BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Solcon

Voetbal kijken bij Solcon staat garant voor kijkplezier tegen zeer lage tarieven. Zo biedt de kabelprovider de meest uitgebreide zenderpakketten aan. Met ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal heb je toegang tot maar liefst 12 zenders. Je zit virtueel op de eerste rij en kan dit gegeven prima opvoeren als excuus voor een verplicht bezoek aan je schoonouders.

Is er namelijk geen Eredivisie, dan wordt er gevoetbald op Nederlands tweede hoogste niveau. Zelfs op dinsdagen, woensdagen en donderdagen kun je terecht voor vooraanstaande voetbaltoernooien als de UEFA Europa League en de UEFA Champions League. Nog sterker: Je ziet zelfs voetbal uit Zuid-Amerikaanse landen waarin andere tijdzones gelden. Handig voor als je bijvoorbeeld niet kunt slapen.

Exclusieve aanbieding voor Solcon klanten bij Voetbal Vandaag

Wanneer je nog geen klant bent bij Solcon, geeft Voetbal Vandaag je een goede reden per direct een overstap aan te vragen. Nieuwe klanten krijgen bij het afsluiten van een willekeurig internet en tv pakket de voetbalzender ESPN 1 op kanaal 14 helemaal gratis.

Nu is een gratis kanaal behoorlijk aantrekkelijk, maar Voetbal Vandaag doet er nog een schepje bovenop. Neem nu een internet (DSL of glasvezel) en televisie abonnement bij Solcon en daarbij een mobiel KPN abonnement en betaal helemaal niets voor het ESPN Compleet zenderpakket. Dat zijn zes zenders met live voetbal uit de Eredivisie voor mannen en vrouwen, Keuken Kampioen Divisie en Tweede Divisie. Daarnaast ben je ook verzekerd van alle wedstrijden uit de TOTO KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal, de Duitse Bundesliga en nog veel meer competities.

Gratis topvoetbal kijken, hoe kan je dat als voetbalsupporter niet aan het denken zetten? In ieder geval gaat het nooit goedkoper worden. Klik op de bijgevoegde banner om meteen te profiteren van dit exclusieve aanbod.

PS: Voor voetbalfans die liever willen betalen voor ESPN Compleet, of tevreden zijn met een mobiel abonnement elders dan bij KPN. Voor een standaard laag tarief van €12,99 per maand is dit ook via Voetbal Vandaag in orde te maken. Het optionele zenderpakket Ziggo Sport Totaal, dat bestaat uit zes sportzenders waarop voetbal uit Europese topcompetities wordt uitgezonden, is te verkrijgen voor €14,99 per maand. Natuurlijk heb je hier wel internet en tv van Solcon voor nodig.

Er is natuurlijk ook voordeel voor bestaande Solcon klanten

Heb jij al een internet en televisie abonnement bij Solcon? Wist je dat je op kanaal 14 dan gratis naar ESPN 1 kan kijken?

Er zijn twee denkbare scenario’s voor bestaande Solcon klanten. Ofwel je hebt je mobiele telefonie abonnement al ondergebracht bij KPN. Kijk je momenteel nog niet gratis naar ESPN Compleet, dan kun je dit activeren via de website. Je hebt hier namelijk het volste recht op. Heb je thuisproducten van Solcon, maar staat je smartphone abonnement momenteel onder contract bij een andere provider dan KPN? Om ESPN Compleet gratis te kunnen kijken moet je slechts een handeling verrichten en dat is een vliegensvlugge overstap aanvragen naar KPN.

Tevreden met Solcon en ook met je smartphone bundel bij een andere provider dan KPN?

Je loopt weliswaar veel voordeel mis, maar een tevreden klant is dubbel zoveel waard. In dat geval kun je ESPN Compleet via Voetbal Vandaag aan je zenders toevoegen voor slechts €12,99 per maand. Ziggo Sport Totaal is eveneens zacht geprijsd. Dit maandelijks opzegbare zenderpakket is nu voor slechts €14,99 te activeren.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

6 stappen voor het toevoegen van een abonnement bij Solcon

Heb je de overstap geregeld, of ben je al klant, dan is het zaak dat je de juiste stappen onderneemt om zo snel mogelijk voetbal te kunnen kijken. Een zenderpakket toevoegen doe je als volgt:

 • – Navigeer op de website naar ServiceWeb
 • – Login met je gebruikersnaam en wachtwoord
 • – Klik binnen de omgeving op ‘Mijn Pakket’
 • – Selecteer ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal
 • – Klik op toevoegen
 • – Bevestig je bestelling

Wat zijn de kosten van zenderpakketten bij Solcon

Solcon is van alle markten thuis. Het biedt daarom twee specifieke zenderpakketten aan die betrekking hebben op voetbal. Zonder de exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag, zijn dit de maandelijkse kosten.

