BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

BBC Sports

BBC Sport is het sportgedeelte van de Britse televisiezender BBC. Op de zender BBC One wordt doordeweeks en op zaterdagavond verslag gedaan van verschillende wedstrijden uit de Premier League. Tevens worden de FA Cup en internationale wedstrijden geanalyseerd.

BBC sport – Engels voetbal en Premier League kijken op BBC Sport

In de tv gids van Voetbal Vandaag kun je naast voetbalwedstrijden uit Nederland eveneens het programma van de Engelse Premier League en Championship direct zien staan. Dit betreffen niet alleen live wedstrijden, maar eveneens duels die later vandaag, morgen en de rest van de week gespeeld worden.

Geen live Premier League op BBC Sport, maar wel FA Cup kijken

BBC Sport is ontzettend populair. En dat terwijl er geen live voetbal uit de Premier League te zien is. Dat betekent niet dat de hoogste Engelse competitie niet compleet wordt doorgelicht. Meerdere programma’s besteden namelijk aandacht aan voor- en nabeschouwingen, analyses en het nieuws rondom clubs.

Wat wel te zien is bij BBC Sports, zijn live wedstrijden uit het FA Cup toernooi, de Nederlandse variant van de KNVB Beker. Dit toernooi is interessant omdat er regelmatig verrassingen plaatsvinden. Zo kan een op papier minder ploeg stunten door een ‘grotere’ ploeg uit te schakelen. Samenvattend is het enorm aantrekkelijk om de FA te volgen bij BBC Sport.

bbc sport logo kijken naar engels voetbal image-left

Voetbal op TV  bij BBC Sport maar liefst acht voetbalshows

Live voetbal uit de Premier League is bij BBC Sport alleen te beluisteren via BBC Radio 5. Daarnaast zijn er in totaal acht programma’s op de zender die je al het nieuws, hoogtepunten, analyses en samenvattingen voorzien. Er is wat dat betreft dus meer dan voldoende Voetbal op TV bij de BBC.

⚽ Match of the Day

Gepresenteerd door icoon Gary Lineker die wordt bijgestaan door grootheden als Phil Neville en Alan Shearer, duikt men elke zaterdagavond bovenop gebeurtenissen uit de Premier League. Extra uitzendingen zijn er bij internationale en FA Cup wedstrijden.

⚽ Match of the Day 2

Match of the Day 2 is eigenlijk een extra uitzending van Match of the Day, maar dan op zondagavond. Het programma wordt sinds 2013 gepresenteerd door Colin Murray en heel soms door Gary Lineker.

⚽ MOTDx

In dit programma brengen oud-voetballer Jermaine Jenas en zijn voetbalvrienden een mix van voetbal, fashion, cultuur en muziek op televisie. Uiteraard met een link naar de Premier League.

⚽ Football Focus

Football Focus is een programma van 30 tot 60 minuten dat op zondagmiddag op het programma staat. Besproken worden de wedstrijden die op zondag en op maandag worden gespeeld.

⚽ Sportscene

BBC Sport heeft ook aandacht voor de Schotse competitie. Bij Sportscene worden het nieuws en alle hoogtepunten van de wedstrijden uit het Schotse profvoetbal besproken en geanalyseerd.

⚽ Final Score

Op zaterdagmiddag worden in Final Score de uitslagen en het vertoonde spel van de belangrijkste wedstrijden die dag besproken. Er zijn live verslaggevers bij wedstrijden uit de Premier League. Dat geldt eveneens voor wedstrijden uit het Championship, League One, League Two en de hoogste Schotse competitie.

⚽ Women's Football

Vrouwenvoetbal is al een tijd in opkomst. Women’s Football Show gaat in op actualiteiten rondom de Britse Women’s Super League. Daarnaast is er aandacht voor de hoogtepunten middels samenvattingen. Ook wedstrijden uit deze competitie zijn live te beluisteren via BBC Radio 5.

⚽ NIFL Highlights

Het voetbalplaatje is niet compleet zonder Ierland. In de NIFL Premiership Highlights wordt uitgebreid stilgestaan bij het Ierse voetbal. Presentatrice en voormalig Noord Iers international Nicola McCarthy licht de hoogtepunten voor je uit.

Naast alle voetbalprogramma’s heeft BBC Sport ook een fantastische website waarop een schat aan informatie te vinden is. Nieuws, transfergeruchten, uitslagen, standen, topscorers en statistieken: BBC Sport heeft het allemaal.

Live Premier League voetbal kijken: Ziggo in plaats van BBC Sport

Nederlandse tv providers hebben BBC One vaak standaard opgenomen in het basispakket. Echter voor live voetbal kijken uit de Premier League, ben je aangewezen op het open kanaal 14 van Ziggo.

Dat betekent gratis voetbal kijken. Tenminste, wanneer je klant bent van Ziggo. Zit je bijvoorbeeld bij KPN of anders Canal Digitaal, dan heb je de optie om de betaalzender Ziggo Sport Totaal af te nemen. De kosten hiervan schommelen rond de €15,00 per maand. Voor het afsluiten van dit abonnement kun je contact opnemen met je huidige tv provider.