BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken in België bij Orange

Voetbal kijken bij Orange betekent genieten van het beste aanbod, of je nu thuis bent of onderweg. Met Orange Football zit je op de eerste rij, je kunt bijna het gras ruiken. Waar en wanneer je maar wil nationaal en internationaal voetbal uit de hoogst aangeschreven competities. De ervaring van een stadionbezoek in je huiskamer.

Exclusieve aanbieding voor Orange bij Voetbal Vandaag

Nieuwe klanten van Orange staat momenteel een wel héél exclusief aanbod te wachten bij een overstap. Sluit televisie, internet en je mobiele telefoonabonnement over naar Orange en krijg van Voetbal Vandaag drie voetbalzenders met het beste internationale voetbal helemaal gratis.

Op de zenders Eleven 1, 2 en 3 pak je wekelijks zo’n dertig live wedstrijden mee uit de Bundesliga, Serie A en La Liga. Als bonus krijg je daar nog verschillende bekertoernooien en landen voetbal in de vorm van kwalificatieduels en de Nations League bovenop. Dit pakket vertegenwoordigd zonder exclusieve aanbieding een waarde van net geen €120,00 per jaar.

Da’s toch lekker meegenomen, want dat geld kun je mooi aan iets anders uitgeven. Het nieuwe thuisshirt van je favoriete club bijvoorbeeld, of elk kwartaal een mooie bos bloemen voor je moeder. Internationaal voetbal is niet compleet zonder wedstrijden van eigen bodem. Vul het daarom aan met het pakket Orange Football.

De drie zenders Eleven Pro League 1, 2 en 3 zijn via Voetbal Vandaag te verkrijgen voor slechts €10,99 per maand. Voor dat bedrag krijg je dus geen drie, maar in een klap zes zenders.

Laat dat voordeel niet liggen en klik direct op de banner om je abonneren.

Bestaande Orange klanten kunnen ook gratis kijken naar Eleven Sports

Je leest het goed. Ben jij al klant van Orange en maak je thuis gebruik van digitale televisie, internet en een mobiel abonnement? Dan heb jij ook recht op gratis Eleven Sports International. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is nakijken of je het beroemde Love Trio-pakket van Orange afneemt. Is dat het geval, dan zet je de televisie aan en zap je naar de kanalen 32, 33 en 34.

Liever de hoogste twee Belgische competities en de verrichtingen van de vrouwen in de Super League? Klik op de banner om direct Orange Football aan te zetten. Binnen maximaal 24 uur kijk je jouw eerste wedstrijd. Heb je een ‘Love Duo’ abonnement, dat bestaat uit internet en mobiele telefonie, dan koop je een Eleven Sports pass.

Dit kan per jaar of per maand, waarbij je de keuze hebt tussen Eleven Sports International, Eleven Sports Pro League en All Access.Met deze streamingdienst krijg je maandelijks voor een bedrag tussen €9,95 en €14,99 toegang tot de drie zenders via het internet, een tablet en een smartphone.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma

Hoe activeer ik de opties Orange Football als TV klant

Kijk je televisie via Orange met een Love Trio abonnement en wil je het Football pakket aanzetten, zap dan naar de zenders 35, 36 of 37. Dit zijn de Pro League kanalen van Eleven Sports.

Ga naar het menu en volg de instructies. Bevestig het abonnement met de speciale pincode die hiervoor vereist is.

Hoe koop je een pass voor Eleven Sports via Voetbal Vandaag

Love Duo en mobiele klanten kunnen het best op de banner klikken. Je komt dan terecht op de juiste pagina, waar je de keuze kunt maken tussen drie verschillende passen met een looptijd van een maand of een jaar.

Als je reeds een account hebt, dan log je in met de bijbehorende gegevens. Heb je deze nog niet, dan registreer je jezelf. Via je account navigeer je naar abonnementen, waar je jouw selectie bevestigt en direct de betaling voldoet.

Voetbal Vandaag - Sitemap image-left

Welke pakketten heeft Orange en wat zijn de kosten

Globaal gezien biedt Orange een pakket aan: Orange Football. Voor Love Trio klanten zit Eleven Sports International namelijk standaard in het pakket.

Orange klanten die echter niet over een tv abonnement beschikken, hebben alsnog de optie om Eleven Sports passen te kopen. Om die reden staan de verschillende passen en bijbehorende kosten opgenomen in het overzicht.

