Vancouver Whitecaps FC

Vancouver Whitecaps FC is een voetbalclub uit Vancouver in Canada. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club. Je ziet de volgende wedstrijd in het Vancouver Whitecaps FC programma, de laatste tien uitslagen en de stand van Vancouver Whitecaps FC in de MLS Western Conference.

In het overzicht van de Vancouver Whitecaps FC selectie worden specifieke statistieken getoond van alle Vancouver Whitecaps FC spelers. Je ziet onder meer het aantal gespeelde wedstrijden en gescoorde doelpunten, gele en rode kaarten.

De widget met Vancouver Whitecaps FC nieuws sluit hier perfect op aan. Geschreven vanuit een betting perspectief, krijg je gegevens over spelers of wordt je gewezen op actualiteiten rondom de club. Met deze informatie ben je een stuk beter voorbereid wanneer je gaat voetbalwedden.

Voetbal uit de Verenigde Staten van Amerika wordt steeds populairder. Je kunt alle wedstrijden uit de MLS en de US Open Cup live in Nederland volgen. Heb jij je altijd afgevraagd welke tv zenders je daarvoor nodig hebt, of wil je een gratis Vancouver Whitecaps FC live stream? Lees dan snel verder.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Vancouver Whitecaps programma

Bovenaan deze pagina zie je direct welke club de volgende tegenstander is in het programma van Vancouver Whitecaps FC. In Amerikaans verband kan dit alleen een wedstrijd in de Major League Soccer (play-offs) zijn, omdat clubs uit Canada zijn uitgesloten van deelname aan de Lamar Hunt US Open Cup. Het is direct duidelijk waar de wedstrijd gespeeld wordt, in het BC Place Stadium of op een andere locatie.

Wie denk jij dat er met de drie punten vandoor gaat, of misschien worden de punten wel gedeeld? Waag je aan een voorspelling door een van de drie opties aan te klikken. Daarmee laat je het venster uitklappen en krijg jij exclusief te zien welk resultaat het meest populair is onder overige bezoekers.

Deze unieke tool wordt ‘wisdom of the crowd’ genoemd. Met de kennis van de massa als back-up, weet jij je gesteund door overige kenners en kun je met een gerust hart een lekkere voetbalweddenschap plaatsen. De hoogste odd die gelinkt is aan jouw voorspelling staat reeds voor je.

Geloof jij Voetbal Vandaag niet op hun blauwe ogen en wil je liever zelf op odds onderzoek uitgaan? Dat kan. Kijk niet vreemd op als je bij bookmakers quoteringen tegenkomt die op een andere manier staan weergegeven dan hoe je gewend bent. In dat geval kun je de odds converteren.

De laatste tien Vancouver Whitecaps FC uitslagen tot in detail

Onder het programma overzicht vind je een blok waarin de laatste tien uitslagen van Vancouver Whitecaps FC staan. Hieruit kun je afleiden tegen welke clubs er is gespeeld en welke eindstanden er genoteerd staan. Rechts van elke uitslag zie je staan of er gewonnen, verloren of gelijkgespeeld is.

Wedden dat jij nergens snellere live uitslagen gaat vinden

Live uitslagen zijn ontzettend belangrijk en niet alleen voor weddenschappen. Het is gewoon fijn als weergegeven tussenstanden ook daadwerkelijk kloppen. Bij Voetbal Vandaag zijn alle uitslagen live zonder vertraging.

Elke Vancouver Whitecaps FC stand is dus actueel. Daarmee is de concurrentie op een achterstand gezet die niet meer te overbruggen valt. Bijkomend voordeel: Met het verwijderen van live score apps creëer je extra opslagruimte op je smartphone.

Plaats specifieke bets met data uit de Vancouver Whitecaps FC selectie

Het kader met Vancouver Whitecaps FC spelers geeft je een overzicht van de voetballers die tijdens het huidige seizoen onderdeel uitmaken van de club. Van elke speler zie jij de actuele leeftijd en het aantal gespeelde wedstrijden in de Major League Soccer.

Er staan echter ook statistieken die interessant zijn om te gebruiken bij voetbalwedden. Per individueel lid van het team zie het aantal gescoorde doelpunten, gegeven assists en de verzameling gele en rode kaarten.

Wist jij dat je bij bookmakers een Over / Under weddenschap kunt afsluiten op bijvoorbeeld doelpunten? Dat betekent dat jij voorspelt of er meer of minder goals vallen tijdens de wedstrijd. Welk team er scoort maakt niet uit!

Wordt een trendsetter met een Vancouver Whitecaps FC shirt

In Nederland is een shirt van Vancouver Whitecaps FC niet alledaags. Op deze pagina zie jij de shirts die dit seizoen worden gedragen in de MLS. Bijgaand heb je de mogelijkheid tot het plaatsen van een bestelling.

