BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Voetbal kijken bij KPN

Voetbal kijken bij KPN is de real deal. Breng de ambiance van het voetbalstadion naar je woonkamer met de twee zenderpakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal.

Met live Nederlands voetbal en wedstrijden uit buitenlandse topcompetities haal je het beste van twee werelden in huis.

Exclusieve aanbieding voor KPN bij Voetbal Vandaag

Bij Voetbal Vandaag wordt je beloond voor het kijken van live voetbal. Wie vandaag nog besluit om niet langer achter de feiten aan te lopen, wordt klant bij KPN. Zo simpel liggen de feiten.

Voetbal Vandaag spreekt de taal van voetballiefhebbers en heeft daarom een lekkere korting voor nieuwe klanten.

Sluit je thuisproducten televisie en internet aan bij KPN en voeg daar ook mobiele telefonie aan toe. Je krijgt niet alleen de eerste zes maanden abonnementskorting, maar betaalt ook nog eens €5,00 per maand minder voor ESPN Compleet.

Dat betekent een waanzinnig bedrag van €7,99 per maand. Ter vergelijking: Het bestellen van 1 losse wedstrijd kost bij KPN €6,00.

Voor €6,00 kijk je 90 minuten. Voor slechts €2,00 meer kijk je dertig volledige dagen. Do we need to say more?

Ook voor buitenlands voetbal en andere sporten is KPN de aangewezen plek. Neem tijdelijk Ziggo Sport Totaal voor €14,99 per maand. Ook hier geldt het principe dat het voor dit bedrag de moeite niet waard is om het over te slaan. Helemaal wanneer je beseft dat je met ESPN Compleet en Ziggo Sport twaalf zenders vol met voetbal hebt.

Voetbal Vandaag denkt natuurlijk ook aan bestaande KPN klanten

Heb jij al interactieve televisie van KPN? Ook jij kunt dan voor een dubbeltje op de eerste rij zitten of beter gezegd: lekker luxueus in een business-seat in de vorm van je eigen bankstel.
Comfortabeler is bijna onmogelijk.

KPN klanten die interactieve televisie en internet afnemen van deze provider, kunnen nu via deze banner ESPN Compleet kijken binnen 15 minuten na het aansluiten. Voor maar €12,99 kijk je alle zes zenders.

Het kan echter goedkoper. Het is fijn om al je diensten bij een provider onder te brengen. Daarmee heb je overzicht en het levert je een onwijs dikke korting op. Bij het afsluiten van een jaarabonnement, krijg je de eerste zes maanden meer dan twintig euro korting op je abonnementskosten.

Daar komt nog bij dat wanneer je bij tv, internet en mobiele telefonie bij KPN, ook ESPN Compleet krijgt voor een lachwekkend laag bedrag van €7,99 per maand. Dit is maandelijks opzegbaar en zolang je thuisabonnement loopt, te allen tijde weer aan te sluiten voor hetzelfde bedrag.

Het premium zenderpakket Ziggo Sport Totaal bedraagt voor bestaande klanten €14,99 per maand. Hier geldt momenteel geen korting op, maar anderzijds praten we hier over 50 cent per dag voor non-stop voetbal.

7 stappen voor het afsluiten van je abonnement

 • ▶️ Log in met je KPN ID en wachtwoord
  ▶️ Selecteer het ‘Thuis’ product
  ▶️ Kies voor ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal
  ▶️ Klik op toevoegen
  ▶️ Kies voor ‘Kosten straks’
  ▶️ Plaats een vinkje in het venster met ‘Ja, ik ga akkoord’
  ▶️ Bevestig met de knop ‘Plaats bestelling’

Kosten van een abonnement en voetbalpakketten

Naast de gratis zender ESPN 1 op kanaal 14 kun je bij KPN kiezen tussen een van de twee, of beide, voetbalpakketten

 • ESPN Compleet

 • Ziggo Sport Totaal

ESPN Compleet wordt standaard aangeboden tegen een maandelijks tarief van €12,99, maar dat kan dus veel goedkoper. Voor Ziggo Sport Totaal geldt een kostprijs van €14,99 per kalendermaand. Bij het afnemen van beide pakketten bedraagt de totaalprijs dus €27,98 per maand.

Wat zijn de betaalopties voor een zenderpakket bij KPN

Afrekenen gebeurt bij KPN via je factuur. Dat betekent dat je geen iDeal of creditkaarten nodig hebt.

