BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Vitesse

Deze pagina is volledig toegewijd aan de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Bovenaan wordt het eerstkomende duel weergegeven dat binnen het Vitesse programma valt. Bij deze wedstrijd kun je zelf een 1X2 voorspelling geven en zien welke wisdom de crowd in pacht heeft als het aankomt op prognoses.

De laatste tien Vitesse uitslagen staan op onder elkaar, gesorteerd op datum. Daaraan kun je afleiden in welke vorm de ploeg verkeert. Middels de actuele Eredivisie ranglijst zie je aansluitend waar Vitesse in de stand staat.

In het overzicht met de spelers uit de Vitesse selectie, zie je per individu specifieke statistieken. Dit heeft betrekking op posities, gespeelde wedstrijden, gescoorde doelpunten, gegeven assists en gekregen gele en rode kaarten.

In twee speciaal voor jou geplaatste widgets staan de nieuwe Vitesse shirts van dit seizoen en het Vitesse nieuws vanuit een betting perspectief. Tenslotte kom je te weten waarom Voetbal Vandaag als snelste website tussenstanden doorgeeft en hoe je Vitesse op tv of gratis via een livestream kunt kijken.

Voorspel de volgende wedstrijd en zie direct de hoogste odds

Op het programma van Vitesse staan dit seizoen weer wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Bovenaan de pagina zie jij wie de eerstvolgende tegenstander van de Arnhemmers is en wanneer en waar er gespeeld gaat worden.

Heb jij een bepaalde gedachte over de uitkomst van de volgende Vitesse wedstrijd? Zet je mindset om in een voorspelling. Klik onder de cijfers een en twee, of ga voor een gelijkspel. Je krijgt direct te zien waar andere fans op hebben gestemd.

Dit unieke hulpmiddel wordt ‘wisdom of the crowd’ genoemd. Aan de percentages die worden getoond, zie je welke uitkomst het meest populair is onder bezoekers van deze website.

Met die kennis kun je mooi een weddenschap plaatsen. Afhankelijk van jouw prognose, zoekt Voetbal Vandaag daar de beste quotering bij. Dat doen we door verschillende bookies met elkaar te vergelijken.

De hoogste odd die wordt aangeboden, is de quotering die jij ziet staan. Je vult het bedrag in dat je hiermee wil vermenigvuldigen, klikt op ‘plaats weddenschap’ en klaar is Kees. Laat die euro’s jouw kant maar opkomen.

Tip: Kijk op ‘vergelijk odds’ om de quoteringen van meerdere weddenschappen bij verschillende bookmakers naast elkaar te leggen. Daarmee verzeker je jezelf altijd van de hoogste uitbetalingen.

Bekijk in een oogopslag de laatste tien Vitesse uitslagen

In het overzicht van de laatste tien resultaten die de Arnhemmers hebben geboekt, staan wedstrijden op volgorde van datum. De meest recent gespeelde confrontatie staat dus bovenaan.

Aan de scores kun je een hoop waardevolle informatie afleiden. Het wordt bijvoorbeeld meteen duidelijk hoeveel van deze wedstrijden gewonnen of verloren zijn, dankzij drie gekleurde iconen die elk een verschillende uitkomst symboliseren.

Met de exacte uitslagen bereken je eenvoudig gemiddelden en zie je of aanvallers het op hun heupen hebben. Anderzijds kun je natuurlijk ook concluderen of de verdediging een gatenkaas is.

Alle uitslagen van live Vitesse wedstrijden als eerst

Een van de missies van Voetbal Vandaag, is het uitblinken op het gebied van live uitslagen. Door exclusieve samenwerkingen met pioniers op het gebied van dataverwerking, vind je nergens anders snellere tussenstanden.

Valt er een goal, wordt er een corner genomen of is er iets anders noemenswaardig om te vermelden? Zonder ook maar een seconde vertraging ben jij direct van elk voorval op de hoogte.

Voor alle tussenstanden van wedstrijden die momenteel gespeeld worden, bezoek je livescore. Daar vind je ook prognoses van professionele tipsters, die speciaal voor jou aankomende duels doorlichten. Navigeer naar de voorspellingen pagina voor meer wedstrijden met tips.

Duik diep in belangrijke statistieken binnen de huidige selectie

De Vitesse selectie bestaat standaard uit meer dan twintig spelers. Het is voor jou een lastige opgave statistieken bij te houden van elke individuele Vitesse speler.

Wat je ziet, is data die je kunt gebruiken om je analyse aangaande de volgende weddenschap te completeren. Anders gezegd: Je komt over elk van de Vitesse spelers te weten:

 • Wat de leeftijd is
 • In hoeveel wedstrijden zij hun opwachting hebben gemaakt.
 • Hoeveel goals zij dit seizoen tot nu toe hebben gescoord.
 • Hoeveel assists er zijn gegeven

Speciaal voor “punters” die houden van inzetten op het totale aantal kaarten, of met een player special een gele of rode kaart voorspellen, is ook die informatie over het team van Vitesse zichtbaar.

Koop het geelzwarte Vitesse shirt via de widget rechts onderaan

De officiële Vitesse shirts van dit seizoen staan niet alleen op deze pagina, je kunt ze ook direct bestellen.

De knop ‘bestel hier’ zorgt voor een link naar een verkooppunt. Dit kan de Vitesse fanshop zijn, of een andere erkende online winkel. Binnen die omgeving kun je meteen nog wat andere gadgets bij elkaar shoppen.

