Wint de Verenigde Staten ook van Uruguay? Pak 13 keer je inzet met deze boosted odd!

De Verenigde Staten ontvangt Uruguay zondagavond om 23.00 uur Nederlandse tijd in een vriendschappelijk duel. Voetbal is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen door de MLS en de vele sterren die hun carrière afsluiten in de Amerikaanse competitie. Inmiddels is het land terug te vinden op de vijftiende plaats van de FIFA-wereldranglijst en is het lang niet meer de ploeg die moest worden voortgestuwd door Landon Donovan. Wint de VS dit leuke duel? Ontvang dan tot 13.00 keer je inzet met deze boosted odd!

Pulisic, Verenigde Staten, Marokko
© PROSHOTS | 04-06-2022 19:00
  • Tip: Verenigde Staten wint (2.80)
  • Tip: Verenigde Staten scoort in beide helften (boosted odd, 5.50)
  • Long shot: Verenigde Staten wint met 2-1 (boosted odd, 13.00)

Het nieuwe 'Team USA' doet Donovan en Howard vergeten

Bij veel mensen staat het nog op het netvlies gebrand: op 23 juni 2010 stond de Verenigde Staten tegenover Algerije in het allesbeslissende groepsduel van het WK in 2010. Donovan scoorde in de blessuretijd de enige treffer, waardoor de VS door mocht naar de achtste finales. Destijds een waanzinnige prestatie van Team USA, maar in de afgelopen twaalf jaar is er flink wat veranderd bij de Amerikaanse ploeg.

Aaronson, Verenigde Staten, Marokko
PROSHOTS

Sindsdien spelen veel meer Amerikaanse spelers in de topcompetities van Europa. Met Christian Pulisic van Chelsea FC, Tyler Adams van RB Leipzig, Yunus Musah van Valencia CF en Brenden Aaronson van Leeds kan bondscoach Gregg Berhalter rekenen op een aantal grote namen in de voetballerij. Wint de VS? Daar staat een mooie odd van 2.80 op. Zeker de moeite waard, gezien de voetbalrevolutie die sinds 2010 heeft plaatsgevonden in de Verenigde Staten. Op 2 juni won de VS nog het oefenduel met Marokko maar liefst met 3-0.

Uruguay nam afscheid van grootheden, maar heeft nieuwe toppers op komst

Bij Uruguay hebben vedettes als Luis Suárez en Diego Forlán plaatsgemaakt voor Darwin Núñez en Federico Valverde, maar de twee ploegen ontlopen elkaar op papier niet veel: Uruguay staat op de dertiende plaats van de FIFA-wereldranglijst en pakte slechts één punt in de laatste twee onderlinge duels met de VS (1-1 gelijkspel en 1-2 verlies). Vedettes als Fernando Muslera en Edinson Cavani zitten wel nog bij de selectie, maar tikken inmiddels de 35 jaar aan.

Uruguay, Mexico
PROSHOTS

Scoort de VS weer minstens twee keer en doen ze dat in beide helften? Dan kan je 5.50 keer je inzet terugverdienen. Gezien de vorm van de middenvelders en aanvallers van de VS is dat lang niet gek, wat ons betreft. Wint de VS met 2-1? Daar staat een heerlijke boosted odd van 13.00 op, mocht je een gokje willen wagen.

Andere bets checken voor dit vriendschappelijke onderonsje? Dat komt goed uit! Na je eerste storting krijg je namelijk tot €100 aan Free Bets bijgeschreven! Let op: boosted odds zijn alléén geldig voor spelers ouder dan 24 jaar. Klik hier om je aan te melden!