BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Team Voetbal Vandaag

Voetbal kijken bij Budget Alles-in-1

Voetbal kijken bij Budget Alles-in-1 is net als het contracteren van een transfervrije speler, die een miljoenenwaarde vertegenwoordigd en overdonderende statistieken kan overleggen.

Met de pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal kijk je op televisie en mobiele apparaten naar een live mix van Nederlands en buitenlands topvoetbal.

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Budget Alles-in-1 klanten bij Voetbal Vandaag

Neem jij momenteel nog geen thuisproducten af van Budget Alles-in-1? Dat is verdomd goed nieuws. Nieuwe klanten kunnen via Voetbal Vandaag namelijk profiteren van een exclusieve aanbieding op een pakket met televisie, internet en vast bellen (optioneel).

Wie zich vandaag aansluit bij deze budget-provider (what’s in a name) via de banner die je hieronder ziet staan, krijgt de eerste zes maanden tot maximaal €28,00 factuurkorting.

Wat kun je allemaal doen van dat bedrag!? Als voetbalfanaat neem je natuurlijk direct de pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal. Als je het aanbod van Voetbal Vandaag in een ander perspectief plaatst, dan kijk je een half jaar helemaal gratis naar 12 sportzenders. Geen kleine letters en/of contractuele addertjes onder het gras.

Goedkoper dan gratis gaat het niet worden, dus voor voetbalgekke mensen die niet van mooie praatjes houden en tegelijkertijd niet te veel willen betalen: Hit die banner met je muis en pak dat voordeel.

Bestaande klanten van Budget Alles-in-1 opgelet: ESPN Compleet

Bestaande klanten van Budget Alles-in-1 die de voetbaltrein om wat voor reden dan ook hebben gemist, kunnen zichzelf alsnog verzekeren van een plaats in de eerstvolgende locomotief zolang er goedkope tickets verstrekt worden.

Via Voetbal Vandaag neem je ESPN Compleet af voor een maandelijkse bijdrage van €12,99.

In ruil hiervoor krijg je zes zenders met live wedstrijden en highlights uit de hoogste drie Nederlandse competities, aangevuld met het enige echte TOTO KNVB Bekertoernooi en de Johan Cruijff Schaal. Op buitenlands gebied pak je de Bundesliga, de Major League Soccer uit de Verenigde Staten en de UEFA Europa League mee. Even geen live voetbal? Dan geniet je bij ESPN exclusief van de mooiste programma’s en documentaires.

Vrijwel elke speler wil vroeg of laat een transfer maken naar het buitenland. Ook jij kunt internationaal gaan met Ziggo Sport Compleet. Op nog eens zes zenders kijk je op televisie en desgewenst via een computer, laptop en smartphone naar onder andere de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga. Klik op de banner om Ziggo Sport Totaal voor €14,99 per maand te activeren. Je hoeft niet direct te betalen, dat komt wel op de volgende factuur.

7 stappen voor het afsluiten van een voetbal zenderpakket bij Budget Alles-in-1

De banner leidt je meteen naar MijnBudget, waar je de controle hebt over je abonnement(en). Om ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal toe te voegen aan je televisiepakket, volg je onderstaande stappen.

 • – Log in met je e-mailadres en wachtwoord

 • – Klik op TV

 • – Kies voor extra zenderpakketten

 • – Selecteer ESPN en/of Ziggo Sport

 • – Druk op ‘toevoegen’

 • – Bevestig met de knop ‘plaats bestelling’

 • – Je ontvangt een e-mail van je aankoop

Het behoeft geen verdere uitleg dat je zonder de minimale afname van een televisieabonnement van Budget Alles-in-1 niet in aanmerking komt voor een zenderpakket.

Welke voetbalpakketten zijn er bij Budget Alles-in-1 en wat zijn de kosten

Budget Alles-in-1 geeft klanten met een televisieabonnement de zender ESPN 1 helemaal gratis. Hier wordt een brede selectie uitgezonden van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en de UEFA Europa League.

Qua voetbalpakketten zijn er twee opties beschikbaar, ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal.

Pakket Prijs per maand
ESPN Compleet €12,99
Ziggo Sport Totaal €14,99

Je factuur betalen bij Budget Alles-in-1, wat zijn de betalingsmogelijkheden

Net als bij onnoemelijk veel providers factureert ook Budget Alles-in-1 voorafgaand aan het gebruik van je diensten. Toch is er een belangrijk verschil met overige aanbieders met betrekking op de eerste factuur.

Afhankelijk van de datum van instappen met een nieuw abonnement of zenderpakket, dien je abonnementskosten vooruit te betalen tot de eerstvolgende factuurperiode. Bekijk onderstaand voorbeeld voor verduidelijking.

Stel dat je instapt op de 20e van de maand. Enkele dagen na je aanmelding wordt het verschuldigde bedrag tot het eind van de maand middels een automatische incasso van je rekening afgeschreven. Het bedrag wordt dus niet opgeteld bij de eerste factuur voor een volledige maand. Twee dagen voor de afschrijving wordt je per e-mail op de hoogte gebracht van de aanstaande afschrijving.