Pakket Kosten per maand
ESPN Compleet €12,99
Ziggo Sport Totaal €14,99

Betalen bij Solcon: per maand, per kwartaal of per jaar

Bij Solcon betaal je abonnementskosten altijd een maand vooruit. Je eerste factuur is daarom opgebouwd uit de kosten vanaf de opleverdatum plus het bedrag voor de komende maand. Echter is het bij deze provider eveneens mogelijk om per kwartaal (drie maanden) of per jaar vooruit te betalen.

Je kunt je facturen te allen tijde inzien via het portaal van Solcon, ServiceWeb.

Looptijd contract van een zenderpakket en hoe opzeggen bij Solcon

Extra zenderpakketten zoals ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal zijn maandelijks te activeren, of te beëindigen.

Je zit dus niet ongewenst aan ellenlange contracten vast. In de zomerstop kun je je pakket bijvoorbeeld tijdelijk uitschakelen, om deze voor het nieuwe seizoen weer te activeren. Zolang je de heractivatie maar via een recente aanbieding van Voetbal Vandaag in orde maakt komt alles goed.

Voor het opzeggen van een zenderpakket, kun je terecht bij het ServiceWeb van Solcon. Na het inloggen met je gegevens, kun je via Mijn Pakket een of meerdere zenderpakketten verwijderen. Houd er rekening mee dat het pakket een maand later pas daadwerkelijk inactief wordt.

Welke diensten kun je bij Solcon in totaal afnemen

Solcon is een typische ‘thuis provider’. Dat betekent dat je er diensten kunt afnemen die betrekking hebben op je woonadres.

 • – Televisie (via DSL of glasvezel)
  – Internet
  – Vast bellen

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken via Solcon

Een groot voordeel van voetbal op tv kijken via Solcon, is dat de provider zo vriendelijk is om de zender ESPN 1 in het basispakket te stoppen. Dat is een perfecte manier om kennis te maken en een perfecte opstap naar meer. Voorts is het zo dat je met een combinatiepakket tussen Solcon en KPN, helemaal niets hoeft te betalen voor ESPN Compleet. Dat scheelt je op jaarbasis een bedrag van €136,18. Kun je dat weer mooi ergens anders aan uitgeven.

Een ander groot voordeel, of eigenlijk nadeel, is dat het helaas ook wel eens zomerstop is op de Europese velden. In dat geval kun je makkelijk switchen tussen gratis zenderpakketten. Naast ESPN Compleet, kun je namelijk kiezen voor het Solcon Plus Pakket. Dat is niet zo geweldig als voetbal, maar geeft je in ieder geval een extra optie.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij deze tv provider

Doordat je de keuze hebt tussen ESPN Compleet, Ziggo Sport Compleet of een combinatie van beide, heb je een aantrekkelijke keuzevrijheid.

ESPN Compleet (kanalen 150, 151, 152, 153, 154, 155 en 156)

Eredivisie
Keuken Kampioen Divisie
Tweede Divisie
Eredivisie Vrouwen
TOTO KNVB Beker
Johan Cruijff Schaal
Bundesliga
UEFA Europa League
MLS (Major League Soccer)
Copa Sudamericana
Copa Libertadores

Ziggo Sport Totaal (kanalen 160, 161, 162, 163, 164 en 165)

Premier League
Serie A
La Liga
Pro League
UEFA Champions League
FA Cup
League Cup
Copa del Rey
UEFA Nations League
WK 2022 kwalificatieduels

Voetbal kijken bij Solcon op een mobiel apparaat of computer

Solcon heeft een eigen tv applicatie. Android gebruikers kunnen deze app downloaden in de Google Play Store en voor telefoons en tablet van Apple is de App Store de aangewezen plek.

Met de Solcon TV App kun je echter geen zenders uit de pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal bekijken. Hiervoor dien je de applicaties ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal te downloaden en een koppeling te maken tussenbeide.

7 stappen om je zenderpakket te koppelen aan ESPN Watch

Het downloaden van de app is mogelijk voor alle toestellen en tablets die als besturingssysteem minimaal Android 5.0 en iOS versie 13 hebben.