Op de digitale nota staan een of beide abonnementen en bijbehorende prijzen overzichtelijk onder de producten die je afneemt.

Wat is de contractduur bij KPN en hoe werkt opzeggen

Tv-abonnementen van KPN kun je afsluiten met een contractduur van 12 maanden, of je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbare vorm.

Kies je voor een eenjarig contract, dan kun je na afloop elke maand opzeggen. Bij maandelijks opzegbare varianten kun je het zenderpakket dagelijks uitschakelen via MijnKPN.

Bij KPN betaal je abonnementstarieven vooruit. Op de eerstvolgende factuur worden teveel betaalde kosten vervolgens in mindering gebracht.

Welke diensten kun je afnemen bij KPN

Bij KPN kun je een Alles-in-1 Pakket afsluiten met daarin de diensten interactieve televisie, internet en telefonie. Om voetbal te kunnen kijken, heb je minimaal interactieve televisie en internet nodig.

Om over te gaan op KPN Compleet, voeg je een of meerdere mobiele telefonie abonnementen aan toevoegen.

Wat zijn de voordelen van voetbal op tv kijken bij KPN

Voetbal op tv kijken bij KPN brengt letterlijk voordelen met zich mee middels KPN Hussel. Bij het minimaal combineren van internet en mobiel krijg je namelijk €5,00 extra korting op ESPN Compleet.

Daarnaast is de mogelijkheid tot maandelijks aanpassen. Als je wil kun je bijvoorbeeld switchen tussen ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal zonder bijkomende kosten, waarbij de verandering per direct in werking treed.

Extra aantrekkelijk is natuurlijk de mogelijkheid tot maandelijks opzeggen. Alle reden dus om hier gebruik van te maken.


Welke voetbalcompetities kun je kijken bij KPN

Het aanbod van competities binnen de twee zenderpakketten is gigantisch, maar dat is ook waarnaar je op zoek bent. Bij ESPN Compleet krijg je topvoetbal uit onderstaande competities:

 • Eredivisie

 • Keuken Kampioen Divisie

 • Tweede Divisie

 • Eredivisie Vrouwen

 • TOTO KNVB Beker

 • Johan Cruijff Schaal

 • Bundesliga

 • UEFA Europa League

 • MLS (Major League Soccer)

 • Copa Sudamericana

 • Copa Libertadores

En dat is nog niet alles. Wanneer je Ziggo Sport Totaal toevoegt aan je abonnement, komen daar de volgende competities bovenop:

 • Premier League

 • Serie A

 • La Liga

 • Pro League

 • UEFA Champions League

 • FA Cup

 • League Cup

 • Copa del Rey

 • UEFA Nations League

 • WK 2022 kwalificatieduels

   


Voetbal kijken bij KPN op een mobiele telefoon of tablet

KPN heeft een eigen applicatie, genaamd iTV. Met deze app kun je binnen de straal van je thuis Wi-Fi signaal de zender ESPN 1 kijken.

Zodra je geen gebruik meer maakt van je thuisnetwerk, is het niet mogelijk om zenders uit je ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal pakketten via een smartphone en/of tablet te bekijken.

De enig overgebleven mogelijkheid, is het downloaden en activeren van de speciale applicaties ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal Go.

5 stappen om KPN te koppelen met ESPN Watch

De eerste stap is het downloaden van de app. Dit is mogelijk voor gebruikers van Android toestellen met minimaal versie 5.0. Bij Apple iPhones en iPads geldt een standaard van iOS versie 13.

Na het downloaden maak je de koppeling. Dit kun je zowel binnen de omgeving van de app, als via een computer doen. Volg onderstaand stappenplan voor een succesvolle koppeling.

 • ▶️ Surf naar espn.nl
  ▶️ Gebruik om in te loggen een actieve account of maak een nieuwe
  ▶️ Ga naar je accountinstellingen
  ▶️ Kies voor ‘TV abonnement activeren’ of ‘Beheer TV-aanbieder’
  ▶️ Selecteer KPN
  ▶️ Voer je KPN klantnummer en KPN pincode in
  ▶️ Als de gegevens correct zijn ingevuld volgt de koppeling automatisch

Hoe koppel ik mijn Ziggo abonnement aan KPN

De zenders van Ziggo Sport Totaal kunnen slechts bekeken worden via het downloaden van de app Ziggo Sport Totaal Go. Dit is dus niet mogelijk met de KPN iTV applicatie.

Nadat het downloaden koppel je jouw zenderpakket dat je via KPN hebt afgesloten aan Ziggo Sport. Dit doe je als volgt.

