BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal kijken bij T-Mobile

Voetbal kijken bij T-Mobile geeft je als liefhebber veel opties. Zo kun je live wedstrijden kijken uit Nederlands’ hoogste drie competities en switchen tussen mannen- en vrouwenvoetbal. Daarnaast kijk je naar het spannende nationale bekertoernooi, waar altijd wel een verrassing te noteren valt. Tenslotte check je de Johan Cruijff Schaal, een duel tussen de landskampioen en de bekerwinnaar.

Wanneer je een bewonderaar bent van internationaal voetbal, kijk je met Ziggo Sport Totaal op zes kanalen naar vertoningen uit de grootste Europese competities.

Exclusieve aanbieding voor nieuwe T-Mobile klanten bij Voetbal Vandaag

Als je nog geen klant bent van T-Mobile, dan geeft Voetbal Vandaag je dé reden om je snel bij de karavaan aan te sluiten met een exclusieve aanbieding die niet te weerstaan is. Wie vandaag nog besluit per direct live voetbal uit de Eredivisie te willen zien op kanaal 150, doet dat de eerste maand he-le-maal gratis. Het is dus niet alleen de zon die voor niets opgaat.

Heb je in plaats van een zender, liever zes zenders? Dan kijk je ESPN Compleet de eerste maand maar €5,00.

Maar we zijn nog niet klaar, want ook de prijs van de zes! sportzenders van Ziggo Sport Totaal kan naar beneden. Wie nu beslist laten we een maand lang kennismaken met alle voordelen voor maar €7,50.

Bestaande T-Mobile klanten profiteren gewoon lekker mee op Voetbal Vandaag

Bij Voetbal Vandaag maken we geen onderscheid. Daarom behandelen we iedereen gelijk. Heb jij minimaal een basispakket met televisie en internet, dan krijg je de zender ESPN 1 sowieso gratis.

Een uitbreiding naar ESPN Eredivisie levert drie kanalen vol Nederlands voetbal op. Nu toevoegen betekent profiteren. De eerste 30 dagen zijn namelijk geheel gratis. Daarna kost het pakket met een aantrekkelijk tarief van €7,50 in feite nog steeds een habbekrats.

Haal ook de Bundesliga en UEFA Europa League naar je woning met ESPN Compleet. Snelle beslissers tikken de eerste maand maar €5,00 af. Daarna betaal je €12,50 voor 30 dagen voetbal, clubprogramma’s en de meest schitterende documentaires. Het pakket is maandelijks opzegbaar 😉

6 stappen voor het afsluiten van een abonnement

Nu je besloten hebt om gebruik te maken van dit aantrekkelijke aanbod, doorloop je onderstaande vijf stappen om je pakket(ten) aan te vragen en te activeren.

 • – Log in bij My T-Mobile met je gebruikersnaam en wachtwoord
 • – Klik op de abonnementspagina
 • – Selecteer ESPN Eredivisie, ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal
 • – Klik op toevoegen
 • – Bevestig je bestelling
 • – Binnen maximaal 60 minuten kun je live voetbal kijken

Wat zijn de kosten van een voetbalpakket bij T-Mobile

Het aanbod bestaat bij T-Mobile uit de optionele zenderpakketten ESPN Eredivisie, ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal. Onderstaande tabel geeft de prijs per pakket overzichtelijk weer

Pakket Kosten per maand
ESPN Eredivisie €7,50
ESPN Compleet €12,50
Ziggo Sport Totaal €15,00

Hoe betaal je voor een zenderpakket bij T-Mobile

Bij T-Mobile betaal je de factuur uitsluitend achteraf. Wanneer je een of meerdere voetbalpakketten afneemt, dan is het bedrag op de eerstvolgende factuur gebaseerd op het moment van instappen.

Is dat bijvoorbeeld halverwege de maand, dan betaal je dus ook een bedrag dat berekend is over die specifieke periode. Vanaf de volgende facturatieperiode, wordt het volledige abonnementsgeld bijgeschreven op je nota. Deze kun je bij T-Mobile altijd gemakkelijk online inzien.

