BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Proximus

Voetbal kijken bij Proximus is voor Belgische huishoudens die verslaafd zijn aan het spelletje een onmisbare toevoeging.

Het All Sports zenderpakket bestaat uit maar liefst 20 sportkanalen. Voor topvoetbal uit de Belgische Jupiler Pro League en tal van andere Europese competities, zit je bij Proximus digitaal langs de lijn.

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Proximus klanten bij Voetbal Vandaag

Na de bal in bezit te hebben gekregen, is het tijd om het stuk leer terug te kaatsen in de vorm van een een-tweetje met de gewaardeerde Belgische bezoekers van Voetbal Vandaag. Of je nu Frans of Nederlandstalig bent, nieuwe klanten van Proximus hoeven dankzij een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag niet langer wedstrijden uit eigen land en Europese topcompetities te laten schieten.

Bij de afname van tenminste een combinatie die bestaat uit internet en televisie, kun je het zenderpakket All Sports via Voetbal Vandaag een maand lang gratis uitproberen. Dat zijn twintig sportkanalen die kosteloos in HD kwaliteit aan je interactieve televisie worden toegevoegd. Je mist geen minuut van live voetbal uit de Jupiler Pro League, D1B Pro League, Scooore Super League, Serie A, Bundesliga, La Liga, UEFA Champions League, UEFA Nations League, FA Cup en de EFL Cup.

Een voordeel van een proefperiode, is de keuzevrijheid die daarbij komt kijken. Je kunt zelf bepalen of je het pakket behoud of stopzet. Besluit je om door te gaan met live voetbal kijken, dan vraagt Proximus een maandelijkse bijdrage van €16,99. Dat is nog altijd veel goedkoper dan de gemiddelde ticketprijs van een enkele wedstrijd in de Jupiler Pro League.

Bestaande klanten van Proximus kunnen All Sports nu gratis activeren

Ben je reeds aangesloten bij Proximus, maar maak je nog geen gebruik van het All Sports pakket? Bestaande klanten profiteren via Voetbal Vandaag natuurlijk evengoed van een heerlijke aanbieding. Klik op de banner om voor een kosteloze try out van All Sports. Een maand lang gratis genieten van ongelimiteerd live voetbal op de hoogste niveau’s.

Na de proefperiode heb je zelf de keuze om de touwtjes in handen te houden, of afhankelijk te worden van het minimale aantal wedstrijden dat wordt uitgezonden op openbare zenders.

Voor slechts €16,99 blijf je baas over je eigen televisie en zap je wanneer je maar wil naar de wedstrijden van je favoriete club(s). Met de aankomende programmering alweer voor de deur, is het tijd om dit razendsnel in orde te maken.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma

Zo activeer je All Sports bij Proximus

Zodra je televisieaansluiting is opgeleverd, of wanneer je hier al gebruik van maakt, kun je All Sports activeren. Dit is mogelijk via het interactieve menu van je televisie, maar ook via de banner van Voetbal Vandaag.

Via je televisie klik je met je afstandsbediening op de ‘menu’ knop. Vervolgens navigeer je naar de Shop, waar je kiest voor ‘activeer een optie’. Hier kies je voor All Sports en druk je op ‘activeren’.

Liever aanmelden via internet? Klik op de banner en kies vervolgens voor de groene knop ‘test een maand’. De volgende stap is de button ‘plaats bestelling. Hierna log je in met e-mailadres en wachtwoord en bevestig je jouw keuze.

tips over online sports betting op voetbal image-left

Welk voetbalpakket heeft Proximus en wat kost deze

Liefhebbers van sport kunnen bij Proximus gebruik maken van een zenderpakket dat twintig zenders heeft. Dat is wel zo handig, zodat er geen losse pakketkeuzes gemaakt hoeven worden en je toch alles kunt zien.

Het All Sports optionele zenderpakket kost zonder kortingsacties standaard €16,99 per maand.

Hoe werkt de facturatie bij Proximus en hoe kan ik betalen

Bij Proximus betaal je abonnementskosten voorafgaand aan een nieuwe periode en dus niet achteraf.