 • ▶️ Ga naar www.go.ziggosporttotaal.nl/login
  ▶️ Selecteer KPN
  ▶️ Voer je inloggegevens van KPN in
  ▶️ Maak een account aan om in te loggen in de app
  ▶️ Kies opnieuw voor inloggen en selecteer ditmaal Ziggo Sport Totaal als provider
  ▶️ De koppeling is nu tot stand gebracht

Voetbal gemist bij KPN? Terugkijken doe je zo

Hoewel voetbal een prominente plek inneemt in ons leven, komt het wel eens voor dat je per abuis een wedstrijd of programma mist. Dan is het prettig om te weten dat je tot wel zeven dagen kunt terugkijken.

Dit doe je door binnen de interactieve omgeving van je televisie met de knoppen ‘Gids’ of ‘Terugkijken’.

Hoe kan ik voetbal kijken bij KPN in het buitenland

Speciaal voor de mensen die tijdens een welverdiende vakantie, of bijvoorbeeld zakenreis voetbal willen kijken, is er de iTV-applicatie. Door deze te downloaden voor vertrek of op locatie (met WiFi), zorg je dat je niets mist.

Met ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal heb je toegang tot je zenderpakket in elk land dat behoort tot de Europese Unie. De drie landen Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland maken hier geen deel van uit. Verblijf je in een van deze landen, dan kun je helaas geen gebruik maken van de dienst.

Hoeveel personen kunnen gebruik maken van een enkel abonnement

KPN maakt voetbal kijken via de applicatie of internet mogelijk voor meerdere mensen uit een huishouden, of bijvoorbeeld een kennissenkring of vriendengroep.

Met de inloggegevens van een betalende klant, kan er in totaal op drie apparaten voetbal worden gekeken. Hierbij telt de tv-ontvanger niet mee, waardoor het maximale aantal zelfs op vier terechtkomt.

Wat maakt de tv provider KPN uniek

Wat KPN in onze ogen uniek maakt, is de sterke band die het bedrijf al jaren heeft met voetbal.

Zo was KPN van 1990 tot en met 2002 hoofdsponsor van de Eredivisie, waarbij de competitie drie verschillende namen droeg.

– PTT Telecompetitie (1990 – 1999)
– KPN Telecompetitie (1999 – 2000)
– KPN Eredivisie ( 2000 – 2002)

Na een betrekkelijk lange pauze van 12 jaar verbond het bedrijf zich in 2014 als Official Partner wederom aan Nederlands hoogste voetbalcompetitie.

Dit werd met ingang van het seizoen 2017/2018 omgezet in wederom het hoofdsponsorschap. In de contractuele afspraken werd een termijn van vier seizoenen opgenomen, waarbij de Eredivisie geen naamswijziging is ondergaan.

Als je bovenstaande feiten combineert met alle voordelen in eerder genoemde paragrafen, kun je concluderen dat er geen enkele reden is om voor het afnemen van ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal niet voor KPN te kiezen.

Vergelijk de prijzen en kijk ook eens bij Delta voor een alternatief aanbod

Als Nederlanders ergens bekend om staan, is het wel om het zuinig zijn met de uitgaven. Het kassabonnetje tot op de cent controleren is zo langzamerhand volkssport nummer één.

Als je dit vertaalt naar voetbalpakketten bij tv providers, is het simpelweg logisch dat je de verschillende tv-providers naar elkaar zet alvorens je een keuze maakt.

Zo kan Delta bijvoorbeeld een beter pakket aanbieden. Het is ook mogelijk dat je bij tv providers dezelfde pakketten aantreft, waarbij de ene aanbieder iets goedkoper is. Verschil nummer drie kan zitten in bijvoorbeeld een bonus, waardoor je een aantal maanden gratis kijkt.

XS4ALL is ook onderdeel van KPN

Inmiddels heb je een heel goed beeld van wat KPN voor je kan doen. KPN heeft een aantal jaar geleden XS4all overgenomen. XS4all heeft een eigen aanbod als tv provider waar je ook aanvullende voetbalpakketten kunt bestellen.

CONTACT DETAILS

Adres: KPN B.V. Wilhelminakade 123, 3072 AP Rotterdam
Telefoonnummer: 0800-0402
E-mailadres: Niet van toepassing
Facebook: www.facebook.com/KPN/
Instagram: Kpn.nl (@kpn.nl) • Instagram photos and videos
Twitter: @KPN