BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal kijken bij Canal Digitaal

Voetbal kijken bij Canal Digitaal brengt een beleving in je huiskamer zoals je die nog nooit eerder ervaren hebt.

Deze provider laat je televisie kijken zoals jij dit wil, of dat nu via satelliet of interactief via glasvezelinternet verloopt: De opties zijn talrijk. Bovendien zit sportzender ESPN 1 standaard in de meeste pakketten.

Exclusieve aanbieding bij Voetbal Vandaag voor ESPN van Canal Digitaal

Voetbal Vandaag is niet alleen voorstander van een stadionbezoek, maar acht voetbal op televisie net zo belangrijk. Daarom slaan we de handen ineen met Canal Digitaal. Dat stelt Voetbal Vandaag in staat om nieuwe klanten enkele exclusieve aanbiedingen te doen op de zenderpakketten ESPN en Ziggo Sport Totaal.

Voor de duidelijkheid: Het gaat hier niet om slechts een aanbod. Dat komt omdat er bij Canal Digitaal zoveel mogelijkheden zijn, dat Voetbal Vandaag elke nieuwe klant tegemoet wil komen. Op die manier is iedereen tevreden. Wie nu overstapt naar Canal Digitaal en een Alles-in-1 pakket afneemt met internet, televisie en bellen, krijgt ESPN Eredivisie helemaal gratis. Dat zijn de drie meest belangrijke zenders in Nederland met nationaal voetbal.

Uitbreiding naar ESPN Compleet is uiteraard mogelijk. Voor een scherp tarief van €14,95 per maand kijk je alle zes zenders.

Liever overstappen op satelliet televisie? Dan krijg je tijdelijk niet alleen je schotelset ter waarde van €199,00 voor niets, vanaf het pakket ‘Rijk’ zit ook ESPN 1 gratis in je pakket.

Dit kun je uitbreiden naar ESPN Compleet, waarbij de zenders 1, 2 en 4 via je televisie te zien zijn. De zenders 3, 5 en 6 kun je bekijken via de ESPN Watch applicatie.

Nieuw: Een ESPN abonnement bij Canal Digitaal via de televisie app

Mogelijkheid nummer drie is uniek in televisieland. Heb je geen zin in de komst van een monteur, allerlei doorgetrokken kabels en administratieve handelingen? Kortom: Wil je gewoon lekker zorgeloos voetbal kijken?

Dan neem je een abonnement op de TV app van Canal Digitaal. Via Voetbal Vandaag profiteer je nu van een extreem voordelig aanbod. Je krijgt 78 zenders waaronder ESPN 1, 2 en 3 (Eredivisie). Snelle beslissers kijken de eerste week gratis en betalen daarna een laag bedrag van €14,95 per maand voor de app.

Bestel Ziggo Sport Totaal bij Canal Digitaal via Voetbal Vandaag

Ideaal voor fans die naast een Nederlandse, ook een zwak hebben voor een of meerdere clubs uit bijvoorbeeld Engeland, Italië of Spanje is Ziggo Sport Totaal. Nieuwe klanten die namelijk besluiten om Ziggo Sport Totaal bij een Alles-in-1 pakket of Satelliet TV abonnement nemen, krijgen dit zenderpakket voor slechts €13,95 per maand.

Het enige wat je hoeft te doen, is klikken op de banner van Voetbal Vandaag. Dat is weinig moeite voor veel plezier. Toevallig ook een liefhebber van films? Tijdelijk pak je een combideal van Ziggo Sport Totaal met Film1 voor €21,95 per maand.

Bestaande klanten profiteren mee

Ben je reeds in het bezit van een Alles-in-1 pakket van Canal Digitaal, dan heb je dus toegang tot de drie zenders van ESPN Eredivisie. Bestaande klanten kunnen net als nieuwe klanten ESPN Compleet toevoegen aan hun pakket voor een aantrekkelijke prijs van €14,95 per maand. Je krijgt er dan drie zenders bij.

Televisiekijkers via satelliet die minimaal het pakket Rijk hebben, kijken al gratis naar ESPN 1. Royaal-pakket afnemers hebben daar zelfs Ziggo Sport Select bij. Ook bestaande klanten kunnen naar hartelust uitbreiden.

Al klant via de TV App van Canal Digitaal? Lekker bezig! Dan kijk je dus al kosteloos naar ESPN Eredivisie. Haal het maximale uit je passie en sluit een abonnement op ESPN Compleet voor €14,95 per maand, geniet voor slechts €13,95 van Ziggo Sport Totaal of combineer beide zenderpakketten.

Klik op de banner om dit meteen te regelen.

8 stappen voor het afsluiten van een abonnement bij Canal Digitaal

Je favoriete zenderpakket als klant toevoegen is snel geregeld en vereist slechts enkele te volgens stappen.