Contractduur van een T-Mobile zenderpakket en hoe opzeggen

Premiumpakketten zijn bij T-Mobile per maand opzegbaar. Dat houdt in dat vanaf het moment van opzeggen, de service een maand later wordt afgesloten.

Opzeggen is eenvoudig. Dit is mogelijk via de interface van My T-Mobile en/of telefonisch via het nummer 0800 8014. Medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.00 uur – 20.00 uur) en op zaterdagen (09.00 uur – 17.30 uur)

Welke diensten biedt T-Mobile allemaal aan

Je kunt bij T-Mobile terecht voor thuisproducten, maar ook voor haarscherpe deals voor mobiele abonnementen.

 • Interactieve televisie
  Internet
  Vast bellen
  Mobiele abonnementen

Deze diensten zijn los af te nemen. Kies je echter voor een combinatie van meerdere diensten, dan levert dat maandelijks een lekkere korting op.

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij T-Mobile

Een enorm groot voordeel van voetbal op tv kijken bij T-Mobile is dat wanneer je interactieve televisie combineert met internet, er een volledig gratis ESPN-zender (kanaal 150) te zien is. Natuurlijk ben je hierbij afhankelijk van slechts een kanaal.

Je kunt daarom zelf de touwtjes in handen nemen met een abonnement op ESPN Eredivisie, ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal. Andere pluspunten aan live voetbal kijken bij T-Mobile zijn de laag geprijsde tarieven, maar ook het feit dat je geen andere applicaties dan die van de provider zelf hoeft te downloaden.

Je kunt ESPN en Ziggo Sport Totaal dus kijken via de eigen TV Anywhere App.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij T-Mobile

Omdat je bij T-Mobile kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, kun je helemaal zelf bepalen welke live wedstrijden en voetbalprogramma’s je wil zien. ESPN Compleet is een combinatie van ESPN Eredivisie en ESPN International. Onderstaand overzicht geeft het aanbod per pakket weer.

ESPN Eredivisie (kanalen 150, 151 en 152)

Eredivisie
Keuken Kampioen Divisie
Tweede Divisie
Eredivisie Vrouwen
TOTO KNVB Beker
Johan Cruijff Schaal

ESPN Compleet (kanalen 150, 151, 152, 153, 154 en 155)

Eredivisie
Keuken Kampioen Divisie
Tweede Divisie
Eredivisie Vrouwen
TOTO KNVB Beker
Johan Cruijff Schaal
Bundesliga
UEFA Europa League
MLS (Major League Soccer)
Copa Sudamericana
Copa Libertadores

Ziggo Sport Totaal (kanalen 160, 161, 162, 163, 164, 165)

Premier League
Serie A
La Liga
Pro League
UEFA Champions League
FA Cup
League Cup
Copa del Rey
UEFA Nations League
WK 2022 kwalificatieduels

Hoe moet ik voetbal terugkijken bij T-Mobile

Het is fijn dat wanneer je eventueel iets mist, dit gewoon terug te kijken is. T-Mobile biedt klanten twee varianten van tv kijken.

T-Mobile TV

 • – Open de TV Gids via de knop op je afstandsbediening
  – Selecteer de juiste zender
  – Blader met de pijltjesknoppen op je afstandsbediening naar het programma
  – Selecteer en druk op OK

T-Mobile Interactieve TV

 • – Open de TV Gids via de knop op je afstandsbediening
  – Kies de juiste uitzending
  – Selecteer het programma
  – Druk op OK

Belangrijk om te vermelden is dat je alleen programma’s kunt terugkijken die voorzien zijn van een ‘magenta’ icoon. Staat dit logo dus niet bij het desbetreffende programma, dan is het niet terug te kijken.

Kijk voetbal bij T-Mobile op je computer, laptop, tablet en smartphone

Live voetbal kijken via T-Mobile beperkt zich niet tot je televisieaansluiting. Ook op computers en draagbare apparaten zoals een laptop, tablet en smartphone heb je waar en wanneer je wil toegang tot de meest exclusieve voetbalwedstrijden.