Vergelijk en bestel een zenderpakket en kijk gratis livestreams

Je kunt Vitesse op tv vanavond in Eredivisieverband kijken met een speciaal ESPN Eredivisie pakket. Dit betreft een optionele toevoeging waarvoor je eenmalig, wekelijks of per maand een vast bedrag betaalt. In Nederland bestaan er vier voetbalpakketten, waarbij sommige providers soms een combinatie aanbieden.

 • ESPN Eredivisie
 • ESPN International
 • ESPN Compleet (Eredivisie + International)
 • Ziggo Sport Totaal

Voor de exacte inhoud per bundel en de kosten per tv provider, kijk je op de pagina voetbal op tv. Als je een pakket wil activeren bij je huidige aanbieder, doe dit dan meteen via bovengenoemde pagina. Er staat namelijk een exclusieve aanbieding voor je klaar.

Als je niet tevreden bent over de leverancier waarbij je nu bent aangesloten, dan kun je tijdelijk overstappen met extra korting. Des te sneller je de banner aanklikt, des te eerder je kunt genieten van nationaal en internationaal voetbal op tv.

Met een Eredivisie zenderpakket heb je ook recht op een livestream Eredivisie die gratis is. Als je hulp nodig hebt bij de werking hiervan, vind je op de pagina van je tv provider een complete handleiding.

Er bestaat nog een manier om een Vitesse livestream te kijken en dat is via een betting site. Klik bovenaan in de balk op de knop ‘bookmakers Nederland’ om te zien welke streams er op dit moment worden aangeboden.

Gebruik het Vitesse nieuws als ondersteuning bij voetbalwedden

Het nieuwsbulletin dat rechtsonder op deze pagina te vinden is, is opgesteld met een bijzonder doel. De berichten die hierin zijn opgenomen, gaan jou namelijk helpen met geld winnen.

Dat klinkt veelbelovend en dat is het gelukkig ook. De berichten die namelijk worden geplaatst, bevatten inhoud die je niet over het hoofd mag zien bij het voorbereiden van je Vitesse weddenschap. Om te weten wat hier nu mee bedoeld wordt, open je het meest recente bericht. Voor meer informatie over voetbalwedden en strategie klik hier.

Vijf interessante weetjes over Vitesse Arnhem

 • ⚽ Wie kent hem nog? De boomlange spits Bob Peeters. Tot op heden draagt de Belg de titel recordaanwinst. In het jaar 2000 betalen de Arnhemmers maar liefst 6,30 miljoen aan Roda JC voor de diensten van Peeters. In 90 wedstrijden scoort hij 22 maal.

 • ⚽ Het jaar 2013 is in financieel opzicht meer dan prima. Wilfried Bony en Marco van Ginkel verhuizen respectievelijk voor 16,00 en 9,40 miljoen euro naar Swansea City en Chelsea FC.

 • ⚽ De hoogste overwinning in de Eredivisie wordt geboekt op 14 april 2018. In de Gelredome wordt Sparta Rotterdam met het schaamrood op de kaken teruggestuurd naar het Kasteel. Gezien het aantal doelpogingen is 7-0 nog aan de lage kant.

 • ⚽ Op de laatste speelronde in 1972 volgt er een bezoek aan Ajax. Het wordt letterlijk een dag om nooit meer te vergeten. Einduitslag: 12-1 voor de thuisploeg.

 • ⚽ Nikos Machlas is een legende in Arnhem. Hij is niet alleen de enige speler van ‘Vites’ die Eredivisietopscorer wordt (34 goals), het is ook nog eens de enige Griek die dit in Nederland voor elkaar krijgt.

De geschiedenis van Vitesse in een notedop.

De vereniging wordt opgericht op 14 mei 1892 en is daarmee op Sparta Rotterdam na de oudste club van Nederland. De eerste acht jaar moeten de spelers verplicht in een wit-blauw tenue spelen. Iedereen die dat niet doet, krijgt van het bestuur een boete van 0,50 cent.

Vanaf 1890 wijzigen de clubkleuren in geel en zwart. Wanneer betaald voetbal een feit wordt per het seizoen 1954/1955, spelen de Arnhemmers tot aan 1989 voornamelijk in de Eerste Divisie, tegenwoordig Keuken Kampioen Divisie genaamd. Nadat de ploeg hier kampioen wordt, speelt ‘FC Hollywood aan de Rijn’ onafgebroken in de Eredivisie.

Van 1950 tot aan 1997 is Nieuw-Monnikenhuize de thuisbasis. In 1998 betrekt de club het hypermoderne Gelredome, waarin ook concerten en evenementen plaatsvinden. Uniek is dat het veld het stadion uitgerold kan worden.

Na 125 jaar voetbal wint Vitesse de KNVB Beker. Ricky van Wolfswinkel schiet de club in 2017 met twee goals eigenhandig langs AZ Alkmaar.

De Gelderse derby tussen NEC en Vitesse bestaat al sinds het jaar 1923

In een rechtstreekse confrontatie tussen de twee grootste steden uit Gelderland, spelen Vitesse Arnhem en N.E.C Nijmegen al sinds 18 maart 1923 de Gelderse derby. Hoewel streekwedstrijden op zichzelf staan, stookte voorzitter Karel Aalbers het vuurtje maximaal op.

Tijdens de opkomst van de Arnhemmers merkte Aalbers geregeld op dat er in de regio slechts plaats zou zijn voor een club. Het feit dat het Gelredome deels werd gebouwd met overheidssteun, werd door N.E.C. ook alles behalve gewaardeerd.

Dankzij sportieve prestaties aan de kant van de rivaal uit Nijmegen, ontbrak de Gelderse derby tussen 2017/2018 en 2020/2021 op het jaarlijkse programma. Vanaf 2021/2022 spelen beide club echter weer in de Eredivisie.