 • – Klik rechtsboven op de website op Mijn Canal Digitaal
 • – Login met je e-mailadres en wachtwoord
 • – Klik op de knop ‘abonnement’
 • – Selecteer de smartcard die je wil uitbreiden
 • – Klik op ‘wijzig abonnement’
 • – Selecteer je zenderpakket
 • – Controleer je bestelling in het winkelmandje
 • – Klik op plaats bestelling

Wat zijn de kosten van een zenderpakket

Bij Canal Digitaal krijg je afhankelijk van welk televisiepakket je hebt binnen Alles-in-1 interactieve televisie, tv via satelliet of de TV app, een of meerdere ESPN of Ziggo Sport Totaal zenders gratis.

Wanneer je globaal naar de prijzen van de volledige pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal kijkt, kom je uit op onderstaand.

Pakket Kosten per maand
ESPN Compleet €14,95
Ziggo Sport Totaal €13,95

Hoe moet je een rekening betalen bij Canal Digitaal

Klanten van Canal Digitaal betalen een rekening altijd vooraf. Wil je een rekening inzien, dan kun je de laatste 12 facturen inzien via Mijn Canal Digitaal.

Betalen kan bij Canal Digitaal op een aantal wijzen. Dit is mogelijk via PayPal, VISA, MasterCard, Maestro en iDeal.

Je kunt je betaling zelfs voldoen middels een handmatige overboeking. Gebruik hiervoor de volgende gegevens.

Rekeningnummer: NL23 CITI 2032 3067 78
BIC CITINL2X

Wat is de contractduur van een zenderpakket en hoe werkt opzeggen

Bij Canal Digitaal kun je zenderpakketten afnemen voor de contractduur van een kalendermaand. Dat geldt voor zowel ESPN Compleet als Ziggo Sport Totaal.
De provider maakt voor opzeggen gebruik van een tweetal telefoonnummers.

Voor het beëindigen van al je diensten bel je naar 088-0038505.

Om je abonnement een stap lager te zetten neem je contact op met telefoonnummer 088 – 0038555.

Welke diensten kun je afnemen bij Canal Digitaal

Canal Digitaal verzorgt als provider alle diensten die je kunt gebruiken voor je thuisomgeving.

 • – Interactieve televisie
 • – Televisie via satelliet
 • – Televisie via applicatie
 • – Televisie via Smart TV App
 • – Glasvezel internet
 • – Vast bellen

Wat zijn de voordelen van voetbal kijken bij Canal Digitaal

Voetbal is een verslaving, maar wel een hele prettige. Om je verslaving te voeden, kun je 24 uur per dag en zeven dagen per week live wedstrijden en samenvattingen kijken uit de Nederlandse en Europese topcompetities.

Canal Digitaal zorgt ervoor dat je live voetbal kunt kijken in HD-kwaliteit. Middels satelliet kun je honderden zenders ontvangen. Daarmee krijg je dus ook zenders die bij overige providers ontbreken.

Om het af te maken, kunnen alle Canal Digitaal klanten gratis gebruik maken van de functies TV Gemist, Begin Gemist, pauzeren en opnemen.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij Canal Digitaal

ESPN Compleet (kanalen interactieve tv: 401,402, 403, 404, 405, 406)

 • Eredivisie
  Keuken Kampioen Divisie
  Tweede Divisie
  Eredivisie Vrouwen
  TOTO KNVB Beker
  Johan Cruijff Schaal
  Bundesliga
  UEFA Europa League
  MLS (Major League Soccer)
  Copa Sudamericana
  Copa Libertadores

Ziggo Sport Totaal (kanalen interactieve tv:420, 421, 422, 423, 424, 425)

 • Premier League
  Serie A
  La Liga
  Pro League
  UEFA Champions League
  FA Cup
  League Cup
  Copa del Rey
  UEFA Nations League
  WK 2022 kwalificatieduels

Hoe kan ik voetbal terugkijken bij Canal Digitaal

TV gemist is een gratis service van Canal Digitaal, die via internet werkt en dus niet via satelliet. Je kunt op vier manieren programma’s terugkijken. Dat kan via televisie, laptop, tablet en mobiele telefoon. Onderstaand zet Voetbal Vandaag in een kort overzicht uiteen hoe je terugkijkt per kijkwijze.

Televisie

Wanneer je een MZ-102-ontvanger hebt en deze met internet verbindt, kun je via het interactieve menu de programma’s zien die terug te kijken zijn.

Laptop of computer

Om voetbal terug te kijken via een laptop of computer, bezoek je de website van Canal Digitaal.

Je klikt bovenin de site op de knop Live tv. Vervolgens log je in met de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord van Canal Digitaal.

Smartphone en tablet

Terugkijken via een telefoon of tablet vereist de download van de Canal Digitaal TV App. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, gebruik je de inloggegevens die je van de provider hebt gekregen.

Je kunt hiermee niet alleen in Nederland, maar binnen de gehele Europese Unie voetbal terugkijken.

Kun je ESPN en Ziggo kijken op de TV App van Canal Digitaal

Je hoeft voor het bekijken van alle zenders uit de pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal geen andere apps te downloaden dan de TV App van Canal Digitaal zelf. Deze app is gratis bij elke abonnementsvorm.

