BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal op tv deze week

Voetbal op tv deze week is de pagina waarmee je het gehele wedstrijdprogramma voor de komende zeven dagen in een overzicht krijgt te zien. Onder elkaar verschijnen de meest belangrijke duels die vandaag, morgen en de rest van de week op de planning staan. Daardoor kun je mooi uitzoeken voor welke duels je wil gaan zitten.

Als toevoeging kun je zien op welke zenders de wedstrijden worden uitgezonden en via welke Nederlandse en Belgische providers je op televisie kunt kijken.

Nederlands en internationaal voetbal op tv deze week

Quizvraag: hoe lang geleden was er voor het laatst langer dan een week geen voetbal op tv? De corona pandemie en de jaarlijkse zomerstop niet meegerekend. Degene die het juiste antwoord heeft mag zich melden voor een officiële Voetbal Vandaag-balpen. Daar kun je dan direct al het voetbal op tv deze week mee in je agenda schrijven.

Het komt dus weinig tot nooit voor dat er binnen 168 uur vanaf het moment dat je kijkt, geen enkel duel in het schema staat. De verschillende tijdzones in Europa zijn niet heel erg divers, er zit hoogstens een uurtje tussen. Wanneer het in Nederland echter zo’n beetje bedtijd is, kun je vaak nog genieten van Amerikaans voetbal op tv. Deze week staat er vast wel weer een speelronde uit de Major League Soccer op het programma.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Selecteer het voetbal op tv deze week op tijd of competitie

Zoals gezegd is er bijna altijd wel voetbal op tv deze week. Om direct naar het overzicht te gaan, scroll je naar boven op deze pagina. De eerste wedstrijd die je ziet, is degene waarbij binnen de kortste tijd vanaf het moment van kijken wordt afgetrapt. Arriveer je dus op de pagina om bijvoorbeeld 18.00 uur en vangt het eerstkomende duel om 19.00 uur aan, dan wordt dat duel als eerst getoond.

De wedstrijden die daaronder komen, staan in eerste instantie op chronologische volgorde gerangschikt op tijd en datum.

Dat betekent dat er geen rekening gehouden wordt met het verschil in competities. Om het voor jezelf overzichtelijker te maken, kun het overzicht van het voetbal op tv deze week instellen op competitie. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar het voetbal op tv deze week uit Italië, klik je rechts bovenaan op het woord ‘competitie’.

Wat er nu gebeurt, is dat er een volgorde wordt opgesteld waarin je alle wedstrijden binnen een bepaalde competitie ziet. Super handig en overzichtelijk dus.

 

Fortuna Sittard | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma

Welke zenders verzorgen deze week voetbal op tv vandaag en morgen

Als extra service is dat er direct duidelijk wordt op welke zender je het voetbal op tv deze week kunt bekijken. Of je kan filteren op voetbal op tv vandaag om spreekwoordelijk wat korter op de bal te zitten. Heb je vandaag geen tijd is er altijd nog het voetbal op tv van morgen.

Als het duel live op televisie te zien is, zie je aan de rechterkant van het duel het logo van de desbetreffende zender staan. Bij het Eredivisie programma staat bijvoorbeeld standaard het logo van ESPN. Daaraan kun je dus afleiden dat een abonnement op dit zenderpakket moet hebben, om deze wedstrijd op tv te kunnen kijken.

Heb je nog geen abonnement? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbiedingen van Voetbal Vandaag. Je klikt rechts op de tv provider waarbij je reeds bent aangesloten. Het enige wat je hoeft te doen, is het stappenplan volgen. Daarmee kijk je niet alleen de eerstvolgende wedstrijd, maar ook de rest van het voetbal op tv deze week.

Kan ik het voetbal op tv deze week ook gratis bekijken

Naast betaalzenders ESPN en Ziggo, is er ook voldoende aanbod op de zogeheten publieke zenders. Dit zijn kanalen die door providers zijn toegevoegd aan het basispakket, waardoor je er niets voor hoeft te betalen.

Voorbeelden zijn NPO 1 en 3 en SBS6. Op eerstgenoemde zenders kun je het Nederlands Elftal bijvoorbeeld kijken. Staat er een duel van onze nationale trots op het voetbal programma deze week, dan hoef je hier niets extra’s voor te betalen.

Bij deze Nederlandse providers kijk je voetbal op tv deze week

Is er voetbal op tv deze week, dan zie je aan het zenderlogo naast de wedstrijden via welke zender je kunt kijken. Aan de rechterzijde van deze pagina, staat een overzicht met alle tv providers die deze zender aanbieden.

Ben je al in het bezit van een abonnement bij een van deze providers, dan kun je kijken of het zenderpakket elders wellicht in meer uitgebreide vorm of zelfs goedkoper wordt aangeboden. Je kunt je geld immers maar een keer uitgeven.

Als je momenteel nog niet beschikt over een extra zenderpakket, dan kun je door een en ander met elkaar te vergelijken de beste keuze maken om het voetbal op tv nog deze week te verkrijgen. Door te klikken op een provider wordt je direct doorgelinkt naar desbetreffende tv provider.

Je ziet alle informatie met betrekking tot het voetbalaanbod, zoals de exacte inhoud van de pakketten en de daarbij behorende prijzen. Al zijn de kosten dankzij de aangeboden kortingen via Voetbal Vandaag het laatste waar je je zorgen om hoeft te maken.

Zo kun je zorgeloos het aankomende programma van het voetbal op tv deze week alvast bekijken.

Bij de beste providers van België deze week voetbal kijken op tv

Als je de Belgische nationaliteit hebt, of als Nederlander woonachtig bent in België, dan kun je onmogelijk verstoken blijven van nationaal en internationaal voetbal op tv deze week. Daarom biedt Voetbal Vandaag uitkomst.

Onder de lijst met Nederlandse providers, prijken de namen van aanbieders bij onze zuiderburen. Door op een provider te klikken, wordt je doorgelinkt naar de pagina die informatie bevat over de leverancier.

Je leest over de voetbal opties die worden aangeboden en wat de kosten van elk pakket zijn. Uiteraard kunnen ook Belgische fans het voetbal op tv deze week in huis halen tegen een gereduceerd tarief.