Mobiele apparaten vereisen de download van de TV Anywhere applicatie. Android gebruikers dienen minimaal over Android 5.0 te beschikken. Heb je een iPhone of iPad, dan is iOS 10 vereist.

Daar komt bij dat de applicatie alleen te downloaden is voor toestellen met 64-bits ondersteuning.

5 stappen om Delta te koppelen met Ziggo Sport Totaal

Het mooie aan de TV Anywhere App van T-Mobile, is dat er geen koppeling met Ziggo vereist is om deze zenders te kunnen kijken. Je hoeft de externe Ziggo Sport Totaal App dus niet te downloaden.

Dat neemt niet weg dat het wel mogelijk is. Voor klanten die kiezen voor een dergelijke koppeling, is het belangrijk onderstaande richtlijnen in zich op te nemen.

 • De Ziggo Sport Totaal App is momenteel niet te downloaden op telefoons die op Android draaien. Voor tablets met dit besturingssysteem geldt dat de minimale vereisten versie 4.0.3. en een schermafmeting van 10 inch.

 • Voor iPhones en iPads zijn de mogelijkheden wat ruimer. Vanaf iOS 6.0 kun je de app downloaden.

5 stappen om T-Mobile te koppen met ESPN Watch

Ook voor het kijken van ESPN kanalen is geen andere dan de TV Anywhere App van T-Mobile nodig.

Toch is het mooi dat je keuzevrijheid hebt. In het geval dat je liever via de ESPN Watch App kijkt, download je deze via de Google Play Store of Apple App Store. Op een Windows Phone is de app niet beschikbaar

Gebruikers van Android-toestellen, dienen minimaal te beschikken over versie 5.0. Voor de Nederlandse versie van ESPN Watch, is voor Apple iPhones en Apple iPads tenminste iOS versie 13 nodig.

De koppeling maak je als volgt:

 • Ga naar www.espn.nl
 • Log in met een bestaand account of registreer jezelf
 • Klik op de knop ‘accountinstellingen’
 • Selecteer T-Mobile Thuis in het keuzemenu
 • Voer de koppelcode in. Dit je je tiencijferige klantnummer
 • De koppeling wordt automatisch tot stand gebracht

Voetbal kijken in het buitenland via T-Mobile

Ben je op reis en verblijf je tijdelijk niet in Nederland? Met TV Anywhere kijk je in de gehele Europese Unie live voetbal. Hierbij maak je gebruik van een Wifi-netwerk of een 3G, 4G en 5G netwerk.

Met hoeveel personen kan ik een enkel T-Mobile abonnement bekijken

Met één abonnement kun je de TV Anywhere applicatie tegelijkertijd gebruiken op drie verschillende apparaten.

Wat maakt de tv provider T-Mobile uniek

Wat T-Mobile uniek maakt is de vele sponsoringen binnen de voetbalwereld. Zo is moederbedrijf Deutsche Telekom al sinds 2002 shirtsponsor van meervoud Champions League winnaar Bayern München. Daarnaast heeft T-Mobile in het verleden als hoofdsponsor gefungeerd van de Championship in Engeland.

De naam van het bedrijf prijkte op de shirts van Birmingham City en sinds het seizoen 2020/2021 op de wedstrijdshirts van FC Utrecht.

Ook provider en mobiel netwerk Tele2 stort zich op TV

Goed voorbeeld doet goed volgen. Ook Tele2 is inmiddels een TV provider waar jij als afnemer de hele dag top voetbal kan kijken op televisie of je telefoon. Voetbal Vandaag stimuleerd iedereen om goed te vergelijken als het gaat om het afsluiten van een contract bij een TV provider. Tele2 is een prima alternatief van T-mobile. Kijk ook naar deze review om tot het beste besluit te komen.

CONTACT DETAILS

Adres: Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag
Telefoonnummer: 0800 0092
WhatsApp: Nee
Live chat: Ja
Contactformulier: Nee
E-mailadres: Niet van toepassing
Facebook: T-Mobile NL – Startpagina | Facebook
Instagram: T-Mobile Nederland (@tmobilenederland) • Instagram photos and videos
Twitter: (19) T-Mobile Webcare (@tmobile_webcare) / Twitter