BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij Online

Voetbal kijken bij provider Online is een schot in de roos, of beter gezegd: een kiezelharde streep in de kruising. Online weet namelijk wat voetballiefhebbers willen: Gratis voetbal kijken. Door het Premium zenderpakket ESPN Eredivisie in het basispakket op te nemen, voldoet de provider aan deze wensen.

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Online klanten via Voetbal Vandaag

Ben je nog geen klant bij tv-provider Online? Dat geeft niet. Zelfs de beste spits heeft wel eens een intikker gemist. Er komt immers altijd weer een volgende kans en dat geldt gelukkig ook voor jou. Voetbal Vandaag geeft je hierbij alvast de voorzet. Als je nu besluit om minimaal interactieve televisie en internet bij Online onder te brengen, staat daar een exclusieve aanbieding tegenover.

Je kunt nu profiteren van DSL internet met een snelheid van 100 Mb/s over het stabiele netwerk van KPN en 80 televisiezenders waarvan 54 in HD. De normale prijs hiervan bedraagt €47,95 per maand.

Regel je dit echter via de banner van Voetbal Vandaag, dan krijg je de drie zenders van ESPN Eredivisie helemaal gratis. Daar bovenop komt een pakketkorting van €17,95 gedurende zes maanden. Daarmee betaal je dus zes maanden lang maar €30,00 per maand en bespaar je €107,70.

Daar kun je bijvoorbeeld weer ESPN International en/of Ziggo Sport Totaal mee laten toevoegen, zodat je ook kunt genieten van voetbal over de grens. Zo kijk je op zaterdag bijvoorbeeld topvoetbal uit de Duitse Bundesliga, terwijl op donderdagen de UEFA Europa League op je wacht. Vanzelfsprekend kunnen ook ESPN International en Ziggo Sport Totaal dankzij Voetbal Vandaag tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Je pakt het voordeel van ESPN International voor slechts €9,95.

Ziggo Sport Totaal, zes sportzenders met de crème de la crème op Europees voetbalgebied, kun je tijdelijk aanvragen voor €13,95 per maand. Zowel ESPN international als Ziggo Sport Totaal is maandelijks opzegbaar. Wel zo makkelijk.

Welk voordeel hebben bestaande klanten bij tv en internet provider Online

Je hebt nieuwe spelers en voetballers die dezelfde club trouw blijven. Iemand die al jarenlang clubliefde toont, moet daar in de ogen van Voetbal Vandaag voor beloond worden.

Daarom kunnen ook bestaande klanten momenteel genieten van een speciale kortingsactie. Voeg ESPN International toe aan je huidige ESPN Eredivisie abonnement en krijg alle zes zenders (ESPN Compleet) voor €9,95 per maand. Zet je abonnement om van ESPN Eredivisie naar ESPN Compleet en kijk zes zenders voor €0,05 per kanaal.

Je financiën eventueel herstructureren door de Corona-situatie is volledig begrijpelijk. Het uitgeven van €0,05 cent per kanaal is echter volledig verklaarbaar en zorgt er voor dat je op andere fronten minder uitgeeft. Ook voor bestaande klanten geldt een tijdelijke prijsverlaging met betrekking tot Ziggo Sport Totaal. Dit Premium zenderpakket kun je via de banner meteen aan je abonnement toevoegen.

Kijk meteen even in de tv gids van Voetbal Vandaag welke wedstrijd(en) je vanavond gaat kijken.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

5 stappen voor het toevoegen van een abonnement bij Online

Huidige klanten van Online kunnen een zenderpakket toevoegen door onderstaande stappen te volgen.

