BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Tele2

Voetbal kijken bij Tele2 geeft je live voetbal uit de meest prominente Europese competities en bekertoernooien. Met het pakket Ziggo Sport Totaal kijk je op zes kanalen 24 uur per dag naar wedstrijden uit de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga. Ook Belgisch voetbal is alom vertegenwoordigd.

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Tele2 klanten bij Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag onderhandelt met partners om zoveel mogelijk voetbal, tegen een zo laag mogelijke prijs te kunnen aanbieden. Tele2 en T-Mobile zijn per 01-01-2021 gefuseerd. Een van de pijnpunten bij Tele2, is dat de provider als zo’n beetje de enige ESPN niet in het aanbod heeft zitten. Tijden zijn echter veranderd.

Wanneer jij je namelijk via Voetbal Vandaag aanmeldt als nieuwe klant bij Tele2/T-Mobile, kun je gebruik maken van een exclusief aanbod. Voor een aantrekkelijk bedrag van slechts €7,50 per maand, kijk je al het Nederlandse voetbal op drie zenders. Wil je helemaal niets meer missen, dan kun je profiteren van nog een speciaal aanbod.

Wanneer je interactieve televisie combineert met internet, krijg je daar voor maar €12,50 per maand ESPN Compleet bij. Dat is een samenvoeging op zes zenders van ESPN Eredivisie en ESPN International. Om het af te maken kun je daar voor €15,00 per maand nog Europees topvoetbal aan toevoegen met Ziggo Sport Totaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, de aanbiedingen echter niet.

Ook bestaande Tele2 klanten profiteren van veel voordeel

Ben je al klant bij Tele2, dan wordt er natuurlijk ook aan jou gedacht. Ook jij kunt voor €15,00 per maand genieten van al het buitenlandse topvoetbal en andere sporten op maar liefst zes zenders.

9 stappen voor het afsluiten van Ziggo Sport Totaal bij Tele2

Het activeren van Ziggo Sport Totaal regel je in slechts negen eenvoudige stappen, welke hieronder worden opgesomd.

 • – Ga naar MijnTele2
 • – Kies Internet, TV & Bellen
 • – Login met je gebruikersnaam en wachtwoord
 • – Klik op abonnement
 • – Klik op ‘Bestel TV uitbreidingen’
 • – Selecteer Ziggo Sport Totaal
 • – Klik op toevoegen
 • – Klik op volgende en vul de gewenste startdatum in
 • – Klik op ‘Bevestig met betalingsverplichting’

De kosten van het Tele2 voetbalpakket Ziggo Sport Totaal

Nieuwe en bestaande klanten van Tele2 kunnen het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal tijdelijk toevoegen voor maar €15,00 per maand.

Hoe kan ik bij Tele2 naar ESPN kijken

Tele2 heeft de zenderpakketten ESPN Eredivisie, ESPN International of de combinatie ESPN Compleet niet in het aanbod opgenomen. Dat is jammer, want voetbal van eigen bodem is zo’n beetje een must see. Op de vraag hoe je als klant hier dan toch naar kunt kijken, heeft Voetbal Vandaag contact opgenomen met de provider.

Tele2 en T-Mobile zijn op 1 januari 2021 samengevoegd. Dat brengt voordelen met zich mee, want daardoor kun je namelijk gratis de overstap maken van Tele2 naar T-Mobile.

Om ESPN te kunnen kijken, is een overstap namelijk de enige optie. Om dit te regelen neem je contact op met de klantenservice van Tele2 (dus niet T-Mobile) en geef je aan dat je thuisdiensten wil opzeggen omdat je wil migreren naar T-Mobile. Tele2 kijkt vervolgens samen met jou naar de pakketopties bij T-Mobile en handelt je uiteindelijke bestelling af. Hiervoor worden geen extra kosten en/of afkoopsommen in rekening gebracht, zelfs niet wanneer je contract nog langdurig loopt.

Vanaf het moment van opzeggen, duurt het om en nabij een maand voordat je bent aangesloten bij T-Mobile. Vanaf dat moment kun je ESPN laten activeren.

Factuur betalen bij Tele2, hoe werkt dit precies

Tele2 stelt de maandfactuur achteraf op. Sluit je vandaag dus Ziggo Sport Totaal aan, dan betaal je na afloop van de lopende maand een bedrag dat gebaseerd is op het aantal dagen dat je gebruik hebt gemaakt van het zenderpakket. Je kunt je factuur online met iDeal betalen via MijnTele2. Eventuele betalingen in termijnen en/of betalingsregelingen vormen hierbij geen mogelijkheid.

Wat is de contractduur en hoe werkt opzeggen

Het zenderpakket Ziggo Sport Totaal heeft doorgaans een looptijd van 1 maand. Wil je de dienst opzeggen, dan is de termijn hiervoor dus ook een maand. Opzeggen kan op drie manieren. Dit kun je zelf in orde maken via MijnTele2. Via de knop Abonnement selecteer je ‘Mijn Producten’. Hier kun je vervolgens kiezen voor het beëindigen van een of meerdere diensten en/of pakketten.

Welke diensten kun je bestellen bij Tele2

 • Interactieve TV
 • Internet
 • Vast bellen
 • Mobiele telefonie

Interactieve TV is alleen beschikbaar in combinatie met internet. Mobiele telefonie verloopt overigens via het netwerk van T-Mobile. Ben je geen bestaande klant van Tele2 en wil je een thuis of mobiel abonnement bestellen, dan wordt je doorgelinkt naar de website van T-Mobile.