Een koppeling kan gemaakt worden middels onderstaande handelingen. De stappen zijn gebaseerd op koppelen via een computer.

 • – Voer in je internetbrowser espn.nl in en druk op enter
 • – Vul je ESPN inloggegevens in of registreer je
 • – Doorloop de personalisatie opties van een nieuw account
 • – Klik op de knop ‘Abonneren’
 • – Selecteer Solcon in de lijst met providers
 • – Voer de koppelcode in
 • – Het koppelen gebeurt nu automatisch

4 stappen om je Solcon zenderpakket te koppen aan Ziggo Sport Totaal

De zenders van Ziggo Sport Totaal kun je onderweg alleen kijken via de Ziggo Sport Totaal app. Dit is niet hetzelfde als Ziggo GO, een app die alleen beschikbaar is voor klanten van Ziggo.

De Ziggo Sport Totaal App is niet te downloaden voor personen die een Android-smartphone of Windows Phone hebben. Op Android tablets is dit wel mogelijk. Heb je een iPhone of iPad, dan is de enige vereiste een softwareversie van minimaal iOS 6. In andere woorden: Vanaf een iPad 2 en iPhone 4.

Om te koppelen doorloop je de volgende eenvoudige stappen.

 • – Ga naar go.ziggosporttotaal.nl/login
 • – Druk op de knop ‘inloggen’
 • – Kies in de lijst met beschikbare providers voor Solcon
 • – Voer je Solcon accountnummer en koppelcode in

Hoe kan ik voetbal terugkijken

Voetbal terugkijken via je televisie is niet mogelijk bij Solcon. De provider biedt terugkijken, opnemen en vooruitspoelen weliswaar tegen een bepaalde maandprijs, maar hierbij zijn de kanalen van ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal niet inbegrepen.

Binnen de Solcon TV App geldt hiervoor hetzelfde principe. Om voetbal terug te kijken, kun je via de apps ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal GO gelukkig wel terugkijken.

Kan ik live voetbal in het buitenland kijken met de Solcon app

In theorie kun je binnen de gehele Europese Unie live voetbal kijken op de zenders die in het basispakket van Solcon opgenomen zijn. Hierbij gaat het dan om zenders als NPO 1, NPO 2, SBS6, RTL7 en Veronica.

De uitzondering op de regel heeft betrekking op drie landen die weliswaar in dit continent gelegen zijn maar geen deel uitmaken van de EU.

Groot-Brittanie
Noorwegen
Zwitserland

Wil je live voetbal kijken via ESPN Watch en de Ziggo Sport Totaal App, dan kan dit conform dezelfde regels als welke gelden voor de Solcon TV App.

Met hoeveel personen kan ik tegelijk kijken op een abonnement

De Solcon TV app kan gebruikt worden door een persoon tegelijk. De Ziggo Sport Totaal app kan geïnstalleerd worden op in totaal vijf apparaten, waarbij er op een apparaat tegelijk gekeken kan worden.

Bij ESPN Watch geldt dat je met drie apparaten tegelijkertijd kunt kijken, zolang deze alledrie over hetzelfde IP-adres beschikken. Is dit niet aan de orde, dan kan er bijvoorbeeld op met twee apparaten op het thuisnetwerk worden gekeken. Apparaat nummer drie mag dan een ander IP-adres hebben.

Wat maakt de TV provider Solcon uniek

Uniek aan Solcon is de opname van de gratis televisiezender ESPN 1. Daar komt nog bij dat je met de juiste combinatie, alle zes zenders van ESPN Compleet volledig gratis kunt kijken. Dit is een gegeven dat veel harten van voetballiefhebbers sneller zal doen laten kloppen en eens te meer reden om je hier als nieuwe klant aan te melden.

Beoordeel zelf een alternatieve tv provider zoals T-Mobile

Er zijn verschillende TV providers in Nederland die extra pakketten met binnen en buitenlands voetbal aanbieden. Een van die bedrijven is T-Mobile, een naam die vooral bekend is vanwege hun mobile netwerk. Toch is T-mobile in Nederland inmiddels ook een bekende TV provider die ESPN aanbieden voor voetballiefhebbers.

CONTACT DETAILS

Adres: Het Spaarne 11, 8253 PE, Dronten
Telefoonnummer: 088-0032222
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Nee
Live Chat: Nee
Facebook: Solcon – Startpagina | Facebook
Instagram: Solcon (@solcon_internet) • Instagram photos and videos
Twitter: (19) Solcon (@Solcon) / Twitter