Er zijn drie betaalmogelijkheden.

 • Automatische incasso (standaard)

 • iDeal

 • Internetbankieren

Je kunt via de klantenservice aangeven dat je liever je factuurbedragen zelf overmaakt in plaats van gebruik te maken van automatische incasso. Hiervoor brengt Budget Alles-in-1 bij elke factuur een bedrag van €3,03 in rekening.

Hoe lang is het contract van een zenderpakket bij Budget Alles-in-1

Zowel ESPN Compleet als Ziggo Sport Totaal zijn additionele abonnementen, die maandelijks opzegbaar zijn.

Hoe kan ik opzeggen bij Budget Alles-in-1

Opzeggen kan via een aantal wegen. Allereerst kun je via MijnBudget een zenderpakket op dezelfde manier uitschakelen als dat je deze hebt aangezet.

De medewerkers van de klantenservice kunnen je uiteraard ook helpen met je verzoek. Je komt met hen in contact via het telefoonnummer 088-7307377. De openingstijden zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 19.30 uur. Op zaterdagen is Budget Alles-in-1 geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Technisch gezien kun je ook een contactformulier invullen. Houd er rekening mee dat de reactietijd ligt op maximaal vijf werkdagen.

Welke diensten biedt Budget Alles-in-1 aan

Budget Alles-in-1 biedt op een waterleiding na alle producten die je nodig hebt in je leven. Dat klinkt cliché, maar zo is het wel.

 • Groene stroom

 • Gas

 • Interactieve televisie

 • Internet

 • Vast bellen

 • Mobiele telefonie

Besluit je om van Budget Alles-in-1 je energieleverancier te maken, dan stap je over en krijg je afhankelijk van je pakket een maandelijkse korting die varieert van minimaal €5,00 tot maximaal €30,00.

Wat zijn de voordelen van voetbal op TV kijken bij Budget Alles-in-1

Veel voetbal op TV brengt veel voordelen bij Budget Alles-in-1. De provider maakt namelijk gebruik van het televisienetwerk van kabelgigant KPN.

Dat betekent een stabiele en betrouwbare verbinding via zowel ADSL als glasvezel, tegen een zo laag mogelijke prijs. Via interactieve televisie kijk je live wedstrijden op ESPN altijd in HD-kwaliteit. Bij Ziggo zijn de eerste vier zenders in HD.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want Budget Alles-in-1 doet zijn naam eer aan. Zo regelen zij je overstap zonder extra kosten. Ook als je het liever zelf in orde maakt, kun je rekenen op de ondersteuning van de professionals van Budget Alles-in-1. Daardoor zit je geen dag zonder internet en televisie.

Welke competities kun je kijken via Budget Alles-in-1

De twee pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal zenden live voetbal uit op twaalf zenders. De onderverdeling qua competities zie je in het volgende overzicht.

ESPN Compleet (kanalen 221, 222, 223, 224, 225 en 226)

 • Eredivisie
  Keuken Kampioen Divisie
  Tweede Divisie
  Eredivisie Vrouwen
  TOTO KNVB Beker
  Johan Cruijff Schaal
  Bundesliga
  UEFA Europa League
  MLS (Major League Soccer)
  Copa Sudamericana
  Copa Libertadores

Ziggo Sport Totaal (kanalen 233, 234, 235, 236, 237 en 238)

 • Premier League
  Serie A
  La Liga
  Pro League
  UEFA Champions League
  FA Cup
  League Cup
  Copa del Rey
  UEFA Nations League
  WK 2022 kwalificatieduels

Kun je voetbal terugkijken bij Budget Alles-in-1 en wat heb ik nodig

Om voetbal terug te kunnen kijken bij Budget Alles-in-1 heb je alleen een abonnement op interactieve televisie en internet nodig. In dit pakket is standaard opgenomen:

 • Programma Gemist

 • Begin Gemist

Via je televisie menu zijn alle zes zenders van ESPN tot maximaal zeven dagen terug te kijken via Programma Gemist.

Bij Ziggo kanalen zit de vork iets anders in de steel. Volgens de informatie op de website van Budget Alles-in-1 kun je uitzendingen op Ziggo zenders slechts terugkijken via de Ziggo Sport Totaal app en niet via televisie.

Hiervoor zul je de Ziggo Sport Totaal Go app moeten downloaden. Hoe je dit kunt doen lees je meer over in de volgende paragraaf.

Op welke apparaten kan ik live voetbal kijken bij Budget Alles-in-1

Natuurlijk ben je niet altijd in de gelegenheid om voetbal te kijken op televisie. Klanten van Budget Alles-in-1 kunnen de iTV applicatie van KPN downloaden om live naar de zender ESPN 1 te kijken.

Om het gehele zenderaanbod van de pakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal te kunnen kijken, is het downloaden van twee externe applicaties vereist. Hier zul je een koppeling tot stand moeten brengen tussen Budget Alles-in-1 en de leverancier van de apps.