Afsluiten via Orange

Pakket Kosten per maand
Orange Football (hetzelfde als Pro League) €10,99

Afsluiten via Eleven Sports

Abonnement Kosten per maand
All access jaarpas €149,00
All access maandpas €14,99
Pro League jaarpas €109,00
Pro League maandpas  €10,99
International jaarpas €99,00
International maandpas €9,95

Hoe kan ik mijn facturen betalen en welke opties zijn er

Bij Orange is de meest makkelijke manier de vertrouwde automatische incasso. Hiermee heb je geen omkijken naar je rekening en voorkom je, mits voldoende saldo, dat je tegen heraansluitkosten aanloopt.

Het geen gebruik willen maken van automatische incasso, oftewel domiciliëring, dient bij het aangaan van een abonnement specifiek vermeldt te worden.

Je kunt facturen op vier manieren betalen.

 • – My Orange App
 • – Klantenzone (website)
 • – Handmatige overschrijving
 • – Telefonisch met een kredietkaart

De geaccepteerde betaalwijzen zijn:

 • – Belgische VISA
 • – MasterCard
 • – American Express
 • – Bankkaart

Wat is de contractduur van voetbalpakketten bij Orange en Eleven Sports

Over wurgcontracten hoef je bij Orange niet in te zitten. Met een contractduur van minimaal een maand kies je zelf hoe lang je abonnee blijft. Na de verstreken periode kun je het pakket dagelijks uitzetten. Je betaalt dan een prijs die is gebaseerd op het aantal dagen vanaf de laatste factuurperiode.

Dit principe geldt eveneens voor abonnementen van Eleven Sports, met de kanttekening dat passen van een jaar, een looptijd van 12 maanden hebben. Let hierbij op dat wanneer je niet tijdig actie onderneemt, de pas stilzwijgend verlengt wordt.

Hoe desactiveer ik het Orange Football pakket

Afzeggen of opzeggen blijft hetzelfde. Als je af wil van je abonnement op Orange Football, kun je contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 5000. Een medewerker zal de overeenkomst vervolgens beëindigen.

3 stappen voor het stopzetten van een Eleven Pass via de computer

Het afzeggen van een Eleven Pass via internet is gepiept in enkele korte stappen.

 • – Log in op de website van Elevensports
 • – Klik op de + naast ‘mijn abonnementen’
 • – Kies voor ‘annuleer mijn abonnement’

Heb je de pass gekocht via een smartphone met de besturingssystemen Android of Apple, dan is opzeggen vereist via de Google Play Store of Apple App Store.

Welke producten kun je afnemen via Orange

De producten die je bij Orange kunt afnemen zijn:

 • – Digitale televisie
 • – Internet
 • – Vast bellen
 • – Mobiele telefonie abonnementen
 • – Mobiele telefoons

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij Orange

Pluspunt bij Orange is dat wanneer je een combinatie van televisie, internet en mobiele telefonie afneemt, de zenders met internationaal voetbal van Eleven Sports helemaal gratis in je pakket zitten.

Niets betalen en toch kunnen kijken. Wie wil dat niet? Een ander voordeel is dat je deze zenders ook kunt zien via de Orange TV App, die is inbegrepen in je abonnement. Je download de applicatie, logt in en kunt op maximaal zeven verschillende toestellen tegelijk kijken.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij Orange

Afhankelijk van het pakket dat je hebt, worden de volgende competities uitgezonden.

Orange Football

Jupiler Pro League
D1B Pro League
Scooore Super League (vrouwen)
E-Sports

Eleven Sports International

UEFA Champions League
UEFA Nations League
FA Cup
EFL Cup
Bundesliga
La Liga
Serie A
Major League Soccer

Kun je voetbal herbekijken via Orange

Hoewel Orange interactieve televisie aanbiedt, bestaat er geen mogelijkheid tot het terugkijken van programma’s en live uitzendingen. Dat geldt voor de je thuissituatie, maar ook voor de applicatie Orange TV.

Wél mogelijk is opnemen. Wanneer je van tevoren al weet dat je een wedstrijd gaat missen, kun je een opname programmeren. Kijk je voetbal via de website of mobiele applicatie van Eleven Sports, dan is terugkijken mogelijk via de On Demand optie. Gemiste content kan worden herbekeken voor een maximale periode van 24 uur.

Op welke apparaten kan ik live voetbal kijken

Voetbal kijken is mogelijk via je televisie en via een mobiele applicatie, de Orange TV App. Dit kan op een tablet en smartphone. Het is dus niet mogelijk om televisie te kijken via een computer of laptop. Het zogeheten Web-TV is niet voorradig bij Orange.

