is mogelijk tot maximaal zeven dagen.

Op welke apparaten kan ik Telenet kijken

Je kunt de zenders van Telenet kijken op:

 • – (Smart) televisie
 • – Computer
 • – Laptop
 • – Tablet
 • – Smartphone

Kijk televisie van Telenet in bijna de gehele Europese Unie

Telenet beperkt zich niet tot België. Klanten die een televisie abonnement afnemen, hebben de mogelijkheid om in bijna de gehele Europese Unie gebruik te maken van live voetbal via een van de drie beschikbare applicaties.

Landen binnen de EU die zijn uitgezonderd zijn:

 • – Andorra
 • – Isle of Man,
 • – Guernsey
 • – Jersey
 • – Noorwegen
 • – Zwitserland

Met hoeveel personen kun je tegelijk op een abonnement van Telenet kijken

Bij Telenet zijn er een aantal abonnementen die elk hun eigen regels hebben met betrekking tot het delen van een abonnement op meerdere apparaten. Het hangt er dus vanaf welke aansluiting je hebt.

ONE (up)

ONE (up) is het abonnement met televisie, internet, vast bellen en een of meerdere mobiele telefoonnummers. Met hoeveel gebruikers je tegelijk kunt kijken heeft te maken met het aantal mobiele nummers.

Abonnement Mobiele nummer(s) Aantal schermen
ONE (up) 1 2
ONE (up) 2 3
ONE (up) 3 4
ONE (up) 4 of 5 5

TV Flow App

De TV Flow app kan op maximaal vijf apparaten tegelijk worden bekeken, waarbij er ook nog eens vijf programma’s op hetzelfde moment kunnen worden afgespeeld.

Een belangrijke beperking is dat je na 90 dagen een toestel kunt vervangen voor een ander apparaat.

Telenet TV App

De applicatie van Telenet is te installeren op maximaal vijf toestellen, waarbij het voor maximaal twee gezinsleden mogelijk is om tegelijk te kijken naar de zenders van Play Sports.

Play Sports App

Je kunt de Play Sports app installeren op een ongelimiteerd aantal toestellen. Wel is het zo dat er maar op één apparaat tegelijk gekeken kan worden. Log jij in terwijl er op dat moment iemand anders kijkt, dan wordt diegene uitgelogd.

Wat maakt voetbal kijken via Telenet uniek

Uniek aan Telenet is het aantal mogelijkheden dat de provider biedt om voetbal te kijken. Doordat er op twaalf zenders voetbal kan worden gekeken, kun je onverhoopt wel eens iets missen.

Het standaard gratis opnemen van de functie TV Terugkijken in ieder pakket is niet alleen een voordeel, maar ook een unicum. Er zijn namelijk providers waar je voor deze optie moet betalen.

Tenslotte bepaal je bij Telenet zelf wat je voor Play Sports betaalt, door middel van het aantal af te nemen producten.

Ook VOO Sports een interessante TV Provider voor Belgen

Voor Voetbal Vandaag maakt het niet uit bij welke provider jij TV kijkt. Het belangrijkste is dat jij de wedstrijden kan zien die je wilt zien in de best mogelijke kwaliteit. Daarom dat er ook aan alternatieven wordt gedacht. In dit geval gaat het over VOO Sports.

Deze provider heeft een prachtig aanbod voor Belgische bezoekers van deze website. Kijk naar de mogelijken van VOO Sports in de review, zie het aanbod en vergelijk. Misschien is de aanbieding meer wat jij zoekt.

CONTACT DETAILS

Adres: Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen
Telefoonnummer: 015 66 66 66
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Ja
Live Chat: Nee
Whatsapp: 0032-468 00 10 98
Facebook Messenger: Ja
Video Call: Ja
Facebook: Telenet – Geverifieerde pagina | Facebook
Instagram: Telenet (@telenet) • Instagram-foto’s en -video’s
Twitter: Telenet (@Telenet) / Twitter