BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal op tv morgen

Voetbal op tv morgen is dé pagina binnen de website van Voetbal Vandaag waarbij je direct kunt zien welke wedstrijden er morgen worden gespeeld. Door te selecteren op tijd, komen de wedstrijden op chronologische volgorde onder elkaar te staan op aanvangstijdstip.

Het voetbal op tv morgen is ook te selecteren op competitie. In dat geval wordt er geen rekening meer gehouden met tijd, maar komen er blokken onder elkaar te staan waarin je wedstrijden staan gerangschikt op competitie.

Wanneer je van plan bent morgen voetbal op tv te kijken, check dan het zenderlogo dat naast het desbetreffende duel staat. Je weet daarmee precies op welke zender je moet zijn. Aan de rechterzijde van de pagina, staat een overzicht van tv providers die deze zender in hun pakket hebben opgenomen. Je vindt meer informatie door op een leverancier te klikken.

Het voetbal morgen op tv uit Nederland, Europa en de Verenigde Staten

Met uitzondering van de zomerstop, en winterpauze in sommige landen, is voetbal op tv bijna dagelijkse kost. Ga maar eens na welke hoog aangeschreven competities er in Europa naast de Nederlandse Eredivisie bestaan.

Met voetbal op tv morgen zit het dus wel goed. Vervolgvragen die echter komen kijken, bestaan uit:

– In welke landen wordt er gespeeld?
– Welke wedstrijden staan daar op het programma?
– Hoe laat wordt er afgetrapt?
– Op welke zender kan ik kijken?
– Moet ik hiervoor betalen en hoeveel?

Voetbal Vandaag presenteert de antwoorden op deze vragen gezamenlijk in een overzichtelijke tv gids die niets aan het toeval overlaat. De volgende paragraaf bevat een stap-voor-stap handleiding van de gids zodat het voetbal op tv morgen direct wordt voorgeschoteld.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Voetbal op tv morgen vinden in de tv gids is eenvoudig en doeltreffend

Bovenaan deze pagina kun je naar voetbal op tv zoeken binnen drie categorieën: vandaag, morgen en deze week.

Wanneer je op ‘morgen’ klikt, krijg je direct een opsomming van alle competities met wedstrijden die een dag later dan vandaag op de planning staan. Om zeker te weten dat je ook daadwerkelijk een etmaal in de toekomst kijkt, zie je aan de linkerkant de datum staan. Precies daaronder wordt het logo afgebeeld van het land waarin er gespeeld wordt, met daarnaast de competitienaam.

Is er morgen voetbal op tv in Engeland, dan zie je een miniatuurafbeelding van de nationale vlag met daarnaast de naam van de competitie waar het om gaat. Dit kan natuurlijk de Premier League zijn, of bijvoorbeeld de FA Cup. Het is belangrijk om te vermelden dat wanneer er morgen voetbal op tv is in een van de hoogste Nederlandse competities, deze wedstrijd(en) standaard als eerst worden weergegeven. Dit vanuit het oogpunt dat Voetbal Vandaag een van nature sterke connectie heeft met voetbal van eigen bodem.

Fortuna Sittard | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma

Een filter gebruiken voor een selectie van alle wedstrijden

Nu je het overzicht voor je hebt, kan het zijn dat er een hele rits aan competities en wedstrijden opduikt. Voetbal Vandaag begrijpt als geen ander dat je weinig zin hebt om ellenlang te scrollen.

Het goede nieuws is: Dat hoeft ook niet. Met een geïntegreerde filter pas je namelijk eenvoudig criteria toe die ertoe leiden dat je uitkomt bij het voetbal op tv morgen naar wens. Je kunt selecteren op:

Tijd

Zodra je op tijd klikt, verschijnen de wedstrijden van het voetbal op tv morgen in volgorde van aanvangstijdstippen. Beginnen er bijvoorbeeld twee wedstrijden om 15.00 uur en drie om 18.00 uur? Dan wordt het op die manier onder elkaar opgesomd.

Competitie

Zodra je voor jezelf hebt bepaald binnen welke league je morgen voetbal op tv wil kijken, of gewoon benieuwd bent naar het programma, klik je op de knop ‘competitie’. Het overzicht wordt daar direct gerangschikt op competitie.

Voetbal Vandaag - Sitemap image-left

Op welke zenders kan ik het voetbal op tv morgen bekijken

Juist omdat er zoveel aanbod is, gaat dat gepaard met een aantal zenders die elk over bepaalde uitzendrechten beschikken. Rechts naast de wedstrijden in de tv gids, plaatst Voetbal Vandaag daarom speciaal voor jou het logo en de naam van de zender. Daardoor weet je in een oogopslag waar je de televisie op moet afstemmen om te kunnen kijken.

Staat er een wedstrijd uit het Spaanse bekertoernooi Copa del Rey op het programma, dan zie je het logo van Ziggo. Deze tv-provider beschikt namelijk als enige over de rechten deze competitie uit te mogen zenden.

Is voetbal kijken altijd gratis en waarom moet ik betalen

Voetbalwedstrijden kijken op tv kan op twee manieren: Gratis of in extra abonnementsvorm. De duels die volledig gratis te bekijken zijn, worden uitgezonden op zenders die door je tv-provider zijn opgenomen in het basispakket. Deze zenders krijg je ‘gratis’ bij het afsluiten van een televisiecontract. De zenderbaas bepaalt hierbij, afhankelijk van de rechten, welke affiches er op welk kanaal wordt uitgezonden.

Optie nummer twee geeft je veel meer keuzemogelijkheden en eveneens flink meer kanalen. Dit zijn de zogenaamde extra zenderpakketten. Live wedstrijden uit nationale en buitenlandse competities vallen meestal onder zo’n abonnementsvorm. Om toegang te krijgen betaal je een bepaald bedrag per wedstrijd, dag, week of maand. Het is interessant om te weten waarom je soms moet betalen voor het kunnen bekijken van voetbal op tv morgen.

Het bemachtigen van uitzendrechten is voor tv providers een prijzige hobby. De maatschappij waarbij je bent aangesloten, bepaalt of de inkomsten van uitzenden afhankelijk zijn van reclameblokken en kijkcijfers, of in de vorm van abonnementskosten. In feite worden er bij wedstrijden achter een ‘betaalmuur’ kosten in rekening gebracht voor het doorsluizen van het signaal vanuit de provider-locatie, naar de televisie op jouw woonadres.

Bij welke provider kan ik het best morgen voetbal op tv kijken

Geheel aan de rechterzijde op deze pagina, staan twee widgets onder elkaar met namen van alle Nederlandse en Belgische tv-providers waarop je voetbal op tv morgen kunt bekijken.

Door te klikken op een of meerdere providers, krijg je een gespecificeerd overzicht met alle relevante informatie op het gebied van het aanbieden van voetbalzenders. Dat varieert van de inhoud van pakketten, tot aan de contractduur en natuurlijk de maandelijkse kosten die hiermee gemoeid zijn.

De titel ‘beste tv-provider’ is een persoonlijke keuze die voornamelijk genomen wordt op basis van behoeften. Jij kijkt misschien graag naar de Eredivisie, terwijl je buurman bijvoorbeeld verzot is op de Bundesliga.

De lijst met tv-providers geeft je in ieder geval opties. Zie het als een extra service om jouw kijkervaring te optimaliseren. Ben je momenteel aangesloten bij een tv-provider, maar kom je tot de conclusie dat je voor het voetbal op tv morgen bij een andere aanbieder uiteindelijk beter af bent? Via Voetbal Vandaag krijg je een exclusieve aanbieding om over te stappen.