De namen van de gratis apps zijn:

 • ESPN Watch
 • Ziggo Sport Totaal GO

Wat zijn de software vereisten voor het downloaden van ESPN Watch

De app is beschikbaar om te downloaden op een computer, tablet en smartphone. Hiervoor gelden bepaalde software vereisten.

Android gebruikers dienen te beschikken over een apparaat waar minimaal versie 5.0 op geïnstalleerd is.

Beschik je over een iPhone of iPad, dan is versie 13 van het iOS besturingssysteem nodig om de app optimaal te laten werken.

5 stappen voor het koppelen van Budget Alles-in-1 aan ESPN Watch

Na het downloaden is de tijd aangebroken een koppeling te maken. Volg hiervoor deze vijf simpele stappen.

 • – Maak een profiel aan op www.espn.nl of binnen de app
 • – Selecteer ‘accountinstellingen’
 • – Selecteer Budget Alles-in-1 in de lijst met aanbieders
 • – Vul de gevraagde koppelcode in
 • – Na een korte verificatie wordt de connectie automatisch gerealiseerd

Welke software moet je hebben om Ziggo Sport Totaal Go te downloaden

De applicatie van Ziggo Sport Totaal is net als ESPN Watch te downloaden op een computer, tablet en smartphone.

Belangrijk om te vermelden is dat de app niet compatibel is met Android telefoons. Wel kun je hem downloaden op een tablet met dit besturingssysteem. Hiervoor is minimaal versie 4.0.3 vereist.

Voor iPhones en iPads geldt tenminste het besturingssysteem iOS 6.0, een versie die beschikbaar is vanaf een iPad 2 en een iPhone 4.

5 stappen voor het koppelen van je voetbalpakket aan Ziggo Sport Totaal GO

De koppeling tussen het pakket van Ziggo en de Ziggo Sport Totaal GO applicatie, maak je als volgt:

 • – Klik op deze link: Ziggo Sport Totaal
 • – Selecteer KPN als aanbieder (Budget Alles-in-1 staat niet in de lijst)
 • – Voer je abonneenummer en pincode in
 • – Klik op ‘activeren’
 • – Je abonnement wordt nu automatisch gekoppeld

Hoe kan ik live voetbal kijken in het buitenland

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk ook gebruik kunnen maken van je abonnement. En dat is je goed recht.

Op het strand, op een terras of comfortabel op het matras van je drie sterren hotelbed?

Binnen de Europese Unie kijk je de iTV app van KPN met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland.

Ditzelfde geldt eveneens Voor ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal GO, dat restricties hanteert op de hierboven genoemde landen.

De wedstrijden op Ziggo Sport Totaal GO kun je in totaliteit niet bekijken in het buitenland. De app is in verband met beperkte uitzendrechten dus gelimiteerd tot Nederland.

Met hoeveel personen kan ik tegelijk voetbal kijken bij Budget Alles-in-1

Voetbal vandaag wil je met zoveel mogelijk mensen tegelijk kunnen kijken, dat is wel zo gezellig. Check het overzicht hieronder om na te gaan hoeveel personen er op hetzelfde moment gebruik kunnen maken van een abonnement.

iTV App

Via de iTV app kan er op drie verschillende apparaten tegelijkertijd gekeken worden.

ESPN Watch

ESPN Watch is beschikbaar op drie apparaten, waarbij over hetzelfde IP-adres gekeken kan worden. Er kan een iemand kijken via een ander IP buiten het thuisnetwerk.

Ziggo Sport Totaal GO

De Ziggo Sport Totaal GO app kan geïnstalleerd worden op maar liefst vijf apparaten. Inloggen is echter slechts mogelijk voor een persoon tegelijkertijd.

Wat maakt Budget Alles-in-1 uniek

Wat Budget Alles-in-1 uniek maakt, is dat zij als low cost provider concurreren op een dichtbegroeide markt met als usp (unique selling point) de optie op het afnemen van stroom en gas.

Behoorlijk uniek is daarnaast de bedrijfsstructuur achter Budget Alles-in-1. De provider is de uitkomst van een samenvoeging van de twee nutsbedrijven Nederlandse Energiemaatschappij (NLE) en Budget Thuis.

Nadat NLE in 2016 begint met het aanbieden van telecomdiensten, steekt met de Alles-in-1 producten in 2019 in een nieuw jasje. Vanaf dat moment wijzigt de naam in Budget Alles-in-1.

De aanbieder hanteert het volgende motto: Minder betalen, minder gedoe en minder bla bla bla.

WIDGET MET CONTACT DETAILS

Adres: Reguliersdwarsstraat 58, 1017 BM, Amsterdam
Telefoonnummer: 088-7307377
E-mailadres: Niet van toepassing
Contactformulier: Ja, reactie binnen 5 werkdagen
Live Chat: Nee
Facebook: Budget Alles-in-1 – Home | Facebook
Twitter: (19) Budget Thuis (@BudgetThuis) / Twitter