BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

ESPN

ESPN is een digitaal tv-kanaal waar je een abonnement op kunt nemen en live Nederlands voetbal kunt kijken.

Je kunt deze eenvoudig via jouw digitale tv provider afsluiten. Heb jij KPN, Ziggo, Caiway, Telfort of XS4all? Dan is het zelfs mogelijk om een losse dagpas aan te schaffen voor een specifieke wedstrijd die je wilt kijken.

Wanneer je een ESPN Sports abonnement afsluit, heb je de keuze tussen drie pakketten: Eredivisie, International en Compleet. De prijzen zijn per provider verschillend.

Ben jij op zoek naar een actueel overzicht van alle voetbalwedstrijden die in Nederland worden gespeeld? Dan ben je bij de ESPN-pagina van Voetbal Vandaag aan het juiste adres. Op deze pagina tref je een uitgebreid overzicht van alle wedstrijden die de komende zeven dagen op de agenda staan. Dit zijn wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het TOTO KNVB Bekertoernooi.

Maak kennis met Entertainment and Sports Programming Network

ESPN staat voor Entertainment and Sports Programming Network. ESPN is een Amerikaans kabeltelevisienetwerk dat wereldwijd 24 uur per dag sportgerelateerde programma’s uitzendt.

ESPN is voor 80% in handen van The Walt Disney Company. De resterende 20% is eigendom van Hearst Communications. Eind 2020 heeft de Entertainment and Sports Programming Network de zender Fox Sports overgenomen.

Voor kijkers van Fox Sports brengt de overname, behalve een naamswijziging, weinig veranderingen met zich mee. Zowel de televisie kanalen als de applicatie werken op dezelfde manier.

ESPN-logo-op-voetbal-vandaag image-left

Hoe je naar Nederlands voetbal kan kijken op de zenders van ESPN

Nederlands voetbal is exclusief te zien op ESPN. Je kunt de wedstrijden op twee manieren bekijken.

Allereerst is het mogelijk om via GO, de mobiele applicatie, een losse wedstrijd aan te schaffen. Met deze livestream heb je toegang tot slechts één wedstrijd en ben je niet gebonden aan een abonnementsvorm.

Niets willen missen is de perfecte reden om te kiezen voor een ESPN abonnement. Dit is op de lange termijn veel voordeliger dan het kopen van losse wedstrijden. Je kunt bij je tv-provider terecht voor informatie over verschillende pakketten en het afsluiten van een overeenkomst.

<!– Lees meer –>

Voetbal Vandaag zorgt voor een uitgebreid overzicht van alle wedstrijden die worden gespeeld in de Eredivisie, Tweede Divisie, Keuken Kampioen Divisie of het TOTO KNVB Bekertoernooi.

Daarnaast besteed Voetbal Vandaag aandacht aan internationaal voetbal. Met de handige filter-optie kun je zoeken op competitie en data.

Heb je de wedstrijd van je keuze gevonden? Dan staat behalve het tijdstip ook zender waarop deze bekijken is vermeldt in het overzicht.

Sparta Rotterdam clubpagina met de stand, uitslagen en programma

ESPN Live stream, voetbal kijken terwijl je onderweg bent

Soms komt het voor dat je bent aangewezen op je mobiele telefoon als het gaat om voetbal kijken. ESPN live speelt daar prima op in door middel van de mobiele applicatie GO, dat livestreams verzorgt. Wat je ook aan het doen bent, zolang je de mogelijkheid hebt om op je telefoon te kijken is GO het verlengstuk voor livestreams.

In het overzicht van voetbalwedstrijden heeft Voetbal Vandaag de speciale livestream pagina. Op die manier kun je zien welke zenders livestreams aanbieden.

De actuele ESPN tv gids zie je op voetbal vandaag

Voetbal Vandaag verzorgt geen livestreams, laat dat helder zijn. Dat kan ook niet, aangezien ESPN daar een monopoliepositie op heeft door middel van betaalde rechten.

Wél zie je in de tv gids een overzicht van alle wedstrijden die worden gespeeld in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het TOTO KNVB bekertoernooi. Vanzelfsprekend is ook het internationale voetbal tot in de puntjes verzorgd.

De ingebouwde filter optie geeft je de mogelijkheid de tv gids aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Dit kan op datums, clubs en tijdstippen.

Voor buitenlands voetbal kun je eveneens bij ESPN terecht. Zo worden er wedstrijden uit bijvoorbeeld de Engelse Premier League, La Liga uit Spanje, de Italiaanse Serie A en de Duitse Bundesliga aangeboden.

Abonneer op ESPN en mis geen enkele wedstrijd meer

Een abonnement afsluiten bij ESPN is zoals gezegd alleen mogelijk via de tv-aanbieder waarmee je een overeenkomst hebt.

Voordat je een abonnement afsluit, is het raadzaam om de verschillende keuzemogelijkheden door te lopen. Daardoor neem je een pakket dat aansluit op je wensen.

Wat betreft de tarieven, deze worden bepaald door de aanbieders. Dit kan per provider afwijken omdat men zelf een bepaalde klantprijs koppelt aan het af te nemen product.

De Voetbal op TV providers die dit product aanbieden staan hieronder genoteerd in combinatie met de zendernummers.

  • KPN: Kanaal 221 t/m 226
  • Ziggo: Kanaal 421 t/m 426
  • XS4All: Kanaal 221 t/m 226
  • Caiway: Kanaal 318 t/m 323
  • T-Mobile: Kanaal 151 t/m 155
  • Delta: Kanaal 421 t/m 426

Staat jouw tv-provider hier niet bij? Neem dan contact met hen op en vraag naar de mogelijkheden.

Ben je niet in het bezit van een tv-abonnement, dan ben je aangewezen op je mobiele telefoon. Heb je die toevallig ook niet, dan kun je altijd proberen om in een lokaal café het voetbal vanavond mee te pikken.

Of in de tuin voor het raam van een gezin dat ESPN kijkt. Dat scheelt abonnementskosten.