Haal wedstrijden uit de MLS en de US Open Cup naar je televisie

Wil jij Vancouver Whitecaps FC wedstrijden live op televisie volgen? Dan dien je te beschikken over een optioneel zenderpakket waar minimaal de Amerikaanse competities Major League Soccer en de US Open Cup in zijn opgenomen.

Voetbal op tv geeft een overzicht van alle Nederlandse providers, waarbij je zo’n pakket kunt afsluiten. Selecteer de aanbieder waarmee jij een contract hebt en lees de pagina die vervolgens opent aandachtig door. Er staat onder andere informatie over de inhoud van verschillende pakketten, de juiste zenders waarop je wedstrijden kunt kijken en de maandelijkse tarieven.

Als trouwe bezoeker van Voetbal Vandaag heb je natuurlijk een streepje, zeg maar dikke streep, voor. Dat komt tot uiting in een exclusieve aanbieding die zo scherp is dat je vanaf vandaag geen wedstrijd van Vancouver Whitecaps FC live hoeft te missen. Activeer jouw pakket via de banner van Voetbal Vandaag.

Hoe jij bij betting sites gratis voetbal kijkt en tegelijkertijd kunt voetbalwedden

Ben jij al tijden op zoek naar een Vancouver Whitecaps FC live stream, maar kom je slechts uit bij illegale rommel? Via bookmakers kijk je altijd gratis naar de mooiste duels uit de VS en Europese competities zoals bijvoorbeeld de Franse Ligue 1.

Bij betting sites kijk je gratis voetbal, terwijl je direct kunt inspringen op het wedstrijdverloop. Dat doe je door het plaatsen van een (of meerdere) weddenschap(pen) en wordt live betting genoemd. Lekker man, geld winnen met je hobby.

Het laatste Vancouver Whitecaps FC nieuws met een betting randje

Binnen het overzicht met nieuwsberichten over de Vancouver Whitecaps FC vind je artikelen die speciaal zijn geschreven vanuit een betting perspectief. Dat betekent dat je de verstrekte informatie ter kennisgeving kunt aannemen, maar het ook kunt gebruiken voor een analyse met betrekking tot voetbalwedden.

Wil jij weten welke voordelen je precies uit het nieuws kunt halen, dan rest je maar één taak: Het openen van artikelen.

Vijf interessante feiten over de Canadese Caps

  • ⚽ Vancouver Whitecaps FC is de enige ploeg uit Canada die is ingedeeld in de Western Conference. De andere twee Canadese ploegen, CF Montréal en Toronto FC spelen in de Eastern Conference van de MLS.

 

  • ⚽ Vancouver Whitecaps FC speelt in de Amerikaanse Major League Soccer, maar mag niet meedoen aan het Amerikaanse bekertoernooi vanwege de Canadese afkomst. In plaats daarvan neemt de club deel aan de Canadian Cup.

 

  • ⚽ Er zijn twee oud-spelers van de club die bij voetbalfans een belletje doen rinkelen: Ruud Krol en voormalig speler van PSV Eindhoven Lee Young pyo.

 

  • ⚽ De grootste overwinning behaalt de club op 26 oktober 2017. In de MLS Cup playoffs wordt de thuiswedstrijd tegen San Jose Earthquakes met 5-0 gewonnen.

 

  • ⚽ Daar staat tegenover dat de recordnederlaag wordt geleden op 24 september 2020. Op bezoek bij Los Angeles FC wordt er met 6-0 verloren.

Een korte samenvatting over voetbal in de stad Vancouver

Professioneel voetbal in het Canadese Vancouver vangt aan in 1974, als de Vancouver Whitecaps worden opgericht. De club bestaat tot 1984, wanneer het samen met de North American Soccer League ten onder gaat. In 1986 ziet een nieuwe club het levenslicht, namelijk Vancouver 86ers.

In 2001 gaat deze club verder onder de naam van het ter ziele gegane team: Vancouver Whitecaps. Men speelt in de United Soccer Leagues First Division tot 2010. In 2009 wordt er nog maar eens een club opgericht die de toepasselijke naam Vancouver Whitecaps Football Club draagt. In 2011 nemen ‘The Caps’ direct deel aan de Major League Soccer.

Thuiswedstrijden in de Major League Soccer worden afgewerkt in het BC Place Stadium, dat werd geopend op 19 juni 1983 en multifunctioneel is. Naast voetbal is het ook de thuisbasis van de BC Lions, een Canadian Football team. Er passen maar liefst 59.841 supporters in de thuishaven.

Rivaliteit met Portland TImbers en Seattle Sounders FC

De Portland Timbers zijn sinds oudsher de aartsrivaal van de Vancouver Whitecaps ondanks dat er ruim 541 kilometer tussen beide speelsteden zit. De sportieve rivaliteit met Seattle Sounders FC komt voor Amerikaanse begrippen overeen met een derby. Van de ene naar de andere stad kost je een autoritje van slechts 2.5 uur.