Uiteraard is de mogelijkheid om gebruik te maken van ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal er wel. Waarom zou je het jezelf echter moeilijker maken, terwijl het ook makkelijk kan. Het downloaden van de TV app kan Smart TV en op een Android of Apple smartphone. Hieronder vind je een overzicht van de systeemvereisten per apparaat.

Voor het kijken op een computer heb je geen applicatie nodig. Je gaat binnen je internetbrowser (minimaal Internet Explorer 9.1) naar de website livetv.canaldigitaal.nl. Houd daarbij rekening met onderstaande systeemvereisten.

Windows

Je computer dient minimaal te beschikken over de Windows besturingssystemen Windows Vista (32 bit), 7, 8.1 of 10.

MAC

Bij Mac is tenminste OS X 10.7 Lion en hoger en OSX 10.10 Yosemite inbegrepen.

Smart TV

Het downloaden van de Canal Digitaal TV App op een Smart TV is mogelijk op televisies van de merken:

Samsung, Philips (vanaf Android 7.0), LG, Panasonic, Toshiba, Hitachi, Hyundai, Nikkei, Telefunken en Sony (vanaf Android 7.0).

Je gaat naar de app-store van Samsung of LG en zoekt op ‘Canaal Digitaal’. Als er geen zoekresultaat wordt getoond, kan dat aan de instellingen liggen. In dat geval pas je het land aan naar Nederland.

Komt er dan nog steeds geen resultaat, dan is je televisie niet geschikt.

Smartphones en tablets

Op een Android-toestel dat minimaal functioneert op versie 4.4, ga je met je telefoon naar Google Play.

Je download de app, waarna je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord van Canal Digitaal.

Voor Apple klanten werkt de app optimaal vanaf iOS versie 10. Downloaden verloopt via de App Store. Na de installatie meld je jezelf aan met de gebruikersgegevens van Canal Digitaal.

Kan ik voetbal in het buitenland kijken met Canal Digitaal

Voetbal kijken in het buitenland is mogelijk op twee verschillende manieren. Allereerst zorgt televisie via satelliet ervoor dat je niet langer te maken krijgt met landsgrenzen.

Als je een tweede huis betrekt in het buitenland, kun je daar gewoon een schotel naar toe laten sturen. Afhankelijk van de grootte van je schotel (60 cm – 150 cm) heb je bijna in de hele EU haarscherpte ontvangst. Wie op vakantie gaat, neemt natuurlijk de Canal Digitaal TV App mee. Verbindt je telefoon met een lokaal Wi-Fi signaal of verbruik mobiele data. Je kunt dus altijd en overal live en voetbalwedstrijden (terug)kijken. Dat kan zelfs in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland, waar Canal Digitaal speciale afspraken mee heeft lopen.

Hoeveel personen kunnen de Canal Digitaal TV app tegelijk kijken

Met een abonnement op een televisiepakket van Canal Digitaal, kun je de app installeren op maar liefst vijf apparaten. In tegenstelling tot wat je ziet bij veel andere providers, biedt Canal Digitaal je de mogelijkheid om met twee apparaten tegelijk te kijken.

Wat maakt Canal Digitaal uniek

Canal Digitaal is wat Voetbal Vandaag betreft een grandioze aanbieder van live voetbal. Dat unieke zit hem niet alleen in de pakketinhoud van verschillende abonnementen, maar eens te meer in de abonnement-opties.

Zo biedt Canal Digitaal dus de mogelijkheid op een contract voor een TV App. In een wereld waarin we steeds meer aangewezen zijn op een smartphone, is dat een mogelijkheid zonder beperkingen.

Ook behoorlijk uniek is voetbal op tv kijken via satelliet. Of je nu in Nederland woont, tijdelijk op permanent in het buitenland: Je kunt altijd rekenen op het krachtige bereik van Canal Digitaal.

Kijk ook eens bij Caiway voor een alternatief aanbod van voetbal op tv

Als Nederlanders ergens bekend om staan, is het wel om het bewaken van de uitgaven. Het vergelijk van aanbod is iets dat we bijna met alles doen.

Als je dit vertaalt naar voetbal kijken bij tv providers, noem voor jezelf dan eens een goede reden op waarom je het aanbod van providers niet met elkaar zou vergelijken? Je er alleen achter komen door het zelf uit te zoeken. Er zijn verschillen waarop je kunt stuiten bij het vergelijken van het aanbod bij een tv provider.

Zo kan Caiway bijvoorbeeld een ander pakket aanbieden. Het is tevens mogelijk dat je bij tv providers identieke pakketten aantreft, waarbij de ene aanbieder goedkoper uitvalt. Verschil nummer drie kan zitten in bijvoorbeeld een korting, waardoor je een tijdje gratis kan kijken.

WIDGET MET CONTACT DETAILS

Adres: Postbus 444, 1200 JJ, Hilversum
Telefoonnummer: 088-0038555
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Nee
Live Chat: Ja
Facebook: Updates van Canal Digitaal | Facebook
Instagram: Canal Digitaal 📺 (@canaldigitaalnl) • Instagram-foto’s en -video’s
Twitter: Canal Digitaal (@CanalDigitaal) / Twitter