 • – Klik op de website van Online rechts bovenin de balk op Mijn Online
 • – Klik op Mijn Producten
 • – Selecteer ESPN International en/of Ziggo Sport Totaal
 • – Klik op toevoegen
 • – Bevestig je bestelling

Wat zijn de kosten van zenderpakketten bij Online

Op het gebied van voetbalzenders, hoef je niet meer te denken aan de kanalen ESPN 1, 2 en 3. Deze zenders zijn immers al opgenomen in je basispakket. De twee overige pakketten die worden aangeboden zijn:

Pakket Kosten per maand
ESPN International €9,95
Ziggo Sport Totaal €13,95

Hoe betaal je een rekening bij Online en op welke wijze

Bij Online wordt je factuur vooraf opgesteld. Dat betekent dat je maandelijks je abonnementskosten vooruit betaalt.

Betalen kan per automatische incasso op per acceptgiro. Is automatisch afschrijven om de een of andere reden niet gelukt, dan krijg je van Online een e-mail een e-mail met een betaalverzoek. Deze kun je voldoen met iDeal.

Wat is de contractduur van een zenderpakket en hoe zeg ik op bij Online

De Premium zenderpakketten ESPN International en Ziggo Sport Totaal zijn maandelijks opzegbaar. Dat houdt in dat wanneer je een pakket opzegt, de daadwerkelijke afloopdatum een maand vooruit ligt.

Voor beëindiging van een of meerdere pakketten, kun je terecht binnen de omgeving van Mijn Online. Je kunt dit echter ook via de live chatfunctie of het telefoonnummer 088 – 0038500 doorgeven.

Welke producten biedt Online allemaal aan

Interactieve televisie van Online wordt verzorgd door Canal Digitaal. Dat betekent dat je kijkt binnen de interface van Canal Digitaal. Alle diensten die bij Online kunnen worden afgenomen zijn:

 • – Interactieve televisie
  – Internet (DSL of Glasvezel)
  – Vast bellen

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken via Online

Een groot voordeel van voetbal op tv kijken via Online is natuurlijk het gratis afnemen van ESPN Eredivisie. Daarnaast verloopt interactieve televisie van Online via Canal Digitaal. Daarmee is niet alleen beeldkwaliteit overgenomen, maar kun je als klant eveneens gratis gebruik maken van de Canal Digitaal app met daarbij de functies Programma gemist, terugspoelen, pauzeren en opnemen.

Zoals je merkt is er in vergelijking met een hele rits andere providers veel service vanuit de kant van Online.

Welke voetbalcompetities kun je kijken met de zenderpakketten van Online

ESPN Eredivisie (kanalen 405, 406 en 407)

Eredivisie
Keuken Kampioen Divisie
Tweede Divisie
Eredivisie Vrouwen
TOTO KNVB Beker
Johan Cruijff Schaal

ESPN International (kanalen 408, 409 en 410)

Bundesliga
UEFA Europa League
MLS (Major League Soccer)
Copa Sudamericana
Copa Libertadores

Ziggo Sport Totaal (kanalen 420, 42, 422, 423, 424 en 425)

Premier League
Serie A
La Liga
Pro League
UEFA Champions League
FA Cup
League Cup
Copa del Rey
UEFA Nations League
WK 2022 kwalificatieduels

Hoe kun je voetbal terugkijken bij Online

Op Voetbal Vandaag kan je terecht voor het voetbalprogramma van vanavond op tv. Een overzicht van alle wedstrijden die worden uitgezonden. Wanneer je dan toch wat later thuis bent is er nog altijd de mogelijkheid om wedstrijden terug te kijken.

Voetbal terugkijken bij Online werkt via interactieve televisie, of via de TV App van Canal Digitaal. Je kunt hierbij de volgende stappen aanhouden.

 • – Ga binnen het menu van je interactieve televisie of binnen de omgeving van de App naar het kopje ‘TV Gemist’.
  – Zoek via de TV gids naar het programma die je gemist hebt.
  – Klik op de desbetreffende uitzending

Wil je terugspoelen naar het begin van een aflevering, dan zoek je dit programma op. Middels je afstandsbediening druk je op de ‘terug knop’, dat symbool staat voor de knop met het pijltje naar links. Binnen de app druk je letter op de ‘terug knop’ voor Begin Gemist.