Voor het downloaden van de Orange TV App, wendt je jezelf als Android gebruikers naar de Google Play Store. Heb je een iPhone of iPad, dan is de Apple App Store the place to be. Voetbal uit het internationale pakket van Eleven Sports, is te bekijken via een computer, tablet en smartphone.

Het gebruik via een computer vereist geen download, maar een geregistreerde account. Heb je deze nog niet, maak hem dan snel aan. Live duels kijken via de applicatie brengt een download met zich mee. Net als bij de Orange TV App, kunnen bezitters van een Android-toestel de Play Store raadplegen, terwijl de App Store voor Apple-klanten uitkomst biedt.

Welke software moet ik hebben om de apps te kunnen downloaden

Android apparaten zoals smartphones en tablets dienen minimaal te beschikken over versie 4.2

Om de Orange TV app optimaal te laten functioneren, is iOS versie 7.0 nodig op iPhones en iPads. Beschikt jouw apparaat hier niet over, kijk dan of er mogelijk updates voorradig zijn of koop een nieuw toestel via Orange 😉

Eleven Sports is wat dat betreft wat veeleisender. Android toestellen dienen minimaal te zijn voorzien van versie 4.4, terwijl Apple’s iPhones en Ipads tenminste op iOS versie 11.2 moeten draaien.

Kan ik Orange Football kijken via de app in het buitenland

Wanneer je op vakantie gaat en je hebt de Orange TV App gedownload, kun je daar door heel Europa gebruik van maken. Nergens op de website is een specifiek landenoverzicht te vinden, waarin staat aangegeven dat niet EU-landen als het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland zijn uitgezonderd. Ook de klantenservice geeft aan dat de app gewoon te gebruiken is op deze bestemmingen.

Is de app van Eleven Sports te bekijken in het buitenland

Voor liefhebbers van internationaal voetbal, is het downloaden van de Eleven Sports app een vereiste. Eleven Sports vermeldt op haar eigen website dat je de applicatie zorgeloos kunt gebruiken in de gehele Europese Unie. Daarmee worden feitelijk de lidstaten bedoeld. Uitzonderingen vormen de drie landen het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland.

Maar goed, je kunt dus in totaal binnen 27 landen die officieel lid zijn van de Europese Unie live voetbal kijken met de applicatie van Eleven Sports.

Hoeveel personen kunnen er tegelijk kijken op een Orange abonnement

Orange TV is te installeren op een ongelimiteerd aantal toestellen. Inclusief tv-decoders kun je met maximaal zeven personen tegelijk voetbal op tv kijken op slechts een abonnement. Dat vergt slechts een login.

Kan ik de Eleven Sports app met meerdere mensen tegelijk kijken

Eleven Sports hanteert een maximaal aantal van vier verschillende apparaten waarop haar applicatie te downloaden is.

Voorts kun je met een abonnement, op een apparaat tegelijk kijken. Kijkt een familielid of kennis via jouw login naar een wedstrijd, dan kun je op dat moment zelf niet kijken. Dat wordt dus goede afspraken maken onderling. Of via de banner van Voetbal Vandaag voor een spotprijs nog een pass afnemen.

Wat maakt Orange uniek volgens Voetbal Vandaag

Orange is uniek omdat het gebruikmaakt van het kabelnetwerk van Telenet en VOO, maar dezelfde diensten aanbiedt tegen een veel lagere prijs dan bovengenoemden. Het netwerk is uitgerold door heel België en bedient maar liefst 99% van de bevolking. De provider beschikt over zo’n 270.000 klanten die een combinatie van meerdere diensten afnemen.

Het meest unieke aan Orange, is dat deze groep klanten gratis kijkt naar de drie voetbalzenders van Eleven Sports met internationaal voetbal. Deze service is niet alleen geldbesparend, het is ook een mooie geste naar fans.

Mocht je nog twijfels hebben met betrekking tot een overstap, dan zou deze informatie de drempel moeten wegnemen. Het enige wat je hoeft te doen, is klikken op de banner van Voetbal Vandaag. De rest wijst zich vanzelf.

CONTACT DETAILS

Adres: Bourgetlaan 3, 1140 Brussel
Telefoonnummer: 0032 2745 9500
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Nee
Live Chat: Nee
Facebook: Orange | Verified Facebook Page
Facebook Messenger: Ja
Instagram: Orange Belgium (@orange_belgium) • Instagram photos and videos
Twitter: (19) Orange België (@OrangeBENL) / Twitter