Nadat je All Sports hebt aangesloten, betaal je de eerste maand dus niets. Daarna wordt het bedrag opgeteld bij de overige kosten van diensten die je afneemt van Proximus. Je kunt er voor kiezen je factuur op drie manieren te ontvangen.

 • – Per e-mail
 • – Via Zoomit
 • – Per post

Betalen kan op een aantal wijzen. Zo kun je het bedrag zelf digitaal overmaken via Bancontact, Zoomit of via internetbankieren. Optie nummer twee is kiezen voor een automatische overschrijving. Hierbij wordt elke maand op dezelfde datum het verschuldigde bedrag geïncasseerd van je bankrekening.

Tenslotte kun je bij je bank een handmatige betaling door middels een acceptgirokaart. Het juiste bankrekeningnummer is BE50 000171003118 ter attentie van Proximus nv.

Wat is de contractduur van All Sports en hoe werkt opzeggen bij Proximus

All Sports is volgens de klantenservice van Proximus dagelijks opzegbaar. Dat wil zeggen dat kiezen opzeggen als resultaat heeft dat de tv-optie binnen maximaal twee uur wordt gedeactiveerd.

Je zit bij deze provider dus contractueel niet vast aan All Sports. Het stoppen van All Sports kan via de MyProximus app, of via de website van Proximus. Volg onderstaand stappenplan via een computer een succesvolle opzegging.

 • – Log in op de website met je gebruikersnaam en wachtwoord
 • – Klik op ‘producten’
 • – Selecteer TV
 • – Zoek naar het ster-icoon
 • – Klik op het tabblad ‘actief’
 • – Druk op All Sports
 • – Kies voor ‘beheren’
 • – Bevestig je keuze

Welke diensten kun je afnemen bij de provider Proximus

Proximus is zoveel meer dan alleen televisie en heeft een uitgebreide catalogus met diensten.

 • – Internet
 • – Interactieve televisie
 • – Vast bellen
 • – Mobiele telefonie

PS: Klanten die nu een abonnement afsluiten bij Proximus met mobiele telefonie, hebben de optie om er een cadeau bij te krijgen. Je kunt kiezen voor de spelcomputer XBOX Series S, een Windows laptop of een Smart TV van Samsung.

Dus als je zoekende bent naar een televisie met maximale beeldkwaliteit voor het haarscherp volgen van live voetbal, dan weet je wat je te doen staat.

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij Proximus

De voordelen van voetbal op tv  kijken bij Proximus schuilen in de veelzijdigheid. Zo is de hoofdsponsor van het tweede niveau in België na een overeenkomst met Eleven Sports tenminste tot 2025 gerechtigd beelden uit te zenden.

Met het All Sports pakket heb je als Belg de beschikking over een groot aantal competities, die je kunt kijken op maar liefst twintig zenders op je televisie, laptop, tablet en zelfs via een smartphone.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij Proximus

Proximus ademt voetbal en dat is duidelijk te zien in het gevarieerde pakket wat er wordt aangeboden. De volgende competities zijn beschikbaar:

Jupiler Pro League
D1B Pro League
Scooore Super League (vrouwen)
UEFA Champions League
UEFA Nations League
FA Cup
EFL Cup
Bundesliga
La Liga
Serie A
Major League Soccer

Gezegd moet worden dat het aanbod wordt verspreid over verschillende zenders, die ook nog onder te verdelen zijn in Frans of Nederlands en HD of niet HD. Als je hier een filter op toepast, houd je feitelijk zes kanalen over.

Op welke manieren kan ik voetbal terugkijken bij Proximus

De techniek laat het niet toe om op twintig zenders tegelijk voetbal te kijken. Daarom gaat het onomstotelijk gebeuren dat je wel eens een wedstrijd mist. Het is goed om te weten dat TV Replay standaard in elk televisiepakket is opgenomen.

Met TV Replay kun je tot maximaal 36 uur programma’s terugkijken, die voorzien zijn van een icoon met een driehoek in het midden. Staat dit icoon er niet bij, dan is het niet mogelijk om terug te kijken.