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij Tele2

Sinds januari 2021 hebben Tele2 en T-Mobile hun krachten gebundeld en gaan verder als een bedrijf. Dat brengt een groot voordeel met zich mee op het gebied van voetbal op tv kijken bij Tele2. Zo ben je dus niet langer afhankelijk van het aanbod van één zenderpakket, maar wordt je in staat gesteld om ook ESPN toe te voegen.

Een ander pluspunt is de maandelijkse korting die je krijgt als je een mobiel abonnement van Tele2, combineert met een thuispakket van T-Mobile.

Welke competities kun je kijken bij deze provider

Met Ziggo Sport Totaal krijg je live voetbal uit verschillende buitenlandse competities. Als toevoeging daarop kijk je wedstrijden uit het meest vooraanstaande clubtoernooi van Europa, de UEFA Champions League. Het totale aanbod op de kanalen 111 tot en met 116 bestaat uit:

Premier League
Serie A
La Liga
Pro League
UEFA Champions League
FA Cup
League Cup
Copa del Rey
UEFA Nations League
WK 2022 kwalificatieduels

Hoe moet je een Tele2 zenderpakket koppelen

Als je een abonnement neemt op Ziggo Sport Totaal en je wil dit op een computer, tablet of smartphone kijken, dan dien je een koppeling te maken. Je download allereerst de app in de Google Play Store en Apple Store. Qua software zijn er een aantal vereisten.

 • – De app is niet beschikbaar op smartphones die draaien op Android en/of Windows Phone.

 • – De app is te downloaden op Android tablets die minimaal beschikken over versie 4.0.3. met een schermafmeting van tenminste 10 inch.

 • – Bij het gebruik van een iPhone of iPad is minimaal iOS versie 6.0 nodig. Deze versie is beschikbaar vanaf de iPhone 4 en iPad 2.

 

Na de download, is het tijd om de koppeling te maken. Onderneem hiervoor de volgende stappen.

 • – Surf naar Ziggo Sport Totaal
 • – Klik rechtsboven op Login
 • – Selecteer Tele2 in de lijst
 • – Vul je Tele2 gebruikersnaam in
 • – Vul je Tele 2 wachtwoord in

Hoe kan ik voetbal terugkijken bij Tele2

Het is belangrijk om te vermelden dat je Ziggo Sport Totaal terugkijkt via de speciale Ziggo Sport Totaal applicatie. Er is bij Tele2 geen mogelijkheid om dit pakket via interactieve televisie terug te kijken, tenzij je de beschikking hebt over een mediabox met daarop de functies opnemen en pauzeren.

De Ziggo Sport Totaal app beschikt in 99% van de gevallen over de juiste licentie om voetbal terugkijken aan te bieden. Je kunt dus vrijwel alles terugkijken met een minimum van zeven dagen. Soms komt het voor dat het aanbod langer beschikbaar blijft.

Download de applicatie op je telefoon of tablet

Ziggo Sport Totaal is niet te bekijken via de Tele2 Online TV app. Live kijken beperkt zich dus tot interactieve televisie en de app van Ziggo. Wél kun je met de Tele2 Online TV app live voetbal kijken op de zenders uit het basispakket. Dit zijn NPO 1, NPO 2. SBS6, RTL7, Veronica en NET5.

Tele2 Online TV is te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

Voetbal kijken via Tele2 in het buitenland

Met de Tele2 Online TV app en de Ziggo Sport Totaal App, kun je in de gehele Europese Unie live voetbal kijken. Een uitzondering vormen de volgende landen:

 •  -Groot-Brittannië
 • – Liechtenstein
 • – Noorwegen
 • – Zwitserland

Met hoeveel personen kan ik bij Tele2 op een abonnement kijken

Je kunt live voetbal kijken via de Tele2 Online TV app op maximaal drie apparaten tegelijk. De Ziggo Sport Totaal app, die te installeren is op maximaal vijf apparaten, kan echter maar een iemand tegelijkertijd kijken. Hieruit kun je concluderen dat wanneer je bent aangewezen op de Ziggo app om je pakket online te kunnen bekijken.

Wat maakt voetbal kijken bij deze tv provider uniek

Tele2 is uniek omdat het een landelijke 4G dekking garandeert in 97% van Nederland. De overige 3% maakt gebruik van een 3G of 2G netwerk. Wat eveneens zeer uniek is, is een financiële bonus als jij voor klanten zorgt.

Heb je zelf Ziggo Sport Totaal en wil je ook familieleden en vrienden hiervan laten genieten? Dan krijg jij en de nieuwe abonnee beiden geld van Tele2. Een absolute win-win, want daarmee kijk je voetbalwedstrijden dus letterlijk een tijdje gratis.

Waarom je ook eens naar Youfone kunt kijken als TV Provider

Youfone is net als Tele2 een relatief jonge speler op de televisie markt. Zoek je een vergelijkbare optie om voortaan op tv jouw favoriete club in actie te zien, dan is het zeker de moeite waard om te kijken of Youfone een provider is die bij jouw wensen past. Voetbal Vandaag is een volledig onafhankelijk platform en bied jou de keuze van verschillende providers. Iedere aanbieder van voetbal op tv in Nederland en Belgie komt aan bod. Aan jou om de beste keuze te maken.

CONTACT DETAILS

Adres: Wisselwerking 58, 1112 XS, Diemen
Telefoonnummer: 020-7544444
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Nee
Live Chat: Ja
Facebook: Tele2 Nederland – Startpagina | Facebook
Instagram: Tele2 Nederland (@tele2nederland) • Instagram-foto’s en -video’s
Twitter: (19) Tele2 Nederland (@Tele2Nederland) / Twitter