Op welke apparaten kan ik voetbal kijken bij Online

Naast voetbal kijken op je televisie, kun je ook genieten van live wedstrijden op een computer, tablet en smartphone. Hiervoor is geen ESPN Watch of Ziggo Sport Totaal App vereist, maar zoals gezegd de TV App van Canal Digitaal.

Gebruik je een computer of laptop, dan hoef je geen app te downloaden. Je klikt op de website van Online bovenin de balk op ‘Nu TV Kijken’.

Hierna wordt je doorgeleid naar de website van Canal Digitaal, waar je kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van Online. Na het succesvol aanmelden, kom je terecht in de digitale omgeving waar je zenders kunt selecteren om te kijken.

Qua tablets en smartphones zit de vork iets anders in de steel. Om de TV App van Canal Digitaal te downloaden op je Android of Apple toestel, zijn de volgende voorwaarden vereist.

Smartphones en tablets

Op een Android-toestel dat minimaal functioneert op versie 4.4, ga je met je telefoon naar Google Play.

Je download de app, waarna je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord van Online. Je hoeft dus niets te koppelen.

Voor Apple klanten werkt de app optimaal vanaf iOS versie 10. Downloaden verloopt via de App Store. Na de installatie meld je jezelf aan met de gebruikersgegevens van Online, waarna je direct toegang krijgt.

Kan ik voetbal in het buitenland kijken via Online

Voetbal kijken vanuit het buitenland is bij Online is mogelijk dankzij de Canal Digitaal TV App. Je logt zoals gebruikelijk in met je gebruikersnaam en wachtwoord van online en kunt direct beginnen met kijken. Natuurlijk is een gebied met een degelijk Wi-Fi signaal, 3G, 4G of 5G vereist.

Daarnaast zijn er enkele landen weliswaar gelegen binnen het Europese continent, maar geen lidstaat. Dit zijn het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland. Verblijf je op een locatie binnen een van deze landen, dan kun je helaas geen gebruik maken van de Canal Digitaal App.

Met hoeveel personen kan ik tegelijk kijken op een abonnement bij Online

De TV App van Canal Digitaal is te installeren op vijf verschillende apparaten. Je kunt op twee apparaten tegelijk kijken. Wil jij dus voetbal kijken maar heeft je partner zijn/haar zinnen gezet op een ander programma, dan kijken jullie afzonderlijk van elkaar live televisie.

Wat maakt Online uniek

Online is allereerst uniek om de prijs-kwaliteitverhouding. Er is geen provider te vinden waarbij je voor televisie en internet dusdanig weinig maandelijkse kosten hebt. Dat je daar ook nog eens gratis ESPN Eredivisie bij krijgt, is een welkom cadeau.

Waarom Online de overtreffend trap van uniek verdient, is het aanbieden van interactieve televisie via de veelzijdigheid van de TV App van Canal Digitaal.

Met 80 zenders waarvan 54 in High Definition (HD) en daarbij de functies Programma Gemist, Begin Gemist, pauzeren en opnemen heb je als voetbalkijker alle benodigdheden voor een spannende wedstrijd.

Overweeg je een alternatief zoals bijvoorbeeld Orange als TV Provider

Wanneer je gaat winkelen is het goed om je opties te vergelijken. Op Voetbal Vandaag hebben we iedere beschikbare TV provider onder de loep genomen. Zo is Orange een goed voorbeeld van een alternatief om geen wedstrijd meer te missen. Vergelijk Orange met Online om te zien wat voor jou de beste keuze is om voetbal op tv te kijken.

CONTACT DETAILS

Adres: Postbus 460, 1200 AL, Hilversum
Telefoonnummer: 088-0038500
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Nee
Live Chat: Ja
Facebook: Online.nl – Startpagina | Facebook
Instagram: Online.nl (@onlinepuntnl) • Instagram-foto’s en -video’s
Twitter: (19) Onlinepuntnl (@onlinepuntnl) / Twitter