Het optionele TV Replay + stelt je in staat om vooruit te spoelen tijdens het terugkijken. Dat is het enige verschil met TV Replay. Voor deze extra functie betaal je elke maand €5,00 bovenop je abonnementskosten. Proximus beschikt tevens over een eigen applicatie waarop je live voetbal kunt kijken en waarbinnen je terug kunt kijken.

De aan te houden werkwijze om gemiste programma’s in te halen is eenvoudig. Op je televisie of draagbare apparaten navigeer je naar de tv gids. Je selecteert een bewuste dag en zender, waarna je enkel hoeft te klikken op de uitzending om deze te laten afspelen.

Op welke apparaten kan ik televisie van Proximus kijken

Met een tv-abonnement van Proximus kun je voetbal kijken op een (of meerdere optionele) televisies.

Daarnaast kun je met een computer en laptop terecht op de website proximus.be/livetv, waar je met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen. Binnen deze omgeving is het mogelijk om live tv te zien en gemiste programma’s terug te kijken.

Voor mobiele apparaten is de Proximus Pickx App. Deze applicatie is te downloaden voor Android en Apple gebruikers op zowel tablets als smartphones.

Kan ik live voetbal kijken met Proximus in het buitenland

De opties zijn bij Proximus verre van gelimiteerd. Wanneer je tijdelijk in het buitenland verblijft, is het een aanrader om de Pickx applicatie te downloaden. Zo neem je televisie in mini formaat gewoon mee en mis je niets.

Je kunt in de gehele Europese Unie kijken met uitzondering van Zwitserland. Hoewel het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen net als de Zwitsers eveneens niet tot de lidstaten van de EU behoren, heeft Proximus hier speciale afspraken mee gemaakt. Handig!

Hoeveel personen kunnen er op 1 abonnement voetbal kijken bij Proximus

Houd je vast, want de volgende zin is ongehoord. Neem jij een abonnement af bij Proximus, dan kan de Pickx app op maar liefst tien apparaten geïnstalleerd worden en op evenzoveel toestellen tegelijk worden bekeken.

Er wordt dus niet gewerkt met een limiet. Dat betekent dat zo’n beetje je hele familie gratis met je meekijkt.

Als je slim bent laat je een ander familielid aan abonnement afsluiten via Voetbal Vandaag, dan kijk jij gratis mee. Al past die denkwijze vermoedelijk meer bij Nederlanders 😉

Wat maakt voetbal kijken via Proximus uniek

Proximus laat klanten ervaren dat zij veel betekenen voor de provider. Zo is de klantenservice prima bereikbaar, kun je additionele cadeaus toevoegen aan je abonnement en is er veel voetbal beschikbaar.

Het unieke aan Proximus, is dat je je als klant in de watten kunt laten leggen als een heus VIP personage.

De provider biedt particuliere en zakelijke klanten de optie voor €100,00 per maand Privilege-lid te worden. Daarvoor kun je 24/7 in contact treden met Proximus, is hulp ter plaatse verzekerd binnen maximaal vier uur en wordt je uitgenodigd op jaarlijkse evenementen.

Meer tv providers in Belgie zoals bijvoorbeeld TV Vlaanderen

Ondanks dat Proximus een zeer goede Begische TV provider is het altijd aan te raden ook de alternatieven in acht te nemen. Voetbal Vandaag is een onafhankelijke partij die het beste wil voor alle voetballiefhebbers. Voordat jij een abonnement afsluiten bij deze provider krijg je op zijn minst één alternatief. In Belgie is het zeker de moeite om ook eens te kijken naar TV Vlaanderen als TV provider die voetbal aanbiedt.

CONTACT DETAILS

Adres: Koning Albert II Laan 27, 1030 Brussel
Telefoonnummer: 0032 475 15 60 30
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Ja
Live Chat: Ja
Facebook: Proximus – Home | Facebook
Instagram: Proximus (@proximus) • Instagram-foto’s en -video’s
Twitter: (20) Proximus (@proximus) / Twitter